Şimdi Ara

Sunucu bulunamıyor sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim sorunumu hala çözemedim. Bu bikaç gün içinde mesela google'de bi şey arattım ama ordan mesela sonuca tıkladığımda sunucu bulunamıyor diyor. Yani hiçbir sayfayı açmıyor sunucu bulunamıyor diyor. explorer'i açıp mesela adres çubuğuna bi adres yazdığımda çoğunu açmıyo bazılarını açıyo. Ama önceden böyle bi sorun yoktu. Bazende hiçbirini açmıyo google'yi bile açmıyo. Ağ bağlantılarımdan ip adresimi falan onardım, güncelleme yaptım ama halen olmadı sizce ne olabilir sorun? Nasıl çözülür? Saolun...

• dostum aynı sorun bendede var. Bilen birisi cevaplasın yoksa delirecem yaw...
  • Muhtemelen virüsten veya solucandan kaynaklanıyordur.Benim eniştemin işyerinde de böyle bir problem vardı.Hayret etmiştim doğrusu.Hiçç bir siteye giriş yapamıyor sadece google a giriyor.arama yapıyor arama sonuçları çıkıyor.Fakat hangi arama sonucuna tıklarsak tıklayalım sayfa görüntülenemiyor diyordu.Kaliteli bir virüs programıyla taratmanızı öneririm.Ve Hijackthis ede bakmanızı tavsiye ederim.Forumda aratarak bulabilirsiniz.
  • Hayır arkadaşım virüsten değil. Sorun: Bilgisayara gelen internet sinyalinin az olmasıymış. (Çözdüm olayı:)) Sende babisok21 arkadaşım ağ bağlantılarından ayrıntılardan onar de ve birzaman sonra gelen sinyal yükselince sorun düzelecektir. Yinede saol Blackblue arkadaşım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.