Şimdi Ara

Sunny 50' NBOA 4K Smart TV 1.399 tl. (Teknosa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son dönemlerdeki en uygun fiyat bu sanırım, belli illerdeki mağazalarında var, net üzerinden alınabiliyor...

1.399 tl.

Forumda satılan çekler ile alınır ise en az 100 tl. de oradan düşülür.

1.299 tl. ye gelir. Kart kampanyaları, kargo vs de denk getirilir ise daha uygun fiyatlara alınabilir. Sıcak sanırım ???

Ama tv hakkında sağlıklı bilgiye son kullanıcı üzerinden ulaşılabilir ve bu tv nin son kullanıcısı şu an için çok az...

Benim öğrenebildiğim bilgiye göre;

Görüntü Kalitesi 10/6
    Renk kalitesi 10/6
    Ses Kalitesi 10/7

Bilgiyi sağlayan arkadaşıma teşekkür ederim. Son kullanıcı yorumları bu şekilde. İhtiyacı olanlar bakabilirler...

http://www.teknosa.com/urunler/110015570/sunny-50-nboa-4k-uhd-android-smart-led-ekran-ucret?staydesktop=true

Saygılar.

• Bende bu ürünü çok merak ediyorum alıp kullanan yada deneme şansı olan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
  • Uydu alici ve CI+ slotu yok sanirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazaları aramadan gitmeyiniz ürünleri teşhir olabilir kırık olabilir vs vs...
  • 3 Ekim'de bir arkadaşım aynı TV'yi 1799'a almıştı. Güzel fiyat.
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    Kartal Real deki teknosada var. Teshırde ızledım. Görüntüsü dıger cıhazlara göre oldukça yavaştı. Verdıklerı yayından olabılırmı dıye düşündüm ama duvardayım onca tv arasından sadece bu yavaştı. Hele hızlı sahnelerde dırek karsılastırmadan da anlaşılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markanın ortak üretimi AXEN 82 ekran dan tam 8 adet aldım. Eşe dosta. Hepside sorunsuz çalışıyor. Araç için ve pc monitörü içinde 2 adet aldım.
    Tecrübeyle sabittir. Çok iyi televizyon. Özellikle 1 TB HDD çok hızlı okuyor ve HD , MKV filmleri oynatabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dun gittigimde hic begenmedim.
    Zaten teshirlerin arasindaydi.

• ARKADAŞLAR HERKES TV GÖZÜYLE BAKIYOR BU PANELLERE FAKAT BİRÇOĞUNDA DAHİLİ TUNER YOK.YANİ NORMAL BİR MONİTÖR ALIYORSUNUZ GİBİ DÜŞÜNÜN.HARİCİ UYDU KULLANACAKLAR İÇİN TERCİH SEBEBİ OLABİLİR.BUNUN YERİNE METRO MARKETLERDE 1399tl ye 49 inch SEG VAR.DAHİLİ UYDU ALICISI VAR.BİSS KEY GİRİLEBİLİYOR.PERFORMANS OLARAK GAYET BAŞARILI.BENDE SEG DAHA MANTIKLI.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k olayına aldanmamak gerekir bence... daha tüm ulusal kanallar doğru dürüst 1080p yayın veremiyor iken doğmamış çocuğa don biçmek olur bu 4k işi...

bu tv de wifi/smart var ama kullanılışlılık durumu/performansı nedir tartışılır ?

Dezavantaj olarak dahili uydu alıcısının da olmadığını düşünürsek pek bi alınasılığı kalmıyor.

4k olayı skystar bağlı bir pc üzerinden alınır sanırım? :) e tabi hareketli görüntü performansı ne olur bilemem

Tek artısı uygun fiyatlı büyük ekranlı bi tv...

• Uyduruk 4k tv alacağıma paneli kaliteli adam gibi bir fhd led tv alırım daha iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Uyduruk 4k tv alacağıma paneli kaliteli adam gibi bir fhd led tv alırım daha iyi..

