Şimdi Ara

Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
20.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RexWolker

    Sinerji olarak kast ettiğin şeyi tam olarak anlamadım ama raoq defans olarak dayanıksız. Birbirlerini tamamlayan 4.karakter değil fakat elimde olan Monsterlerde şimdilik onu kullanmak zorundayım. Sath yada raoq dışında damagesi güçlü olarak kimse yok. Arkadaşlarda damage ve defans olarak güçlü karakterler var yada kalkan veren karakter mevcut ama bize daha nasip olmadı .
    2 tane dark light scrool açtım, dark yeti ve dark amazon
    30-35 tane ms açtım. Hepsi fake çıktı yada defans karakteri çıktı.
    Aynı zamanda fusion için 4xMax karakter kasıyorum. Nina tailed fox ve joker için tek karakter eksiğim kaldı. İnşallah bir sonra ki mesajımda birisine sahip olarak yazacağım

    Sinerjiden kastım şu. Takımındaki monsterların birbirleri ile uyumlu çalışması. Takım kurmanın mantığı da bu zaten.

    Raoq'un bir takımda işe yarayabilmesi için Attack ve crit buff alması gerekiyor. Senin takımında bu buffu sağlayacak bir monster yok. Kurduğun takıma mesela 4. olarak immunity sağlayan bi monster eklersen yenilmez bir takımın olabilir. Ancak bir önceki mesajımda belirttiğim gibi, bu takıma çok iyi rune gerekiyor. Misal Ahman'ın görevini yerine getirebilmesi için, %100 crit rate ve 18k ve üstü HP'ye ihtiyacı var. Darion'un yüksek HP/Def/Resistant statlarına ihtiyacı var. Yoksa hemen öldürülür ve bizim için önemli olan pasifini kaybetmiş oluruz. Belladeon'un SPD/HP ihtiyacı var. YAvaş kalırsa ne armor kırabilir ne de heal atabilir takımına. Bu söylediğim takımı kurabilmen için Giant'ta en kötü 7/8. katları kesebilmen lazım.


    Şuan hangi aşamadasın bilemiyorum. Ama burada birkaç kez giriş ve orta seviye oyun aşamaları için takım söylemiştim. Eğer oyundaki aşamaları karıştırırsan, büyük hayal kırıklığına uğrarsın.




  • Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)

    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)

    Son halim bu. Takım ve rune önerilerinizi bekliyorum. Lvl 24 oldum malesef o kadar mystical açmama rağmen işe yarar adam gibi monster çıkmadı :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antipatik Adam -- 31 Ekim 2015; 20:32:18 >




  • Antipatik Adam A kullanıcısına yanıt
    Bizim için ms den çıkan çöpler bile fazla, bugüne kadar 15_20 level arası dragon olan çok insan gördüm. 70e yakın ne ms açtım nerdeyse %85i birbirinin aynısı ve ise yaramaz.
    Takımına yorumu Prof imbalanced yapar, biz malum acemiyiz hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Summoners War'dan zevk almak için oyunda bi hedefiniz olmalı ve buna yönelik çalışmalar yapmalısınız. Gördüğüm kadarıyla oyuna bakış açınız iyi bi monster düşmesi. Bu şekilde yakında sıkılır bırakırsınız eminim. Burada yardım istediğiniz konulara dikkat ederseniz, genelde iyi bi monsterim var mı, sizce bu monster nasıldır gibi konular. Bu da gösteriyor ki oyunun amacı sizin için iyi bi monster summonlamak.
  • Merhaba Arkadaşlar,


    Epeydir mesaj gelmemiş. Durumum aşağıdaki linkte. Rune ve diğer kısımları girmedim. Lvl 29.

