Şimdi Ara

Sunucular Arası Transfer[Aktif], Sorunlar, Bilgi Paylaşımı (Geçici Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
1
Favori
5.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Saçmalık resmen

Serverı görmek ortamın nasıl olduğunu anlamak için herkes gibi benim de 2 haftalık test sürecine katılma hakkım var. Hesabım aktif olmayan bir ranked teamde olduğu için aktarım yapılmamış. Şimdi geçersem de bir daha dönemezmişim. Karar almadan önce duyurusu yapılsaydı biz de çıkardık ranked teamden. Bug'da kalan hiçbir servera giriş yapamayan smurfümden bahsetmiyorum bile. Türkler işin içine girince illa ki bir sorun çıkıyor her zamanki gibi

Emin ol pek bir şey kaçırmadın. Sürekli küfür var chat kısmında.. İnsanı bezdiriyorlar sende küfür etmek zorunda kalıyorsun, ne anaya ne babaya saygı kalıyor.. Ayrıca oyunlarda kalite pek yok. 5-6 oyun attım hiç biri EU'daki gibi değil. Memnun değilim 2 skin içinde oynayamam bu serverda. Ping olayında da değişme görmedim sunucular değişmemiş, değişicek sanıyordum yanıldım sanırsam. Herkesin Türk olması eğlenceli şampiyonların laflarıyla dalga geçiliyor gülünüyor, Murat Kosova'ya laf atılıyor falan eğlenceli aslında

Şimdiki izlenimlerim bunlar

• Ben Riot' Support'a şunu dedim acaba beni takarlar mı birde Türkçe yazdım mesaj içeriğini. Brolaf falan istemiyorum West'e geçip Cottontail Teemo istiyorum diye yaparlar mı bilmiyorum sadece bunu dedim 1820 rp ve 975 rp aradaki fark 2 katı yapsalar çok iyi olacak aslında ama yapmayacaklar biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonti

quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Eski sunucuma geri dönünce purchases kısmı duruyor olacakmı ona göre döneceğim draven ve syndra vermem lazım

3 kere refund yapmadıysan yeni sistemde, evet duruyor olacak.
    yapsan da duruyor olacak ama sadece refund hakkın olmayacak.

ben tr den west e geçtim purchased kısmı tamamen silinmiş

abi senin hesabında bir sorun olabilir mi?  [sizer]Sunucular Arası Transfer[Aktif], Sorunlar, Bilgi Paylaşımı (Geçici Konu) bende gayet duruyor refund yaptığım için haklarım doldu tabii. TR den Weste geçiş yaptığım halde*

• Benim de hesabım tr serverine aktarılmış.Şu an için east geri dönmek için yapacak birşey yok mu ?
  • trden weste nasıl geçicem link verin lütfen :( Hesabıma giremiyorum :(

Edit:Tryede aktarılmamış gibi hesabın karakter ismini falan istedi bende korktm kapadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 20 Eylül 2012; 18:13:58 >
  • ben tr de kaldım geçemiyorum.ne zaman acılcak bu gecme olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

4-5 saat önce transfer hakkında supporta(türkçe) ticket attım ama hala cevap gelmedi.benim gibi ticket atan var mı?cevap aldınız mı?

Bende 3 ticket attım 2 si türkçe 1 i ingilizce olmak üzere hala cevap yok.6 saat oluyor ilk ticketı atalı.
  • Beyler yardım edin

west'teki hesabım başka bir yere aktarıldı dedi (ingilizce) ama türkiyeye giriyorum ordada başka yere aktarıldı diyo (türkçe)

Yardım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

arkadaşlar ben şuan east servarındayım ve weste gecişim 0 rp ben kendi istegimle türkiye serverina geçsem ordan 2 hafta sonra weste donebılır mıyım ?

Dönemessin.

dönemezsin olcaktı yanlış yazmışsın

"Olacaktı" olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

quote:

Saçmalık resmen

Serverı görmek ortamın nasıl olduğunu anlamak için herkes gibi benim de 2 haftalık test sürecine katılma hakkım var. Hesabım aktif olmayan bir ranked teamde olduğu için aktarım yapılmamış. Şimdi geçersem de bir daha dönemezmişim. Karar almadan önce duyurusu yapılsaydı biz de çıkardık ranked teamden. Bug'da kalan hiçbir servera giriş yapamayan smurfümden bahsetmiyorum bile. Türkler işin içine girince illa ki bir sorun çıkıyor her zamanki gibi

Emin ol pek bir şey kaçırmadın. Sürekli küfür var chat kısmında.. İnsanı bezdiriyorlar sende küfür etmek zorunda kalıyorsun, ne anaya ne babaya saygı kalıyor.. Ayrıca oyunlarda kalite pek yok. 5-6 oyun attım hiç biri EU'daki gibi değil. Memnun değilim 2 skin içinde oynayamam bu serverda. Ping olayında da değişme görmedim sunucular değişmemiş, değişicek sanıyordum yanıldım sanırsam. Herkesin Türk olması eğlenceli şampiyonların laflarıyla dalga geçiliyor gülünüyor, Murat Kosova'ya laf atılıyor falan eğlenceli aslında

Şimdiki izlenimlerim bunlar

skinlerin ikisi de bende var zaten. ama turnuvaya katılıyoruz takım olarak. onun için gerekli mi bu serveda olmak? hiç bir şey belirtilmiyor iletişim sıfır iki tane becerikli insan koyamamışlar mı

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzon -- 7 Haziran 2016; 11:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

arkadaşlar ben şuan east servarındayım ve weste gecişim 0 rp ben kendi istegimle türkiye serverina geçsem ordan 2 hafta sonra weste donebılır mıyım ?

