Şimdi Ara

Sünnet Anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
26.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sünnetçi amcaya eziyet etmek olsun,,sünnetden kaçmak olsun,gezilen yerler olsun,alınan hediyeler olsun var mı unutamadığınız bir olay??

benim unutamadığım olay.bana amcamın bilgisayarını getirmişlerdi sıkılmıyim diye.Yatakta bilgisayarı karıştırırken miki film arşivini bulmuştum.sonuç : dikişleri patlatmıştım.doktor amca beni rezil etmişti babamın yanında

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sünnet Anıları: Kültürel Bir Gelenek

Giriş

Sünnet, birçok kültürde yüzyıllardır uygulanan önemli bir gelenektir. Bu tören, erkek çocuklarının ergenliğe geçişini sembolize eder ve aile ve toplum için anısı değerli bir olaydır.

Sünnetçi Teyze

Bazı kültürlerde, sünnet genellikle "sünnetçi teyze" olarak bilinen deneyimli bir kadın tarafından yapılır. Sünnetçi teyzeler, sünnet işlemini güvenli ve hijyenik bir şekilde gerçekleştirmede uzmandır.

Evde Sünnet Anıları

Geçmişte, sünnetler genellikle evde yapılırdı. Aile üyeleri ve arkadaşlar, çocuğu desteklemek ve etkinliğe tanıklık etmek için toplanırdı. Bu evde gerçekleştirilen sünnet anıları, aileler için değerli ve unutulmaz bir deneyim olmaya devam etmektedir.

Sünnet Anısı

Sünnet anısı, her çocuk için benzersiz bir deneyimdir. Bazı çocuklar işlemi ağrısız bulurken, diğerleri hafif bir rahatsızlık yaşayabilir. Ancak bu anı, çocuğun hayatında önemli bir dönüm noktası olarak hatırlanır.

Geç Sünnet Anıları

Günümüzde, sünnet genellikle hastanelerde veya kliniklerde tıbbi uzmanlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Bazı durumlarda, sağlık sorunları veya kişisel tercihler nedeniyle sünnet daha geç bir yaşta yapılabilir.

Uyuşturmadan Sünnet Kesimi

Modern tıbbi uygulamalarla, sünnet kesimi genellikle lokal anestezi kullanılarak ağrısız bir şekilde gerçekleştirilebilir. Bu, çocukların süreç boyunca rahatsızlık duymadan sünnet olmalarını sağlar.

Sonuç

Sünnet töreni, birçok kültürde yüzyıllardır kutlanan, çocukların ergenliğe geçişini simgeleyen önemli bir gelenektir. Sünnet anıları, aileler ve toplumlar için değerli ve unutulmaz olaylar olmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En garibi sünnet olduğumdur heralde. Evet ucundan accık kesmişlerdi.

Bu arada ineklerle aranda kişisel bir sorun var heralde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: inek_avcısı

Sünnetçi amcaya eziyet etmek olsun,,sünnetden kaçmak olsun,gezilen yerler olsun,alınan hediyeler olsun var mı unutamadığınız bir olay??

benim unutamadığım olay.bana amcamın bilgisayarını getirmişlerdi sıkılmıyim diye.Yatakta bilgisayarı karıştırırken miki film arşivini bulmuştum.sonuç : dikişleri patlatmıştım.doktor amca beni rezil etmişti babamın yanında

senin sünnet baya bi gecikmiş anlaşılan dikişleri patlattığına göre
  • uslu uslu gittim ilk iğneyi oldum ama sonra ne olduysa aldı bir telaş, bir korku. Kaçmak için elimden geleni yaptım (bayılma numarası da yapmaya kalktım çocuk aklımla yemediler tabi :D) ama nerde, kucakladılar beni özel bir odaya aldılar, her ele birer ve yine her bacağa birer kişi tuttu ne kadar çırpındıysam da boşa, gitti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 23 Eylül 2008; 1:03:26 >
  • 96 yılında pc fln nerde olcak atari alcaz diye kandırmışlardı beni :D
    hiç sesim çıkmamıştı o yüzden sünnet oldum 1 saat sonra atari geldi 2 gün uyumadan tank fln oynadım
  • 5 yaşındayım.yatırdılar beni.başımda var 15 kişi.yok yok 20 kişi. tutamıyolar.ben ''bırakın ulan o benim bi parçam,kesemessiniz sizin allahınız yok mu lan?''diyorum.artis doktor ''ejder bana neşteri ver''diyor.beni uyuşturucu iğne ile bayıltmaya çalışıyorlar ama dana bünyesi var galiba bir türlü bayılmıyorum.sürekli direniyorum.başımdaki insan sayısı 26 falan oluyor.yok yok 30 kişi var kafadan.

sonra bayıltıcı iğne bi moka yaramayınca belediye ekiplerini arıyorlar.kurban bayramında kaçan danalara vurdukları iğneden vuruyorlar bana...

devamını sonra yazacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizst

5 yaşındayım.yatırdılar beni.başımda var 15 kişi.yok yok 20 kişi. tutamıyolar.ben ''bırakın ulan o benim bi parçam,kesemessiniz sizin allahınız yok mu lan?''diyorum.artis doktor ''ejder bana neşteri ver''diyor.beni uyuşturucu iğne ile bayıltmaya çalışıyorlar ama dana bünyesi var galiba bir türlü bayılmıyorum.sürekli direniyorum.başımdaki insan sayısı 26 falan oluyor.yok yok 30 kişi var kafadan.

sonra bayıltıcı iğne bi moka yaramayınca belediye ekiplerini arıyorlar.kurban bayramında kaçan danalara vurdukları iğneden vuruyorlar bana...

devamını sonra yazacam.

