Şimdi Ara

SunExpress Yeni Yıl Kampanyası - Tek yön 39 TL (Kampanya sona erdi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SunExpress Yeni Yıl Kampanyası - Tek yön 39 TL (Kampanya sona erdi)

Kampanya İstanbul Sabiha Gökçen – Adana – İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Sabiha Gökçen – Antalya – İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Sabiha Gökçen – İzmir – İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Sabiha Gökçen – Gaziantep – İstanbul Sabiha Gökçen, Antalya – Adana – Antalya, İzmir Adnan Menderes – Adana – İzmir Adnan Menderes hatlarındaki tarifeli seferlerde geçerlidir.

Kampanya ücreti vergi ve harçlar dahil 39,99TL dir.

http://www.sunexpress.com/xq-tr/tr/firsatlar/yeni-yila-yeni-firsat.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 12 Ocak 2012; 10:02:18 >

• il kayırmaca yapılmış yaf...arkadaş yapsana adam akıllı türkiye içi heryere...nolacaksa sanki
  • guzel kampanya bılgı veren arkadasa tesekkurler ama cok kısa bır aralık secılmıs
  • sadece bugun uçuşlar içinmi geçerli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

sadece bugun uçuşlar içinmi geçerli ?

16 ocak-29 şubat arası.
  • teşekkür ettim çok sağolun kaptım bir uçuş. bileydim 2 ay öncesinden pegasustan almazdım 20 ocaktaki uçuşumu. peh
  • kampanya sayfasında bilet arattığımda yine normal fiyatlar çıkıyor, son aşamaya geldiğimizde mi karşımıza çıkacak kampanya fiyatı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugurse

kampanya sayfasında bilet arattığımda yine normal fiyatlar çıkıyor, son aşamaya geldiğimizde mi karşımıza çıkacak kampanya fiyatı?

Hangi güne bakıyorsunuz ? Sömestr hariç çünkü
  • ihtiyacı fazla olan illere kampanya yok mesala van uçuşlarında hiç bir indirim yok.
  • Sömestr dahil olmadıktan sonra bir şeye benzemiyor. Pegasus 30 Aralıkta %40 indirim yapmıştı Adana - İstanbul (SAW) gidiş-dönüş (Sigorta ve SMS bedeli dahil) 78 TL ödedim. Aynı zamanda SunExpress kampanyasıda vardı ama indirim düşmediği için al(a)madım.
    Kısacası sömestr dahil olmalı. Hariç yazmamalarına rağmen indirimli bilet o tarihlerde görünmüyor. En son 24 Ocakta görebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 11 Ocak 2012; 20:05:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

kampanya sayfasında bilet arattığımda yine normal fiyatlar çıkıyor, son aşamaya geldiğimizde mi karşımıza çıkacak kampanya fiyatı?

kampanya kurallarında sömestr hariç diye bir şey yazmamışlar ama?
  • quote:

quote:

quote:

Sömestr döneminde uçaklarda fazla yer kalmadığı için kampanyayı dahil etmiyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sömestr döneminde uçaklarda fazla yer kalmadığı için kampanyayı dahil etmiyorlar.

benim bilet alacağım hattaki biletler tükenmiş sanırım, 20 ocak'ta da 19 ocak'ta da kampanyalı bilet yok.

peki bir konuda daha fikrinize danışayım. sömestr sunexpress'in pazar günlerine özel kampanyasını da etkiler mi, 20 ocak için yine kampanyalı bilet bulunamaz mı dersiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim bilet alacağım hattaki biletler tükenmiş sanırım, 20 ocak'ta da 19 ocak'ta da kampanyalı bilet yok.

peki bir konuda daha fikrinize danışayım. sömestr sunexpress'in pazar günlerine özel kampanyasını da etkiler mi, 20 ocak için yine kampanyalı bilet bulunamaz mı dersiniz?

Belli bir kontenjan var, misal uçağın %60 ı dolu ise o uçuşa kampanyalı bilet koymuyorlar. Hatta fiyatlar yüksekliyor.
    Sömestr döneminde de kampanyalı bilet bulmak zor. Yinede takip etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 11 Ocak 2012; 21:31:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.