Dönemessin.

dönemezsin olcaktı yanlış yazmışsın

"Olacaktı" olmalıydı.

senin cümlende hata yok ama olsun eksik kalmayayım dedim

• quote:

Saçmalık resmen

+1
  • Erdinç İyikul ile görüşüp, bu konudaki sorunları okumasını sağlayın. DH üyesi zaten kendisi. Benim sorunum şu. Ranked teamde olanlar otomatik geçemeyecek diye bir duyuru yapıldığını hatırlamıyorum ben. Bilsem çıkardım. Bize haber vermeden böyle bir karar almak, bir de üstüne otomatik geçirilmediğimiz için resmen 2.sınıf muamelesi görmek de neyin nesi? Ranked teamde olanları cezalandırmaktan başka bir şey değil bu. Bizim TR serverı deneme hakkımız neden yok? Neden girersek bir daha çıkamıyoruz? Ranked teamde olmayanlardan ne farkımız var? Bu server tüm Türkler için yapıldıysa, neden oyuncular iki gruba ayrılıp farklı muamele görüyor? Ben Katarina Skin için dergi alıp para harcadım. TR serverda olmadan para saydığım şeyi neden kullanamıyorum? Katarina Skini almak için TR servera geçsem, bir daha dönemeyeceğim. Böyle saçmalık olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler up yapıyorum lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Blythe*

Erdinç İyikul ile görüşüp, bu konudaki sorunları okumasını sağlayın. DH üyesi zaten kendisi. Benim sorunum şu. Ranked teamde olanlar otomatik geçemeyecek diye bir duyuru yapıldığını hatırlamıyorum ben. Bilsem çıkardım. Bize haber vermeden böyle bir karar almak, bir de üstüne otomatik geçirilmediğimiz için resmen 2.sınıf muamelesi görmek de neyin nesi? Ranked teamde olanları cezalandırmaktan başka bir şey değil bu. Bizim TR serverı deneme hakkımız neden yok? Neden girersek bir daha çıkamıyoruz? Ranked teamde olmayanlardan ne farkımız var? Bu server tüm Türkler için yapıldıysa, neden oyuncular iki gruba ayrılıp farklı muamele görüyor? Ben Katarina Skin için dergi alıp para harcadım. TR serverda olmadan para saydığım şeyi neden kullanamıyorum? Katarina Skini almak için TR servera geçsem, bir daha dönemeyeceğim. Böyle saçmalık olmaz

Sen tr sunucusu için değil skin için geçmek istiyorsun sonrada riot suçlu diyorsun.Türk milletiyiz nerde beleş oraya yerleş mantık hep böle.

• Benim de hesabım tr serverına aktarılmış. Ben tekrar weste dönmek istiyorum. transfer scroll'u 1ip olarak gözüküyor. Peki bu fiyat ne zamana kadar geçerli ?
  • Trde kaldk yani bunu çıkardım

İyi Günler lol maceram burada sonlanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Randy Blythe*

Erdinç İyikul ile görüşüp, bu konudaki sorunları okumasını sağlayın. DH üyesi zaten kendisi. Benim sorunum şu. Ranked teamde olanlar otomatik geçemeyecek diye bir duyuru yapıldığını hatırlamıyorum ben. Bilsem çıkardım. Bize haber vermeden böyle bir karar almak, bir de üstüne otomatik geçirilmediğimiz için resmen 2.sınıf muamelesi görmek de neyin nesi? Ranked teamde olanları cezalandırmaktan başka bir şey değil bu. Bizim TR serverı deneme hakkımız neden yok? Neden girersek bir daha çıkamıyoruz? Ranked teamde olmayanlardan ne farkımız var? Bu server tüm Türkler için yapıldıysa, neden oyuncular iki gruba ayrılıp farklı muamele görüyor? Ben Katarina Skin için dergi alıp para harcadım. TR serverda olmadan para saydığım şeyi neden kullanamıyorum? Katarina Skini almak için TR servera geçsem, bir daha dönemeyeceğim. Böyle saçmalık olmaz

Sen tr sunucusu için değil skin için geçmek istiyorsun sonrada riot suçlu diyorsun.Türk milletiyiz nerde beleş oraya yerleş mantık hep böle.

Skin için dergi alıp para harcadım diyor, ne beleşinden bahsediyorsun?

Ayrıca anlamadığım şu;ranked teamde olanlar bir hatadan ötürü mü tekrar transfer olamıyorlar yoksa keyfi verilen bir karar mı?

• Benim hesabım west'deydi. Sabah tr server açılınca direk oraya girdim ve hesabımın geçtiğini gördüm. Ayrıyetteb ip bost da vermişler bana fakat olaf skini yok. Az önce mail adresime riot'tan mail geldi. Şimdi bu geçişi nasıl tamamlıyacam? Ne yapmam gerekiyor ?

[sizer]Sunucular Arası Transfer[Aktif], Sorunlar, Bilgi Paylaşımı (Geçici Konu)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.