Şimdi Ara

SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER almaya karar verdim yorum lütfen(alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd99157

http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/cooler/Core-ContactFreezer.html

19 cm enindeki asus kasama sığacagına ve iyi performans gösterecegine inanarak almaya karar verdim

fiyatı cazip ve incelemelerden iyi iş cıkarmış gibi geldi bana

boyutları biraz düşündürüyor ama bi kumar oynayıp alıcam 15,5 cm yüksekliği var

bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2BECF3D0 -- 28 Temmuz 2008; 21:49:07 >

• Eğer içinin net derinliği 19cm ise,15.5cm olan bu ürün bence fazla sorun çıkarmaz.
    Siz tam olarak boyutlarını kontrol edip,güç kaynağı veya eksoz fanlarınızla sorun çıkarır mı diye bi kontrol edin bence.

Ayrıca,neden bu kadar büyük soğutucu istiyorsunuz ki?Bakır içeriği daha fazla olup aynı işi yapan daha ufak soğutucular bulunabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Eğer içinin net derinliği 19cm ise,15.5cm olan bu ürün bence fazla sorun çıkarmaz.
    Siz tam olarak boyutlarını kontrol edip,güç kaynağı veya eksoz fanlarınızla sorun çıkarır mı diye bi kontrol edin bence.

Ayrıca,neden bu kadar büyük soğutucu istiyorsunuz ki?Bakır içeriği daha fazla olup aynı işi yapan daha ufak soğutucular bulunabilir...

tavsiye edebileceğin bir sogutucu varmı bütçe 100 ytl tabi boyut önemli işlemci üzerinden tam 16 cm var kapaga kadar
  • Kasa kapağında fan yoksa sorun çıkarmaz bu soğutucu
  • ben yan kapaktaki büyük fan yüzünden işlemci fanını sığdıramayınca lianli 007 deki kapak fanını sökmek zorunda kaldım .
    bu tür bir sıkıntı söz konusuysa bu soğutucuyu bir değerlendirin . ninja serisindeki kaliteyi devam ettiriyorsa müthiş alternatif.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SCZP-1000
  • Ben Testlere güvenerek ve fiyatınada bakarak siparişi verdim heralde yarın elimde olur

SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER almaya karar verdim yorum lütfen(alındı)
  • bende şimdi verdim siparişi asus sessiz ama performanslı değil görücez bakalım

övüyorlar baya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asusun standart kasasından elinde bulunuyorsa herhangi bir sorun yaşamazsın.Bende aynı kasa içerisinde İnfinity Mugen kullanmaktayım.Hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • En iyi hava soğutmayı almışsınız.

Thermalright extreme 120 ultra cart curt dan bile daha iyi.

Hayırlı günlerde kullanın.
  • Zorda olsa benim GA-965p-ds3 anakartın üstüne montaj ettim şu anda core2duo 6600 işlemci hız aşırtma yok 29 derece civarında iyi bi sonuçmu sizce ?

( bu arada çıkan termal macunun yarısından az fazla kullandım hayli yeterince oldu üstünde sorun olurmu tüpü tamamen boşaltmamam ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykra -- 25 Temmuz 2008; 17:40:47 >
  • Ben de bu soğutucudan almayı düşünüyorum tek sorun fanın pwm desteklememesi.
  • Şu anda core2duo 6600 2.4 ghz lik işlemciyi 3.3 ghz e oc ettim boşta sıcaklık değeri 29-30-31 değişiyor ,

oyunda ikende 36 derece gördüm max cidden çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sykra

Şu anda core2duo 6600 2.4 ghz lik işlemciyi 3.3 ghz e oc ettim boşta sıcaklık değeri 29-30-31 değişiyor ,

oyunda ikende 36 derece gördüm max cidden çok memnunum

hayırlı olsun bende beklemedeyim

hepsiburada dan 3 gün kargo olayı var pazartesi gelir sanırım
  • hayırlı olsun arkadaşım dün gece bende bu soğutucudan sipariş verdim hepsiburadadan kısa zamanda gelir inşllah
  • ben az önce taktım deneyeceğim ama çok umutluyum

fan devri ne olursa olsun ses değişmiyor 1000 dd da 2000 dd aynı ses var çok hoşuma gitti valla

termal macunda çok bol en az 10 işlemci takar

şimdiki değerlere göre kasa içi sıcaklığa bile etki etdi desem yalan olmaz HWmonitor un ölçümüne göre en az 10 derece fark etti sistem sıcaklığı
  • arkadasım bende bu soğutucuyu almayı düşünüyorum acaba sessizmi?
  • Güle güle kullan arkadaşım...Hayırlı olsun
  • Tembelliğimden deneyemiyorum ama bir ara TT Big Typhoon ile karşılaştırmasını yapmayı düşünüyorum.Şu ana kadar aralarında 2-3 derece gibi bir fark var gibi geldi ama ikisinde aynı fanı kullanmadım.130 cfm lik bir fanım var ama biraz kalın olduğundan Sunbeam Core Contact Freezer a takılmıyor.Ona bişey uydurup bir ara deneyeceğim.Veya BT ye sunbeam in fanını takarım olmazsa.Sunbeam in fanı son devirde bile pek gürültülü sayılmaz orası hoşuma gitti benim de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m134

Tembelliğimden deneyemiyorum ama bir ara TT Big Typhoon ile karşılaştırmasını yapmayı düşünüyorum.Şu ana kadar aralarında 2-3 derece gibi bir fark var gibi geldi ama ikisinde aynı fanı kullanmadım.130 cfm lik bir fanım var ama biraz kalın olduğundan Sunbeam Core Contact Freezer a takılmıyor.Ona bişey uydurup bir ara deneyeceğim.Veya BT ye sunbeam in fanını takarım olmazsa.Sunbeam in fanı son devirde bile pek gürültülü sayılmaz orası hoşuma gitti benim de.

abi hafta sonu geleyim
    bendeki ninjayıda teste tabi tutalım
  • Arkadaşlar ben de bu soğutucudan aldım önümüzdeki hafta ancak takabileceğim.
    e8400 ile değerlerini yazarım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.