Bildirim
SUPARA AYT MATEMATİK KULLANAN İÇERİ GELEBİLİR Mİ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam soruları çok fazla şekilli değil ama orjinal hiç görmediğim sorular dedi bir arkadaşım haklı mı??
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben beğenmedim. Orjinal soru yok diyebilirim. Kolay-orta zorlukta bir kitap. Endemik zorluk olarak 10a katlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bilgi sarmal ile kıyaslarsak nasıldır
Bilgi Sarmal çok daha güzel hocam. Klasik sorular ağırlıklı yine ama işlem yeteneğinizi olsun , düşünce yeteneğiniz olsun fazlasıyla geliştiriyor. Supara direkt dümdüz soruyor soruları. Konuyu hiç bilmeyen için konuyu çalıştıktan sonra çözülecek kitap bana göre.
Supara'nin tum kitaplari var elimde neredeyse, AYT Matematik bence çok iyi değil neden dersen çoğu sorusu klasik aslında, çözülebilir ama ana kaynağın olmasın orijinal sorusu baya az.
Sınavda böyle gelmedimi zaten
TYT'si AYT'sinden daha iyiydi bence... -
:D -
Tyt si nasıldı hocam klasik miydi 345 tarzimi cozulmeli mi yani yoksa deneme mi
345, Acil gibi kaynaklar varken Supara'yı pek önermiyorum. Çözülecek bütün orijinal yayınlar bittiyse çözülebilir. Genelde klasik tarz soruları var. Ama AYT'sine göre zor soruları var. -
Geçen sene 345 acil cozdum ama supara keske cozseymisim dedim bence klasik tipgeldi bu senede.345 acil zaten cozucez ama bu da cozulebilir mi onu sormustum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Supara'nin tum kitaplari var elimde neredeyse, AYT Matematik bence çok iyi değil neden dersen çoğu sorusu klasik aslında, çözülebilir ama ana kaynağın olmasın orijinal sorusu baya az.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X