Şimdi Ara

Sunrooflu araç alacakların dikkatine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
4
Favori
47.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bölümde çok fazla takılmam ama gördüğüm kadarıyla yeni araç alacakların önem verdikleri hususlardan biri sunroof.

10 yıldan beri sunrooflu araç sahibiyiz, ama inanın sunroofu kullanma sayımız 20 ile 30 arasındadır toplamda. Zaten sanırım 3-4 kere tam olarak açtık, 15-20 kere de havalandırmasını açtık. Günümüzde sunroof için 1000-2000 TL gibi rakamlar isteniyor. Bence büyük bir hevesle alınan bu özellik bizim ki gibi pek hatta hiç kullanılmıyor. Sunroofu kafaya takanlar varsa tekrar gözden geçirmelerini öneriyorum.

Birde yüksek hızlarda inanılmaz bir rüzgar sesi yapıyor kapalı dahi olsa, gerçi bizim araç 2000 model yeni nesilde nasıldır bilemiyorum...

Bir sunroof yerine başka oyuncaklar ekletmenizi öneriyorum. Ha çoluk çocuk binince "amca burdan kafamı çıkartabilir miyim" gibi lafları seviyorsanız alın.

• 98 Model aracımda webasto(fabrika çıkışlı orjinal) sunroof vardı hiç ses yapmıyordu, ferah iç mekanın yanında tek kötü özelliği tahliyeyi temizletmediğimden içeri su almasıydı.(20-30 liralık bir iş) Bence alınabilecek en güzel şeylerden biri.
  • Uzun süredir aracımda sunroof olsun istiyordum. Şu anda kullandığım araçta var. Ben, bu kadar çok istememe değdiğini düşünüyorum. Havalar sıcakken, sunroof'u tilt konumuna alıp klimayı çalıştırdığınızda, ısınan hava yükseldiği için aracın içi daha hızlı soğuyor. Öte yandan, aracın içine kattığı ferahlık fark edilir derecede fazla. Ben araca biner binmez, sunroof'u açmasam da direkt perdeyi açıyorum. Aynı aracın sunroof'suzu bir arkadaşımda var, içine bindiğimde çok daha karanlık ve basık geliyor.

Ben şiddetle tavsiye ediyorum sunroof'u. Tıkırdar derseniz de, memleket yollarında aracın her tarafı tıkırdamaya başlıyor zaten bir süre sonra. Sunroof olmasa da karşılaşıyorsunuz o tıkırtılarla. Varsın sunroof da tıkırdasın. Aracın içine kattığı ferahlığı görünce değer diyorum.
  • açılabilir sunrooftan ziyade panoramik cam tavandan yanayım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Uzun süredir aracımda sunroof olsun istiyordum. Şu anda kullandığım araçta var. Ben, bu kadar çok istememe değdiğini düşünüyorum. Havalar sıcakken, sunroof'u tilt konumuna alıp klimayı çalıştırdığınızda, ısınan hava yükseldiği için aracın içi daha hızlı soğuyor. Öte yandan, aracın içine kattığı ferahlık fark edilir derecede fazla. Ben araca biner binmez, sunroof'u açmasam da direkt perdeyi açıyorum. Aynı aracın sunroof'suzu bir arkadaşımda var, içine bindiğimde çok daha karanlık ve basık geliyor.

Ben şiddetle tavsiye ediyorum sunroof'u. Tıkırdar derseniz de, memleket yollarında aracın her tarafı tıkırdamaya başlıyor zaten bir süre sonra. Sunroof olmasa da karşılaşıyorsunuz o tıkırtılarla. Varsın sunroof da tıkırdasın. Aracın içine kattığı ferahlığı görünce değer diyorum.
    Kışın evet gerek yok ama arabanın içine verdiği aydınlık yeter...

Yaz akşamlarıda tamamen açarak geziyorum , püfür püfür çokta güzel oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

açılabilir sunrooftan ziyade panoramik cam tavandan yanayım ben.

Evet bence de panoramik cam tavan daha yararlı.

Eskiden havalandırmayı açardık ve unuturduk allah korusun psikopat çok ya ülkede biri izmarit bile sallayabilir. O yüzden varlığı ile yokluğu bir oldu. O perdesini açınca da gelen rüzgar sesi daha da artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

açılabilir sunrooftan ziyade panoramik cam tavandan yanayım ben.

Evet bence de panoramik cam tavan daha yararlı.