oo süpermiş full action

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babamın askerlik anısı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sünnet olurken sadece iğne yapılcak zannederdim iğne yaptılar bitti dediler odama goturduler bide şunu hediye pakedi yapalım dediler sonra iste millet beni tutmadı ilk başta ben kaçmaya çalıştım sonra 10 kişi beni tuttu ben şimdi pamuga dokulmuş bi ilacı gordum kıpkırmızı kan lekesigibiydi kan lekesi zannettim bi sövmeye başladım ne biçim küfrediom anlatamam o ilacı kan zannettim ne kadar ağladım ama acı yok korku war sadece sonra bittiğinde felan cok rahattım işerken felan 2 yerden çıkıodu çiş bantlardan dolayı
  • olum bugün ölçüsünü alıyorlar, yarın kesicekler.
  • walla hiç öle olayım yok. Gittik, yattım, açtım, açtım,açtım iğneyi vurdu,uyuşturdu mekanı, ucundun acıcık aldı, eve gittik, yattım..

Ama bi olay bu kadar güzel anlatılır
  • pederin köyünde sünnet oldum

kaçtım yakalandım

yılmadım bir daha kaçtım bu sefer daha uzakta yakalandım

eve getirilirken yine kaçtım peder bi bağırdı kuzu kuzu yanlarına döndüm

asayla (læ sünnet çocuğunun eline o verilir mi?) doktora vurdum, elimdem aldılar canım asamı

odaya kapattılar tam 5 kişi tuttu

işlemin ortasında salak bi misafir kapıyı açınca tüm variyetim (daha doğrusu o esnada kırpılmamış olan kısmı) köy ahalisine seyirlik oldu

toplanan paralardan 2 sakız bi çikolata alacak kadar elime geçti
  • bizim sünnetçide kestiği malzemelerden koleksiyon yapıyormuş. sergi açacam dediğinde kimse inanmadı inanlara akşam pilavlığını yolluyormuş
    bir de böyle saf deri bi cüzdan yapmış koleksiyonundan faydalanarak. cüzdanı biraz karıştırınca çantaya dönüşüyormuş .
  • yaş kaç ya
  • valla sene 95.yatırdılar,açtılar,elimede doktorun cep teli tutuşturdular(hayvan gibi netaş) "vay annassını lan,bu neymiş böyle?" derken çoktan uçmuş bizim küçük oğlanın şapkası.
  • ayıptır söylemesi bende 95 civarı lazerle olmuştum.sırf o lazerin gücüne sahip olmak için.Sünnet harçlıklarıyla laser pointer almıştım ama sünnetteki gibi kesici bir işlevi olmadığını görünce büyük üzüntü duymuştum.hıncımı da gece komşuların odalarını taciz ederek çıkarıyordum.
  • sene 1987

bilader le ben devlet hastanesinde göya torpille sünnet olduk cerrah orhan beye (adi herif) adam resmen bizi ameliyat masasında biçti ya 2 saat sünnetmi olur hele bilader yıktı ortalığı çok canım yanımıştı çook şimdi görsem dalarım lavuğa
  • o kapıların dili olsada konuşsa.velet halimle bi sıkı tutuşum var ki zor almışlardı.çok korkaktım ben yavv.canım yanmasa bile ağlardım.
  • Herkesde bir kaçış bir telaş.Bende öyle bir sorun yoktu.Ne olacağını biliyordum herşeyin farkındaydım gayet normal bir şekilde verdim eline doktorun kessin diye. Kesilecek yeri bile kendim hazırlattım içerisi hatun dolu olmazsa olmaz dedim.Daha sonra resim felan çizecez dediler umrumda değil aşık olduğum benden yaşça kat kat büyük olan hatunda oradaydı.Ne çizelim felan dedi araba çizin dedim.Son olarak başka birşey istiyormusun dedi.Şero doktor ulan tamam hazırlanmışız gelmişiz korkmuyozda ne diye zorluyon korkutmaya çalışıyon kes işte. Neyse lan dedim tam zamanı..Elif beni dudağımdan öpsün dedim.Aşık olduğum hatun yani.Sonra geldi tereddütsüz öptü beni.O anda kökten alsa umrum değil uçmuşum bi kere. Daha sonra işlem bitti ama benim gözüm hatunda okey işareti felan yapıyor bana bende ona okey yaptım tabii birde göz felan kırpıyorum. Daha tüy bitmemiş velediz ama o zamandan belliki bişeyler varmış.Neyse olay bitti felan hatun gelip tekrar dudağımdan öpmezmi.Belliki oda istiyor.Ama benden 16 yaş büyük. Hep bana seni alacam seni alacam derdi gitti başkasına yar oldu.Ama olsun biz onunla herşeyi paylaştık çükümü bilem gördü. Ne zaman karşılaşsak konuşma ben senin çükünü bile gördüm der laf atar.Ama yeni halini görmedin ki. Neyse aynen böyle gayet rahat bir şekilde oldum.Sorun yok.Bu arada doktor da o zamanlar yaşıma göre şimdiye kadar gördüklerinin en iyisi olduğunu da dipnot olarak geçmişti..

• Bende yatağın altına Saklanmaştım ama mahallede uyuz olduğum biri vardı o buldu beni hala konuşmuyoruz sünnetten sonra mantar tabancısı ile bacağına sıktım Dünyanın Parasını Topladık Babam Mark Yapıcam Diye Aldı Benden Sonra Ne Oldu İse Üzerine Bi Soğuksu İçtik Bi atariye Tav olduk
  • içeri girdim doktor dedi masaya uzanalım uzandım bole efıl efıl bısey varya gomlek gıbı dedı yukarı çek çektim

Doktor : Başhekime haber verin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.