Şimdi Ara

'Süper Final' 15 Nisan'da başlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor Toto Süper Lig'in 8 Nisan 2012 tarihinde sona erecek 34 haftalık periyodunun ardından, bu sezon başlayacak olan Play-Off uygulamasının tanıtımı gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve 1.Başkanvekili Ufuk Özerten'in katıldığı toplantı, Çırağan Sarayı Mabeyn Salonu'nda yapıldı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk kez bu sezon uygulanan Play-Off uygulamasının adı "Süper Final" olarak değiştirildi.

"Süper Final" karşılaşmaları 15 Nisan'da başlayacak ve 13 Mayıs'ta sona erecek. 15 Nisan'da ilk maçlar, 22 Nisan'da ikinci maçlar, 29 Nisan'da üçüncü maçlar, 3 Mayıs'ta dördüncü maçlar, 6 Mayıs'ta beşinci maçlar, 13 Mayıs'ta da son karşılaşmalar oynanacak ve şampiyon belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek son takımın belli olacağı karşılaşmalar ise 20 Mayıs'ta oynanacak.

Süper Final'de mücadele edecek takımların, 34 hafta sonunda elde ettiği puanlar ikiye bölünecek, 15 Nisan-13 Mayıs arasındaki müsabakalara o puanlarla katılacak. Puanların buçuklu olması halinde bu puanlara yarım puan eklenecek.

34 haftalık normal lig sezonunda atılan ve yenilen goller, Süper Final müsabakalarında dikkate alınmayacak.

SPOR TOTO SÜPER LİGDE İLK 4 KESİNLEŞTİ
    Bu sezon ilk kez uygulanmaya başlayan Play-Off sisteminde Play-Off Şampiyonluk grubunda mücadele edecek takımlar matematiksel olarak kesinleşti.

Ligde dün alınan sonuçların ardından Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un normal sezonu ilk 4 sırada bitirmesi garantilendi.

kaynak

• Maçlar yine deplasmanlı olacak demi. Tarafsız sahada değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Maçlar yine deplasmanlı olacak demi. Tarafsız sahada değil yani.

Evet.

Ben logo ve ismini beğendim.Umarım zevkli maçlar izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

Bu sezon ilk kez uygulanmaya başlayan Play-Off sisteminde Play-Off Şampiyonluk grubunda mücadele edecek takımlar matematiksel olarak kesinleşti.

Bu sezon ilk kez derken

Tamam hadi bi seferlik iyi ve çok güzel bir heyecan olacak, orası kesin de... Bu saçmalığı kalıcı olarak mı düşünüyorlar cidden?
  • Puanları Sıfırla öyle başla, işte ozaman adı Süper ultara mega Final istediğin ismi koyarsın.
  • normal sezonda şampiyon bitiren takımın hakkı yeniyor. playoff yayıncı kuruluş zararını kapatsın diye ortaya atılmış bir şey. tabi açıkcası benim için iyi, bir sürü derbi izleyeceğiz. yine de, dediğim gibi galatasaray'ın hakkını yiyorlar. umarım bu uygulama bu sene son olur.
  • nisan ayının başında işleri bitip kepenk kapatan 10 tane takım.. Eylül de lig başlasa 4-4,5 ay bu takımlar ne yapacak acaba ? Mehmet ali aydınlar gerçekten çok boş bir adammışsın, sen menajerlik oyunu bile oynamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Puanları Sıfırla öyle başla, işte ozaman adı Süper ultara mega Final istediğin ismi koyarsın.

Beşiktaş puan farkıyla lider bitirseydi aynı şeyi isteyebilecekmiydin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Puanları Sıfırla öyle başla, işte ozaman adı Süper ultara mega Final istediğin ismi koyarsın.

Beşiktaş puan farkıyla lider bitirseydi aynı şeyi isteyebilecekmiydin ?

Tabii ki hayır.

• bu sene playoff u tübitak hazırlıyormuş beyler. çok zor olacak maçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bu sene playoff u tübitak hazırlıyormuş beyler. çok zor olacak maçlar.

Yok tek senelerde tübitakmış, bu sene milli eğitim hazırlayacakmış
  • Süper Lig Süper Kupa Süper Final.. vay beee

Federasyon başkanına da Süperman diyelim tam olsun.

Görende birşey sanacak.
  • Süper Finali görünce Süper Kupayı oynatacaklar zannettim ben de Onu bunu boşverin de bu mevzular biterse o final tekrar oynatılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Süper Lig Süper Kupa Süper Final.. vay beee

Federasyon başkanına da Süperman diyelim tam olsun.

Görende birşey sanacak.

fedreasyon başkanı zaten superman.
    8 senede Beşiktaşı ne hale getirdiğine baksana.Başka kim yapabilirdi böyle birşeyi
  • Bence kalıcı hale getirilip takım sayısı 6'ya yükseltilmeli.Adil bir şekilde şampiyon çıkarır ligimiz.

Yazmaktan sıkıldım ama yine yazıyorum gazozuna lig oynuyoruz resmen.Alıntı yapıp da İngiltere İspanya ligini örnek göstermeyin bana.Bizim dengimiz Belçika ligidir, İsviçre ligidir hatta Çek ligidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

nisan ayının başında işleri bitip kepenk kapatan 10 tane takım.. Eylül de lig başlasa 4-4,5 ay bu takımlar ne yapacak acaba ? Mehmet ali aydınlar gerçekten çok boş bir adammışsın, sen menajerlik oyunu bile oynamazsın.

İlk 4, play off oynayacak.
    4-8 arası Uefa kupası için play off oynayacak.
    Geriye kalan 10 takım bahar kupası ismi altında kendi aralarında bir turnuva yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

nisan ayının başında işleri bitip kepenk kapatan 10 tane takım.. Eylül de lig başlasa 4-4,5 ay bu takımlar ne yapacak acaba ? Mehmet ali aydınlar gerçekten çok boş bir adammışsın, sen menajerlik oyunu bile oynamazsın.

İlk 4, play off oynayacak.
    4-8 arası Uefa kupası için play off oynayacak.
    Geriye kalan 10 takım bahar kupası ismi altında kendi aralarında bir turnuva yapacaklar.

Ondan haberim varda, yapsalar ne olur ki ? Gazonuna oynanan maçlardan kim ne beklesin.. Sonunda birşey elde edemiyeceğin resmi olmayan bir turnuva oynasalar kime ne faydası olur. Haa kazanılan maçlar sonunda takımlar yi para alacak derseniz, o parayı da yönetim alıyor, bir güzel yiyor ve hiçbir futbolcusuna parasını vermiyor.. Herhalde o turnuvaya bahar kupası ismi yerine sağlıklı spor turnuvası demek daha doğru olur.

• 8 nisanda bitmiyor ki lig
  • Benim için 34 maç sonunda ligi lider bitiren takım ŞAMPİYONDUR.

Gerisi SÜPER FİYASKO'DUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bu sene playoff u tübitak hazırlıyormuş beyler. çok zor olacak maçlar.

Yok tek senelerde tübitakmış, bu sene milli eğitim hazırlayacakmış

2 dk dır gülüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.