Eskiden havalandırmayı açardık ve unuturduk allah korusun psikopat çok ya ülkede biri izmarit bile sallayabilir. O yüzden varlığı ile yokluğu bir oldu. O perdesini açınca da gelen rüzgar sesi daha da artıyor.

Alıntıları Göster
    Suzuki grand vitara suv var 2008 model sunroof'tan kesinlikle ses gelmiyor açık dahi olsa rüzgar önleyici oldugu için sesi kesiyor. Ama gerçektende çok kullanılan bişey degil yılda bir iki kere anca kullanıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel Araç tavsiyesi..
    12 yıl önce açıldı
    S60 dizel alacaklar için
    6 yıl önce açıldı
    ÖTV Muafiyetli Araç Tercihi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Suzuki grand vitara suv var 2008 model sunroof'tan kesinlikle ses gelmiyor açık dahi olsa rüzgar önleyici oldugu için sesi kesiyor. Ama gerçektende çok kullanılan bişey degil yılda bir iki kere anca kullanıyoruz.

Alıntıları Göster
    Benim araba Hem panoramik hemde sunroof çok mennunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Alıntıları Göster
    Bence çok kullanışlı hele panoramik tavanda varsa yemede yanında yat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

Bence çok kullanışlı hele panoramik tavanda varsa yemede yanında yat...

Alıntıları Göster

Şu manzaraya değer diyorum, o kadar

• quote:

Alıntıları Göster
    Sunroof artık çok saçma bir opsiyon olmaya başladı. Gariban BMW'si 1 serisinde sunroof farkı 4 bin küsur lira (OHA!)
    Ve bildiğin tuvalet penceresi kadar bir şey.
    Sunroof kalksın, cam tavan gelsin.

• Sunroof cam tavan panoramik on cam uclusunden birisi kesinlikle olmali,yolsa bunaltici geliyor arac bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Sunroof cam tavan panoramik on cam uclusunden birisi kesinlikle olmali,yolsa bunaltici geliyor arac bana.
    en güzeli açılabirlir panoramik cam tavan..bazı araçlardaki cam tavan açılmıyor, sadece görüntüsü var.. ama bazılarında cam tavan 2 parçalı (örnek passat variant) ve ilk kısım normal sunroof gibi açılıyor..ben çok seviyorum ama çok sıcak yerlerde yazın sıkıntı olabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

en güzeli açılabirlir panoramik cam tavan..bazı araçlardaki cam tavan açılmıyor, sadece görüntüsü var.. ama bazılarında cam tavan 2 parçalı (örnek passat variant) ve ilk kısım normal sunroof gibi açılıyor..ben çok seviyorum ama çok sıcak yerlerde yazın sıkıntı olabiliyor..

Alıntıları Göster
    sunroof sayesinde kışın aracın içi ço aydınlık görünüyor bu 1, ikinicisi yazın sık sık kullanırsanız tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Alıntıları Göster
    98' den beri tüm evin tüm birinci arabaları sunroofludur. Şehir içinde tilt yapmadan gezmiyorum genelde, hava güzelse (ki genelde güzel olur adanada) ve güneş almayacak pozisyondaysa tamamen açarım. Ayrıca ışıklarda çok yararlıdır. Benim için vazgeçilmez donanımlardan biridir

• quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

98' den beri tüm evin tüm birinci arabaları sunroofludur. Şehir içinde tilt yapmadan gezmiyorum genelde, hava güzelse (ki genelde güzel olur adanada) ve güneş almayacak pozisyondaysa tamamen açarım. Ayrıca ışıklarda çok yararlıdır. Benim için vazgeçilmez donanımlardan biridir

Alıntıları Göster
    Yeni alıcagımız arabanın kesinlikle sunroof'u olsun istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Yeni alıcagımız arabanın kesinlikle sunroof'u olsun istiyorum...

Alıntıları Göster
    Sırf sunroof için 2 aydır bekliyorum.

Bindiğim her sunrooflu araçtada iyiki bekledim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Sırf sunroof için 2 aydır bekliyorum.

Bindiğim her sunrooflu araçtada iyiki bekledim diyorum.

Alıntıları Göster
    Allah allah ne sunroofmuş yahu

Arabaya biner binmez hemen açıcam sunroofu acaba bende mi bir sorun var test edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Allah allah ne sunroofmuş yahu

Arabaya biner binmez hemen açıcam sunroofu acaba bende mi bir sorun var test edicem

Alıntıları Göster
    aracına göre sunroof veya cam tavan benim olmazsa olmazlarımdan

aracı gösteren budur

• quote:

+1
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.