    Takım ve Rune tavsiyelerini bekliyorum. 6.kattan (Giantta 5.Kat :( ) yukarıya şuan için çıkamıyorum.

    https://swarfarm.com/profile/UUseR/
  • Oyun güzele benziyor rehberi okuyup başlayacagim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 11 level için monster/takım tavsiyesi verir misiniz? Nereden sistemlerini de söyleyin lütfen. Nasıl bu kadar 3-5* monster buluyorsunuz? Ms düşen bir yer mi var us hiç birsey atmiyor cunku
    Oyunun verdiklerinden başka sadece magic knigt sieq ve mystic witch var bende. Sürekli 1-2* çıkıyor onlarida yediriyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yikes -- 25 Şubat 2016; 14:09:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Antipatik Adam

    Giant ve Dragon dungeonlarının mantıkları şöyle; Giant yavaş hareket eder ancak bi anda fazla hasar verir, dragon hızlı hareket eder, HP'si azaldıkça daha fazla vurmaya başlar, size tehlikeli debufflar atar ve Towerları sayesinde immunity kazanır. Yani Dragon, Gianta göre daha zordur. Dragon daha çok arena ve end-game oyun odaklı rune verir.

    Bu bilgilerden sonra stratejik düşündüğümüzde. Giant için HP'niz yüksek olmalı ve takımınızda debuffer monsterlar olmalı. Giantta Shannon ve bernard Debuff rollerini hakkıyla üstlenirler, Shannon alana Speed debuff'u ve tek bir düşmana Glancing hit debuffu atar, dostlarınıza defans ve attack buff'u verir. Bernard attack ve defans kırar, üstüne hız buffu ve ATB boosting sağlar. Özetle bu ikili takımda olmazsa olmazdır. Swift/Energy runelerini öneririm. SPD/HP/HP olacak şekilde ve %50 civarı accuracy elde etmeye çalış. Giantta Veromos çok önemli ancak 29 levelde Veromos yapmaya çalışmak zor olacağı için sana tavsiyem mümkünse HP lider skill'i olan bi monster seçmen. Healer olarak konamiya kullanabilirsin ve yüksek HP yapabilirsen Ramagos zaten bossu tekleyecektir.

    Shannon: Wind Pixie 2* -----> Attack+ Def buff, Glancing / Attackspeed debuff
    Bernard: Wind Griffon 3* -------> Speed buff + ATB bossting / Defans + Attack debuff
    Konamiya: Water Garuta 2* --------> Heal, Debuff Temizler, 2. skilli sayesinde bi dosta veya kendine tekrar sıra verir ve bir ellik Attack buff atar. İlk skilli düşmanı stunlar.
    Ramagos: Water Warbear 2* --------> HP'sinin eksildiği kadar damage atar, Eğer bir düşmanı öldürürse tekrar kendisine sıra gelir.


    Dragon ile ilgili ayrıntıyı şu an anlatmaya gerek yok. Öncelik Giant olmalı. Başlangıç runeleri gianttan düşer.


    @KOMIK OLAMIYOM

    Oyun başlarında MS bulmak biraz zor hele de F2P oyuncuysan iyice zor oluyor. Ancak şöyle bir şey var Level atladıkça ve event yaptıkla gelen kristallerle MS packleri satın alabilirsin. Cyrstal summon da yapabilirsin. Level 11 takım tavsiyesi alman için biraz erken. Şu an elindekileri değerlendirmen gerekiyor. Gelecekte düşecek monsterlar üzerinde konuşuruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 25 Şubat 2016; 20:28:34 >




  • Hocam speed ve counteratack rünleri ne anlama geliyo?
    Birde diğelimki bizim %100 acc miz var karşınında %20 res veya immunity si var %100-20 şeklindemi etki gösteriyo acc?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadigrat -- 26 Şubat 2016; 1:18:17 >
  • tadigrat T kullanıcısına yanıt
    Speed runeleri temel speedinizin %25ini speedinize ekler.

    Counterattack runeler %15 şansla size attack yapan düşmana ilk skilinizle attack yapma şansı verir.

    Accuracy Resistans hesapları oyun yapımcısı tarafından paylaşılmıyor. Oyuncuların kendi tahminleri var ancak pek de güvenilir değiller. Özellikle arenada çoğu zaman süpriz olabiliyor. %100 Accuracy ile düşük resistandlı düşmanlara debuff atamadığınız oluyor. Ancak dungeonlarda ToAda accuracy resistant değerleri daha güvenilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu canavarlar ile ne yapabilirim adam akıllı birşey düşüremedim ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Oyuna başlamayı düşünüyorum ama aşırı karışık ve çok ayrıntılı bir oyuna benziyor bu konuda ne söyleyebilirsin hocam bir de günde minimum ne kadar zaman ayırmak gerek fazla boş vaktim yok son olarak biri yorumlara hile ile iyi yerlere gelindiğinden bahsetmiş böyle bir durum varsa hiç uğraşmak istemem bu oyunla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 28 Şubat 2016; 3:09:47 >
  • Hile şöyle bir durum,


    Oyun içindeki korumayı atlatıp yüksek hitler vurarak boss devirip iyi yerlere gelmiş oyuncular var ama birçoğu yönetim tarafından tespit edilip hesapları silindi veya bloklandı. Hala mevcut yollar için malum bir forum var ingilizce, orada hile dilenip editleyenler var. O da zaten yaratık rune ve leveline göre o kadar hit vuramayacağı değerlendirilip hesaplar bloklanıyor, zaten %80 oranında işe yaramaz hale getirildi, fakat deneyip başaranlar hala mevcut. Bir aralar rune, kristal ve mana hileleri vardı ama artık işe yaramaz konuma getirildi. Ben de o aralar oynuyordum ve hile yüzünden bırakmıştım fakat oyun artık büyük ölçüde temizlendi ve adı da duyulduğundan dolayı hile olayının üzerine aşırı derece düşüyor artık firma. Yalnız şu sıralar oyunda ilk girişte bağlantı sorunu var, bir türlü gideremediler. 1-2 kere tekrar dene yapmadan sunucuya girmiyor oyun. Umarım düzeltilir.

    Şu an 30 lvl'im. Ben bile oyundan umudumu kesmedim, adam gibi monsterim yok, bence sende umudunu kesme oyundan... Ben bu levelde dün secret dungeon denk getirip 4 yıldız belladeon yaptım sonunda... Dungeonlarda 6 kattan yukarı çıkamıyorum ama umudumu kesmedim. Sonuçta iyi bir monster şans işi, oyunda paradan çok şans kazandırıyor, ayrıca oynadığım oyundan keyif de alıyorsam bu yeterli oluyor. 1 yıl ya da 2 yıl da sürse adam gibi bir hesabın oluyor. Nitekim uzun soluklu bir oyun...

    Yalnız oyunda yardım bekleme. Ben globaldeyim 1453 Türk kanalıdır. Malesef bu arkadaşlardan yardım alamazsın. Bak mesela dün Light inugami dungeon denk getirdim, şansıma 3-4 gündür enerji biriktirmişliğim de vardı, defalarca yardım isteyip yardım alamadığım bu sözüm ona TÜRK ARKADAŞLAR, DUNGEON'U GÖRÜNCE K....LEŞTİ. İnsanlık bizde kalsın diye ekledik. Adamdan çok monster'a önem verdiklerinden aldıkları klandan bile atıyor bu insan müsvetteleri... :) Oyunda gavur dediğin adam sana daha çok yardım ediyor, bu da bir gerçek!

    Sana tavsiyem ImbalanceD bu konuda bilgili, yazdıklarını dikkatlice oku, ingilizcen orta derece varsa internetteki kaynakları da incele. Çok fazla detayı olan bir oyun değil. Sadece oyunu belli bir grup veya belli monsterların götürmediğini bilmelisin. Her monsterin belli dungeonlarda veya arenada görevi var. Buna göre yem yap. summonerswar.co daki yorumlara ve değerlendirmelere de pek aldırma, oradaki yorumlarda kötü dedikleri bir monster bambaşka bir yerde işe yarayabiliyor.

    Kolay gelsin.




  • @Histrio

    Summoners War Mobile cihazlara gelmiş en komplike ve strateji içeren oyunlardan biri. Başlarda karmaşık gelebilir ancak biraz araştırınca biraz tecrübe ederek üstesinden geliyorsun.

    Oyuna ne kadar vakit harcarım sorusuna gelince. Başlangıç dönemlerinde oyun için çok fazla vakit harcamazsın. Ancak oyunda ilerledikçe Rune elde etmek için vakit harcamak gerekiyor. Ama bu sürekli oyunda bir yerlere tıklayacaksın, oyunla meşgul olacaksın anlamına gelmiyor. Şöyle söyleyeyim, oyunda otomatik saldırı yapabilme gibi bi özellik var. Yani her daim oyun başında durmana gerek yok. Bir savaşı başlattığında takımın senin yerine otomatik savaşıyor sen sadece ganimeti topluyorsun. Yalnızca arena yaparken dikkatli olmak gerekiyor.

    Hile konusuna gelince, çok küçük çaplarda hileler olabiliyor. Ancak com2us hile denetim konusunda iyi. Canını sıkacak bir hile ile karşılaşmazsın.



    @ Asator

    Dostum şimdilik ilerlemene bak monster düştükçe sana takım kurarız. Water Garuda'nı awaken yapıp kullanabilirsin. Skill-up yapması kolay ve işe yarar bi monster.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 29 Şubat 2016; 1:12:43 >




  • sağolun arkadaşlar
  • Bugün bir oyun buldum eğer SW'de enerjiniz bittiği zaman takılabilirsiniz . Birebir aynı oyun yanı kopyala yapıştır . Rünler , arayüz , monsterlar , tutorial bile aynı

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pocketsummoners.ps&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dpocket+summoner&pcampaignid=APPU_1_UbHpVuy7MsHXygPYp5jgAw

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asator

    Bugün bir oyun buldum eğer SW'de enerjiniz bittiği zaman takılabilirsiniz . Birebir aynı oyun yanı kopyala yapıştır . Rünler , arayüz , monsterlar , tutorial bile aynı

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pocketsummoners.ps&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dpocket+summoner&pcampaignid=APPU_1_UbHpVuy7MsHXygPYp5jgAw

    Tam çin işi kopya olmuş :)




  • hocam bu canavarlardan bi şey çıkar mı? uzun vadede neler yapmalıyım?
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Orochi shennon bernard Veramos ve BElladeon kullanarak Giant teami oluşturun. Gianttan elde edeceğiniz runelerle oyunda baya bi mesafe kat etmiş olursunuz. Ben son 5-6 aydır rune farmlamaya yoğunlaşmış durumdayım. Nereden bakarsanız 10-12k kristal harcadım Dragon B10'da. Birkaç arkadaşım daha bu oyunu oynuyor kendilerinin en büyük zevki scroll alıp summonlamak. Farm yapmak açıkcası hoşlarına gitmiyor onların. O yüzden benim size tavsiyem kendinize oyun içinde bi amaç bulmanız.

    Oyunda isterseniz TOA, Hızlı Rune farm, Raid, World boss yoğunlaşıp oralarda başarılı olmayı amaçlarsınız. İsterseniz sadece arena'ya yoğunlaşabilirsiniz (tabi bu kısım için çok iyi runeleriniz olmalı) ya da sadece summon odaklı oynayıp bir nevi koleksiyoncu olabilirsiniz. Son yazdığım seçenekte sıkılma şansınız yüksek malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

    Orochi shennon bernard Veramos ve BElladeon kullanarak Giant teami oluşturun. Gianttan elde edeceğiniz runelerle oyunda baya bi mesafe kat etmiş olursunuz. Ben son 5-6 aydır rune farmlamaya yoğunlaşmış durumdayım. Nereden bakarsanız 10-12k kristal harcadım Dragon B10'da. Birkaç arkadaşım daha bu oyunu oynuyor kendilerinin en büyük zevki scroll alıp summonlamak. Farm yapmak açıkcası hoşlarına gitmiyor onların. O yüzden benim size tavsiyem kendinize oyun içinde bi amaç bulmanız.

    Oyunda isterseniz TOA, Hızlı Rune farm, Raid, World boss yoğunlaşıp oralarda başarılı olmayı amaçlarsınız. İsterseniz sadece arena'ya yoğunlaşabilirsiniz (tabi bu kısım için çok iyi runeleriniz olmalı) ya da sadece summon odaklı oynayıp bir nevi koleksiyoncu olabilirsiniz. Son yazdığım seçenekte sıkılma şansınız yüksek malesef.

    hocam bunlardan hangileri işe yarar. oyunu uzun zamandır oynuyorum ama türkçe rehber ve summonerswar.co gibi siteler olmadığı için o zamanlar kısıtlıydı ve oyunu bıraktım. geçenlerde konuyu gördüm buraya yazayım dedim.

    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)
    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)
    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)
    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 4 Nisan 2016; 23:58:27 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.