Şimdi Ara

Süper kahraman temalı dizi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba süper kahraman temalı dizi arıyorum.

Arrow'un zaten sıkı takipcisiyim

Yeni başlıcaklarım;

Heroes

Smallville

Agents of SHIELD

Misfits

the 4400

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...BeDo... -- 24 Nisan 2014; 16:23:38 >

• Smallville var istersen eğer oda 10 sezon sürüyor oliver queen karakteri ve diğer karakterler orada var tabii farklı oyuncularla.
  • Çok teşekkür ederim hocam listeye ekledim onuda güzele benziyor

@Fast_Tortuga
  • Agents of SHIELD'i de izleyebilirsin.

The Ultimate Spiderman ve Avangers Assemble var cizgi dizi olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

Agents of SHIELD'i de izleyebilirsin.

Agents of SHIELD'i bir ara izlemeyi düşündüm hocam ama onda süper kahraman var mı anlayamadım. Yani süper kahraman olayları oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

Agents of SHIELD'i bir ara izlemeyi düşündüm hocam ama onda süper kahraman var mı anlayamadım. Yani süper kahraman olayları oluyor mu?

Süper kahraman yok ama Sıkmaz seni bol bol süper kahramanlardan bahsediyorlar asgard dan biri de gelmişti hatta ileri ki bölümlerde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

Süper kahraman yok ama Sıkmaz seni bol bol süper kahramanlardan bahsediyorlar asgard dan biri de gelmişti hatta ileri ki bölümlerde

Tamam hocam denicem teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Misfits
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheva37

Misfits

Değişik bir diziye benziyor hocam ekledim listeye
  • Sadece super kahraman olarak dizilerin cogunu yazmissin zaten baska benim klima gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Sadece super kahraman olarak dizilerin cogunu yazmissin zaten baska benim klima gelmiyor

Tek arrow'u biliyordum hocam tavsiyeler sayesinde listeye 4 dizi ekleyebildim. Düşünmen yeter hocam sağol :)
  • Heroes'u bende çok merak ediyorum ama yorumlara bakınca çok bozulduğunu söylüyorlar.

Smallville'i izlemeni tavsiye etmem. 1 sezon izledim. Çok sıkıcıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Heroes'u bende çok merak ediyorum ama yorumlara bakınca çok bozulduğunu söylüyorlar.

Smallville'i izlemeni tavsiye etmem. 1 sezon izledim. Çok sıkıcıydı.

Bir izleyip denemek lazim hocam yinede :)

• Heroes pek tavsiye etmem sıkıcı gelebilir Arrow'dan sonra.
    Smallville birkaç bölüm izlemişliğim var ama beğenmemiştim.
    Agents of Shield'i bende izlemeyi düşünüyorum.Çok övüyorlar.Bu diziye başlamalısın bence.
  • heroes son sezon haric güzeldir, sylar on numaraydı. the 4400 isminde bir dizi vardı sonu saçma olsada fena dizi değildi.

• İlk once hep merak ettigim icim shield dan basladim. Dizi gercekten cok guzel guncel bolumu yakalamama 2 bolum kaldi zaten yakin zamanda sezon finali yapar. Yeni dizi arayanlara tavsiye ederim. Shield ve arrow sezon finaline girdigi zaman diger dizilere baslicam. Dusuncelerimi yazarim ama shield dedikleri kadar iyimis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...BeDo... -- 27 Nisan 2014; 12:34:12 >
  • Smallville'in yarısında süper kahraman yok sade Clark var 6.sezondan sonra diğerleri gerliyor sanırım. İlk sezonlara sabredersen güzel dizidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Smallville'in yarısında süper kahraman yok sade Clark var 6.sezondan sonra diğerleri gerliyor sanırım. İlk sezonlara sabredersen güzel dizidir

Shield ile arrow sezon finali yapsin heroes ve smallville izlicem onlar yerine. Hafta ici yogunuktan dolayi dizi izleyemiyorum. Hafta sonuna sigdirdigim kadar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.