Şimdi Ara

SUPARA AYT MATEMATİK KULLANAN İÇERİ GELEBİLİR Mİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Supara ayt Matematik kullanan dostlarım tavsiye eder misiniz soruları orjinal mi nasıl ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam soruları çok fazla şekilli değil ama orjinal hiç görmediğim sorular dedi bir arkadaşım haklı mı??

• Ben beğenmedim. Orjinal soru yok diyebilirim. Kolay-orta zorlukta bir kitap. Endemik zorluk olarak 10a katlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilgi sarmal ile kıyaslarsak nasıldır

• withagery0 W kullanıcısına yanıt
    Bilgi Sarmal çok daha güzel hocam. Klasik sorular ağırlıklı yine ama işlem yeteneğinizi olsun , düşünce yeteneğiniz olsun fazlasıyla geliştiriyor. Supara direkt dümdüz soruyor soruları. Konuyu hiç bilmeyen için konuyu çalıştıktan sonra çözülecek kitap bana göre.

• Supara'nin tum kitaplari var elimde neredeyse, AYT Matematik bence çok iyi değil neden dersen çoğu sorusu klasik aslında, çözülebilir ama ana kaynağın olmasın orijinal sorusu baya az.

• Sınavda böyle gelmedimi zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TYT'si AYT'sinden daha iyiydi bence...
  • burak_asker B kullanıcısına yanıt
    :D
  • burak_asker B kullanıcısına yanıt
    Tyt si nasıldı hocam klasik miydi 345 tarzimi cozulmeli mi yani yoksa deneme mi

• Apexs kullanıcısına yanıt
    345, Acil gibi kaynaklar varken Supara'yı pek önermiyorum. Çözülecek bütün orijinal yayınlar bittiyse çözülebilir. Genelde klasik tarz soruları var. Ama AYT'sine göre zor soruları var.
  • Geçen sene 345 acil cozdum ama supara keske cozseymisim dedim bence klasik tipgeldi bu senede.345 acil zaten cozucez ama bu da cozulebilir mi onu sormustum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.