Cumartesi günüydü yıl 1999.Sünnet olduğum yer evimizin salonu.Saat öğleden sonra 4-5 suları.Sıcak bir yaz günü.Salonda tüm akrabalar toplanmış,ellerinde çekirdekler sanki film izler gibi beni izliyorlar.Sünnetçi amca gelmeden önce duş almamı söylüyorlar,çünkü uzun bi süre duşa giremiyecekmişim.Duşumu aldım salona geldim.Ben duştayken salonun ortasına çarşaf sermişler.Üzerinde bir şerit bant duruyor.Bana bu bandı takacaklarını 5 dakika içinde kendiliğinden kopacağını söylediler.Karşıma mahallemizin peynircisi Murat amca geldi.Neden geldiğini anlamadım önce daha sonra indir dedi ve o anda anladım ki benım sunnetçim mahallemizin peynircisi murat amcaymış.Bana içinde resimlerin olduğu gözzlük gibi bişey verdiler.Gözüme taktım ustundekı tuşa bastıkça içinde değişik çizgi dizi karakterleri geçiyordu.Bir süre resımlere baktım.
Bir anda 2 kolum 2 bacağımdan tuttular ve elimdeki aleti aldılar.Artık çarşaf kalkmış ve altındaki usturalar,şişler,makaslar,bantlar,bezler ve hatırlamadığım değişik birçok alet vardı.Tabi o anda çok korktum çünkü bana bu kesme işinden hiç bahsedilmedi.Ben o gözlükten bakarken uyuşturucuyu yapmışlar.Adam şişi geçirdi usturayı taktı usturayıda makasla bişeyler yaptı.Makasa bastırdı ve usturada fazlalık kısmı bi anda kopardı.Canım çok acıyordu belkide uyuşturucunun etkisini göstermesi için biraz daha beklenmesi gerekiyordu.Bu sırada bunları çeken eniştem kanı görünce bayılmış yolun ortasına.Odama gittim yattım kızlar odama gelıyor benımle alay edıyorlerken şu cümleyi kullanıyordular Sende artık bizdensin
Kaçamadım
selam bir anıda benden ben 1995 yılında saat 10.30 sularında olmuştum okullar tatildi.annemle babam çalışıyordu ben de evde yalnızdım bizim apartmanda anne kız sünnetçi vardı saat 10,30 zil çaldı açtım kapıyı selma teyzeylen ayşe abla gelmişti.kapıyı kapatıp kilitlediler.sonra beni odama götürüp yere yatırdılar.selma teyze pantolunumu çıkarttı sonrada donumu ben şok olmuştum.selma teyze yanıma oturup ayşe ablaya malzemeleri hazırla dedi. sonra bana merak etme hiç acımayacak dedi.sonra selma teyze ayak ucumu geldi ve pipime dokundu ucuna sıkıyordu ve tırnaklarını sürtüyordu sonra ben kaçmaya çalıştım fakat selma teyze beni pipimden yakaladı.ve yine beni yatırdı.sonra ayşe ablaya iğneyi getir dedi.ve ilk iğneyi vurdu çok köti acımıştı fakat pipimin ucu uyuşmamıştı.selma teyze bukez tam ucuna yaptı.sonra ayşe abla pipimikaldırdı. makasın ucuyla pipimi gerdi.sonra selma teyze pipimi kesti ve 12 tane dikiş attılar.