Mantık süper ama işin içine girince o olsun, bu olmasın en önemlisi marka olsun dediğinde +1000 tl. Oluyo hemen. Bu ekran boyutu için diyorum... yoksa bu rakama 82 ekran marka bişii bulunur illa ki

• bu ucuz tv lerin çoğunda motion sorunu var, film frame frame oynuyor
  • ss paylasabilecek yokmu bu tv yi hicbir allahin kulu almadimi

• Güzel fiyat, ilk alanlar cihazın biraz sorunlu olduğundan bahsetmişler ama yeni yazılımla düzelmiş midir? Ayrıca panelin gerçek hızı nedir bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum.
  • sunny 8k yı bu fiyata satsa gene almam
  • 8 değil bu saatten sonra sunny 86K çıkarsa almam ben... Bu kadar tüketici kandırılmaz gözlerimize yazık iki TV izleyecez diye gözümüz bozulacak ama iadede edilemiyor televizyon almıyorlar doğal olarak..
    Biz aldık aldandık siz bari almayın çünkü hala satışta bu TV aldanırsınız. Biri motion sorunu var demiş kesin var ama bunu nasıl kanıtlayabiliriz? Bunuda bilen yok sanırım...Ben servisle görüştüm TV'yi alır götürür ustama baktırırım diyor eğer bir sorun yok dersek 50tl ücret alırım diyor. Götürecekler sorun yok deyip birde 50 tl alacaklar bu kadar vicdansızlık olmaz.
    Bir yol yordam gösterecek olan varsa buyursun bizlerede yardımcı olsun kurtulalım şu TV'den kendime ne kadar kızgınım bunu aldığım için ama iş işten geçti işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTeS

8 değil bu saatten sonra sunny 86K çıkarsa almam ben... Bu kadar tüketici kandırılmaz gözlerimize yazık iki TV izleyecez diye gözümüz bozulacak ama iadede edilemiyor televizyon almıyorlar doğal olarak..
    Biz aldık aldandık siz bari almayın çünkü hala satışta bu TV aldanırsınız. Biri motion sorunu var demiş kesin var ama bunu nasıl kanıtlayabiliriz? Bunuda bilen yok sanırım...Ben servisle görüştüm TV'yi alır götürür ustama baktırırım diyor eğer bir sorun yok dersek 50tl ücret alırım diyor. Götürecekler sorun yok deyip birde 50 tl alacaklar bu kadar vicdansızlık olmaz.
    Bir yol yordam gösterecek olan varsa buyursun bizlerede yardımcı olsun kurtulalım şu TV'den kendime ne kadar kızgınım bunu aldığım için ama iş işten geçti işte.

geçmiş olsun. şeytan çok sefer dürttü ama hep öte döndüm Allah 'tan !

videosunu çekseniz motion kusuru olduğu noktada. servis ustasından

hariç 3-5 tv elektronik ustasına bunun kusur olup olmadığını yazılı olarak alsanız

gerekirse tüketici hakem heyetini falan sahaya sürseniz ne bileyim bi yol vardır illaki.

• HTeS kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. buraya geri bildirim yaptığınız için teşekkürler. bende kararsızdım. ama sayenizde netleştim. 51e551 3d samsung 600hrz plazma yerine alacaktım. ağlardım heralde. benim tv akıcı sahnelerde şakıtıyor plazma olduğu için ama led tvlere göre sanki tasarruf modunda çalışıyor parlaklık çok düşük. gece film izlemek için muazzam ondan yatak odasına koyacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

geçmiş olsun. buraya geri bildirim yaptığınız için teşekkürler. bende kararsızdım. ama sayenizde netleştim. 51e551 3d samsung 600hrz plazma yerine alacaktım. ağlardım heralde. benim tv akıcı sahnelerde şakıtıyor plazma olduğu için ama led tvlere göre sanki tasarruf modunda çalışıyor parlaklık çok düşük. gece film izlemek için muazzam ondan yatak odasına koyacaktım.

Plazmanın tadı bambaşka. Şöyle deli bir fırsat bulsam satılmamış 60 inch LG'ler için falan hiç kaçırmam atlarım Evde 50 inch LGPM6800 var kesmiyor öteki odaya da plazma istiyorum ama kalmadı üretimi pek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.