Şimdi Ara

Süper ekran kartları süper fiyata!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
7
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar,

Elimdeki fazla ekran kartlarını nakit ihtiyacım dolayısıyla satıyorum. Kartların fotoğraflarını, arkadaşlarımın bilgisayarlarında takılı olduğu için koyamıyorum. Kartların hepsi temizdir. "Mining'de kullanılmıştır" dediklerim haricinde mining amacıyla kullanılmamıştır. Tüm kartlar kutusundadır.

PAZARLIK MÜMKÜN, TAKAS KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM.

Kargo karşı ödemelidir. Para hesaba yatar, kartı Yurtiçi kargo ile gönderirim. İstanbul - Anadolu yakası elden teslim mümkündür.

Sanalpazar üzerinden alışveriş gerçekleştirilebilir.

1- Asus R9 280X DirectCU II (Garantili)

Mining için alınıp, mining'de yaklaşık 1 - 2 gün kullanılıp, kutusuna kaldırılmıştır. Tertemiz bir kart. Garantisi mevcuttur fakat faturasını bulamadığımız için gerektiğinde Çizgi Elektronik'ten seri numarası aracılığıyla faydalanabilirsiniz.

Özelliklere buradan ulaşabilirsiniz

Fiyat: 500 TL

2- Asus R9 280X DirectCU II (Garantisiz)

Garantisi - faturası yok ama aynı zamanda miningde de kullanılmadı. Sağlam kart.

Fiyat: 420 TL

3- Sapphire Dual X R9 280 OC Edition

Garantisi - faturası yok. Sadece 1 - 1 buçuk aydır kullanılıyor. Performansı GTX 760 ayarında ama çok sessiz çalışıyor. Fiyatına göre çok başarılı bir kart.

Fiyat: 400 TL

4- Sapphire HD 7950

Mining için 1 - 2 ay arası kullanılmıştır. Temiz karttır. Garantisi de mevcut. Referans tasarım soğutucu var fakat GPU 925 MHz'e overclocklu.

Fiyat: 400 TL

Kartların hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum: Takas yok.

İyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exceedinglimits -- 10 Eylül 2014; 16:01:42 >

• Hocam keşke takas olsaydı çok iyi olurdu elindeki ürünleri değerlendirmek isteyen ve benim gibi kart yükseltmesi düşünen kişilere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    INTEL İ7-3930k // ASUS x79 BLACK EDITION // CORSAIR VENGEANCE 1600MHZ (2X4GB) // ZOTAC GTX770 // Asus ML238H Monitör 2ms // western digital 1.5tb 64mb 7200rpm // Creative Sb X-fi Titanium PCie Ses Kartı // LOGITECH Z5500 // LOGITECH G19 GAMİNG KLAVYE & MOUSE // HAF 942 // 240 GB HYPERX SSD // OCZ REVO 120 GB // TRANSCEND 128 GB // OCZ 1000W
  • Hayırlı satışlar; Takipteyim.
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı satışlar takipdeyim :)

Orijinalden alıntı: classcocuq

keske sanal pazar kabul etsen kardes be milletde pesin parami var

Sanırım ben de o yüzden müşteri bulamıyorum bir türlü

Sanalpazar seçeneğini açalım madem. Uyarı için teşekkürler

Orijinalden alıntı: Exceedinglimits

Elimdeki fazla ekran kartlarını nakit ihtiyacım dolayısıyla satıyorum. Kartların fotoğraflarını, arkadaşlarımın bilgisayarlarında takılı olduğu için koyamıyorum. Kartların hepsi temizdir. "Mining'de kullanılmıştır" dediklerim haricinde mining amacıyla kullanılmamıştır. ---->>> Tüm kartlar kutusundadır.

anlam karmaşası yaşıyorum. kutuludur mu demek istedin acaba? hem bilgisayarda takılı hem de kutusunda. quantum fizikli kartlar böyle olacak demek ki aynı anda 2 yerde olabilecekler :adasdfasdfasdfasd

Orijinalden alıntı: hakkikarahan

quote:

Orijinalden alıntı: Exceedinglimits

Elimdeki fazla ekran kartlarını nakit ihtiyacım dolayısıyla satıyorum. Kartların fotoğraflarını, arkadaşlarımın bilgisayarlarında takılı olduğu için koyamıyorum. Kartların hepsi temizdir. "Mining'de kullanılmıştır" dediklerim haricinde mining amacıyla kullanılmamıştır. ---->>> Tüm kartlar kutusundadır.

anlam karmaşası yaşıyorum. kutuludur mu demek istedin acaba? hem bilgisayarda takılı hem de kutusunda. quantum fizikli kartlar böyle olacak demek ki aynı anda 2 yerde olabilecekler :adasdfasdfasdfasd

Valla çok da anlaşılmayacak bir şey yok sanırım. Şu anda bazı arkadaşlarımın kullandığını fakat kutulu bir şekilde satışta olduğunu anlatıyorum orada.

• İyi Akşamlar. Özel bir Soru Olacak Ama Yinede Merak Ettim. 2. Sıradaki Asus Neden Garantisiz ?? Kart Piyasaya Çıkalı 1 Sene Bile Olmamıştır Yanlış Hatırlamıyorsam Şayet !!!
    Corsair HX850i
    Corsair Obsidian 750D

16 Temmuz 2007 Tarihinden Bu Yana Forum Üyesi :)
  • İlk kart birkaç gün mimnge kullanılmış, bu ömründen bayağı yiyor mu? Merak ettim, çünkü 800 lira civarında, uygun fiyata veriyorsun.

Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN

İyi Akşamlar. Özel bir Soru Olacak Ama Yinede Merak Ettim. 2. Sıradaki Asus Neden Garantisiz ?? Kart Piyasaya Çıkalı 1 Sene Bile Olmamıştır Yanlış Hatırlamıyorsam Şayet !!!
    Çünkü Kart Hediye Geldi Ve Faturası Vs. Yoktu. Garantili Olma İhtimali De Var Fakat Araştırmaya Uğraşmak İstemediğim İçin Direkt Garantisiz Diyerek Satıyorum !!!
  • takip
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.