Oaly gerceklesirken aklmda sadece snnet paralari vardi
biz yine sanslıyız narkoz var uyuşturma var acıyı pek hissetmiyoruz peki bizden 600 800 yıl önce sünnet olanlar uff acıyı tahmin edemiyorum kim bilir nasıl yapıyorlardı bi afrika sünneti izledim bulan varsa tekrar koysun
quote:
Orijinalden alıntı: uguRnB
Herkesde bir kaçış bir telaş.Bende öyle bir sorun yoktu.Ne olacağını biliyordum herşeyin farkındaydım gayet normal bir şekilde verdim eline doktorun kessin diye. Kesilecek yeri bile kendim hazırlattım içerisi hatun dolu olmazsa olmaz dedim.Daha sonra resim felan çizecez dediler umrumda değil aşık olduğum benden yaşça kat kat büyük olan hatunda oradaydı.Ne çizelim felan dedi araba çizin dedim.Son olarak başka birşey istiyormusun dedi.Şero doktor ulan tamam hazırlanmışız gelmişiz korkmuyozda ne diye zorluyon korkutmaya çalışıyon kes işte. Neyse lan dedim tam zamanı..Elif beni dudağımdan öpsün dedim.Aşık olduğum hatun yani.Sonra geldi tereddütsüz öptü beni.O anda kökten alsa umrum değil uçmuşum bi kere. Daha sonra işlem bitti ama benim gözüm hatunda okey işareti felan yapıyor bana bende ona okey yaptım tabii birde göz felan kırpıyorum. Daha tüy bitmemiş velediz ama o zamandan belliki bişeyler varmış.Neyse olay bitti felan hatun gelip tekrar dudağımdan öpmezmi.Belliki oda istiyor.Ama benden 16 yaş büyük. Hep bana seni alacam seni alacam derdi gitti başkasına yar oldu.Ama olsun biz onunla herşeyi paylaştık çükümü bilem gördü. Ne zaman karşılaşsak konuşma ben senin çükünü bile gördüm der laf atar.Ama yeni halini görmedin ki. Neyse aynen böyle gayet rahat bir şekilde oldum.Sorun yok.Bu arada doktor da o zamanlar yaşıma göre şimdiye kadar gördüklerinin en iyisi olduğunu da dipnot olarak geçmişti..
quote:
Orijinalden alıntı: Topal Yılan
Avcılardaki camiinin altında herşey var zaten... sözde camii ama altında kul hakkına giren şeyler var mesela korsan cdler falan...
Benim en son hatırladığım elim için ameliyata girdiğimde kafamdaki kocaman ışığı gördükten sonra doktorların bana birazdan uyuyacaksın diye bir iki üç dört diye saymasıydı 5 de gitmiştim uyandığımda elim güzelmişti pipimde kesilmişti bi an korktum noldu nan buna diye
Silah bile satıyorlar her türlü kesici alet var
Aklıma geldikçe sızlama geliyor. Bi sünnet 45 dakika sürer mi ?
sene 2007 di 7-8 yaşındaydım sünnet olcağımı bilmiyodum annemler konuşuyolardı sünnetten korkmuştum 1 hafta sonra hastaneye gittik beni uyutturcaklardı ben o sıra tuvaletim geldi dedim gittim tuvalete sonra gitmesemmi dedim gittim belki korkmam dedim gittim sünnette uyuttular uyutmadan öncedende sünnet şapkanın para koydular öyle uyuttular sonra uyuttular 10 dk sonra uyandım sünnet olmuşum ama hastaneyim televizyon felan izledim yemek yiyip eve gittik evde yatağıma girdim işemiştim herkes gelmeye başladı ben yatakta sıkılmıştım annem kilot ve pijamı giydim geçmiş olsun felan dediler sonra ağrı başlad çıkartıp yatağa geçtim televizyon izledim sünnet düğünü deniz kenarında olmuştu havai fişekler felan patlattılar sünnet düğünüde 2 hafta sonraydı ama pipim geçti bana harmandalıyı öğrettiler düğünde oynamam için ders aldım sonra düğün vaktiydi sünnet düğünü harmandalı oynayarak geçti tabi annemde babamda oynadı sonra alkış felan oldu takı olcaktı benim pipim ağrı başladı koltuğa koydular öyle takı taktılar düğünün yarısı oturmakla geçti ama sonra geçti pastayı kesecektik annem babam ben işte pastayı yedik sonra uykum gelmezmi koltukta uyumuşum düğüne 2 saat kala uyumuşum eve geldiğimde uyuyodum yarın sabah mevlüt olcaktı saat 1 de ben ama 2 uyanmıştım bi baktım eve ne oluyor mevlüt oluyor bende şaşırdım yemek yiyemeden pilavı dağıttılar pilavı yedim 3 tabak sonra kahvaltı yaptım baya para toplamıştım o paraları saklamıştım almasınlar diye ama almışlardı kıyafet felan aldılar bana hele aküllü araba ne istemiştim ama almışlardı sünnetim felan geçti sonra kuzenim sünnet olacaktı oda korkuyordu tabi ben onun yanında oldum uyutucaklar felan dedim uyuttular ama sonra uyanınca ağladı düğününde kuzenimle harmandalı oynadık paraların %20 sini bana vermişti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme