Şimdi Ara

Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
20.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sigmarus özellikle dungeonlar için çok işe yarar mi monster. Fusion'unu yapmanı öneririm. HoH'larda da sigmarus çok işe yarıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

    Sigmarus özellikle dungeonlar için çok işe yarar mi monster. Fusion'unu yapmanı öneririm. HoH'larda da sigmarus çok işe yarıyor.

    Dün Light Fairy King çıktı onu nuker olarak kullanabilir miyim zindarlarda yoksa sadece arena odaklı monster mı ?
  • Fairy King Dragon takımında hiç işine yaramaz. Sigmarus hem alan hasarı verebilen hem de tek hedefe yüksek hasar çıkarabilen bi monster ayrıca dungeon ve arenada çok iş gören debuffları var. Şunu da eklemek lazım Verde'si olmayanlar için lider skilli dungeonlarda tüm element monsterlar için %44 taban HP artırıyor.
  • Oyunu oynamayalı ne kadar çok değişmiş, yeni karakterler yeni seviyeler hatta oyunun Türkçesi çıkmış :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçesi çıktı ama oyun Türkler tarafından pek sevilmedi galiba.
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Dünden beri deniyorum ama hayvan isimleri dahi türkçe olunca ingilizce kaynaklarda bulmak zor oluyor. Hele ki bildiğim isimleri komik komik Türkçeye çevrilmiş olması iyice güldürüyor. Misal laf icabı güneşi gören ateşli ateşe, ağaç dalından kopmuş yaprak adam.. Tarzı isimler yüzünden yabancı rehber kaynaklarında dahi ismi bulmak zorlaşıyor :))
    Bence turkleri iten en büyük sebep bu olmuştur ehehe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya gelen soruları elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum. Oyunla ilgili tamamen türkçe bi rehber yapmayı düşünüyordum ancak pek ilgi görmediği için sadece giriş seviyesi bir rehber hazırladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

    Bu konuya gelen soruları elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum. Oyunla ilgili tamamen türkçe bi rehber yapmayı düşünüyordum ancak pek ilgi görmediği için sadece giriş seviyesi bir rehber hazırladım.

    Şimdi indiriyorum ben oyunu önerin var mı kesinlikle yap dediğin falan oyunun başlarında ?
  • İlk mesajımda özet bi rehber yazdım. Ona ek olarak hangi konuda tavsiye istiyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

    İlk mesajımda özet bi rehber yazdım. Ona ek olarak hangi konuda tavsiye istiyorsunuz ?

    Kesinlikle şunu yapma veya şunu kesinlikle yap ileride rahat edersin tarzı bir tavsiye varsa alabilirim onun dışında öğrenirim zaten oyunu da baştan hata yapıp sonradan yeni hesap falan açmakla uğraşmayayım baştan başlamayayım boşa.
  • İşinize yarayacak ipuçları
    Erken dönemde monster summonlamaya odaklanın. İdeal takımı kuracak monsterları elde ettikten sonra diğer şeylere odaklanabilirsiniz.
    Oyunda ücretsiz kristal elde etme yolları var. Bunlar, Bazı oyunları indirme, Arenada Rivallerle savaşma ,sürekli güncellenen eventlar, Trial of Ascension, Senaryo dropları ( genelde 1 kristal düşer), Crystal Mine ( 10 Saatte 1 kristal) ve günlük görevler (10 kristal)
    Erken dönemde biriktirilen kristalleri en iyi Premium pack alarak değerlendirebilirsiniz, 750 kristaldir ve birktirmesi uzun sürer, daha sonra Summoner pack(225 kristal) ve Mystical summon (75 kristal)gelir
    Kristallerinizle asla yapı satın almayınız. Cyrstal titandan örnek vermek gerekirse, size günde 3 adet kristal verir, 100 günde anca harcadığınız kristali geri alırsınız.
    Üstte bahsettiğim gibi, Eventleri kesinlikle kaçırmamalısınız. Bazı eventler diğerlerinden daha az cazip gözükse bile her zaman eventler size işe yarar onlarca şey verecektir.
    Erken dönemde odaklanmanız gereken şey gelişmek. Arena rankına ya da ToA GB10 DB10 gibi alanlara odaklanmamalısınız. Dolayısıyla erken dönemde Arcane Tower ya da Fusion Hexagram gibi yapılara sahip olmanıza gerek yok. Mana'nızı daha akıllıca kullanmayı öğrenmelisiniz.
    Mana taşlarınızı akıllı kullanın. Storage, Fusion Hexagram,Arcane Tower, Fuse Center gibi binaları dikmenize gerek yok. Temple Of Wishes ( hergün şansa 1 hediye verir, bu hediye 5 yıldız bi monster olabileceği gibi 5k mana stone de olabilir),Power-Up Circle,Gateway,Summonhenge sahip olmanız gereken mana ile inşa edilen binalardır.
    Level atladıkça enerjiniz ve kanatlarınız yenilenir. Yani level atlamaya yakın hepsini harcamaya çalışın.
    Elinizden geldiğince arena'da glory point kazanmaya çalışmalısınız. Bunun için size önerdiğim arena defansı olarak rune'siz! levelsiz! bir! monster seçmeniz ve yine sizle aynı arena defansına sahip oyuncularla savaşıp bi yerden sonra sadece revenge'ye odaklanmalısınız. Bu sayede Arena'da rank yükselmeden ihtiyacınız olan Glory Point'i kasabilirsiniz.
    Oyundaki en önemli! şeylerden biri ise her hafta! 180 glory point ile DEVİLMON almak zorundasınız. Devilmonlarınızı asla 3 yıldız monsterlara kullanmayınız, çoğu 4 yıldız monster da devilmonlara ihtiyaç duymaz. Devilmonlar 5 yıldız için saklanmalıdır.
    Monsterlarınızın skillerini aynı tür monster yedirerek artırabilirsiniz. Mesela Fire Hellhound'unuzun skillerini, fire,water,wind. fark etmeksizin başka bir hellhound yedirerek artırabilirsiniz. Skill artırmak monsterinizin skillerini güçlendirecek ve kimi skillerinin kullanım sürelerini düşürecektir.
    Glory Pointlerin 2. odaklanması gereken şey "Mysterius Plant"'dır. Enerji yenilenme hızını artırır. Level 10 maxtır ve Enerji yenilenme sürenizi 3:51'e kadar düşürür.
    Oyunu oynayamayacak bile olsanız her gün log in olmaya çalışın. AYın ilk 24 gününde log-in eventi olur ve oyun size mana taşı, MS, kristal, Exp boost, enerji ve nihayet Light and Dark scroll verir ki Light and Dark monsterları diğer monsterlara göre daha avantajlı denebilir.
    Runeler oyundaki en önemli unsurdur. Tıpkı diğer oyunlardaki kılıç kalkan kıyafetler gibi bu oyunda monsterlarınıza rune giydirirsiniz ve ne kadar ileriye gideceğinizi bu runeler belirler.
    Element avantajınızı iyi kullanın. Su>ateş>doğa(rüzgar)>su üstünlüğü bulunmaktadır.
  • Crystal Titan kendini 100 günde amorti ediyo hocam oyun 100 günden fazla oynanacak bi oyun kesinlikle almanızı öneririm titan.
    Benimkisi kendi masrafını çıkardı şuandada 500 kristal civarı bi karım var.
  • tadigrat T kullanıcısına yanıt
    Fazla kristali olan alabilir tabi. Ben oradan gelen günlük 3 kristal için 300 kristal harcamaya cesaret edemedim. 1 kez enerji refreshleyecek kristali 10 günde biriktirmek ne bileyim benim aklıma yatmadı.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, gözümün hep önünde olan ama zenonia tarzı olduğunu düşündüğüm bir oyundu. Bu kadar güzel anlattığı için gerçekten teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu yeni indirdim türkçe olduğu için de acaba nasıl hızlı gelişirim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında çok güzel bi update ve bol ödüllü bir event gelicek bilginize. Biraz kristal biriktirin

    @ Karaber

    Rica ederim. Merak ettiğiniz, yardımcı olmamı istediğiniz bir konu olursa sorabilirsiniz





    @Zeze1


    Oyuna para yatırmayı düşünüyorsan cevabı değişir. Eğer düşünmüyorsan gelişme anlamında yapman gereken şeylerde pek seçeneğin yok. Yazdığım ipuçlarına ekstra şunları yapabilirsin:

    - İlk olarak bi attacker bi healer monsterin runelerini tamamlamaya çalış. Healer için Water Garuda olabilir, Water Fairy olabilir, Attacker olarak şansına ne düşerse ona göre yönlendirmede bulunurum.
    - Oyunda özellikle şu sıralar yüksek levelli kişileri eklemeye çalış. 1453 Türkiye kanalından yardım alabileceğin gibi, ingilizce yazarak diger kanallardan da yüksek levelli arkadaş bulabilirsin. Arkadaş eklediğin kişinin monsterini günde bir kereye mahsus kullanabilirsin. Dediğim gibi yeni eventta düşük levelli kişilerin monsterini kullanması puan kazandırıcak. O yüzden şu sıralar arkadaş bulmak kolay.
    - Mananı gereksiz şeylere harcama, biraz birikmesini bekle. 3 yıldız hediye runeler gelince onları yükseltmek için kullanırsın.
    - 2. maddeye şunu eklemek lazım. Arkadaşlarının monsterlerini haritada ilerlemek için kullan. Misal benim avrupa serverindeki üyeliğimde arkadaşlarımın kullanabileceği güçlü bi monsterim var. Tek başına bazı dungeonların en zor hallerini kesebiliyor. Haritada ilerledikçe oyun sana hediye runeler, monster ve 1 adet Light and Dark scroll verecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 4 Eylül 2016; 16:27:00 >
  • Oyunun Türkçesi efsane yapmışlar. Gökkuşağımon gördüm ve direk İngilizce'ye çevirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle. Malesef hiç uğraşmamışlar çeviri için. Türkçe oynayamadım. Skill açıklamaları anlaşılıyorsa sorun yok.
  • Güzel bi oyuna benziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shanki

    Güzel bi oyuna benziyor

    Oyun güzel fakat çok emek ve zaman isteyen oyun ve bolca şans

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.