Şimdi Ara

SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALLARIMI ÇALDI, EVİMİ YAĞMALADI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Video 1 yıl önce, evi de 15 gün önce gelip boşaltmışlar işte. Bu tarz işlerde bürokrasi acayip yavaş yürür zaten

• Belediye ve zabıta çöp ev temizliği işinde video kaydı yapar ve bütün kapalı poşetler açılır para vs çıkma durumuna binaen para altın vs çıkarsa bunlar tutanak tutularak sahibinin banka hesabına yatırılır.

Yaşanan olayda Tck 265 Görevi Yaptırmak İçin Direnmekten hakkınızda işlem yapılmış. Bu eşyaların atılması anında polisle itiş kakış yaşamanız muhtemel gözaltına alındığınıza göre böyle yorumluyorum.

Hırsızlık mala zarar verme bunları ispat ederseniz iddianame düzenlemeyecek savcı yok. Ama kanımca belediyenin video kayıtlarını izlesek haksız çıkacakmışsınız gibi hissediyorum. Tamamen tecrübelerime dayanarak.

Eşya biriktirmek için depo kiralayabilirsiniz. 200-300M2 -1 kat depolar meskenlerden daha ucuz kiralıdır. Ancak şunu unutmayın koku ortak alanlara taşan eşyalar gibi rahatsız eden durumlar olduğu sürece bu süreci yaşarsınız. Düzgün istifleme gereksiz eşyaları atma olmadığı sürece tekrar tekrar bu olay olacak. Eminim belediye olsun çevreniz olsun yardım isterseniz size temizlik olsun hangi eşya işinize yarar hangi eşya atılmalı yardımcı olmak ister. Belediye sana zarar verdi diye düşünüyorsun ama yaptıkları temizlik işini ücretsiz bir şekilde sağlayıp evini temizleyip çıkıyorlar. Aslında işlemler senim sağlığın için en başta senin iyiliğin için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En başta yazdım ,hastalık bu arkadaşlar .Böyle çok eve gittim ben ,gördüklerime cidden inanamazsiniz.
    Genci yaşlısı yok bu hastalığın .En son 6 ay önce 5 kamyon çöp çıktı ,inanmazsaniz yazabilirsiniz yotubeye Eskişehir çop ev diye

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Çöp değil diyene çatır çatır küfür ediyordu. Akrabam dediğide apartmandan komşusu ve show tv yayınında bunu söylüyor. Bizim eleman yayında itiraz edip sen akrabamsın falanda demiyor. Adam kaç kere şikayette bulunmuş ama belediye gelmemiş.

• Ben ssd hdd hariç orada bisiklet tekeri , boş vidon ve şişeler gördüm bildiğin çöp ev adamlar davasında haklı

• Başlığı görür görmez dedimki kesin kokudan vs rahatsız oldular, haklılar şikayet edenler dedimmmmm... ki yorumlarda da haklı çıktım.

Haberi/videoyu merak ettim biri atabilir mi?

• o haberin videosu bu arkadaşa mı ait yani??

öyle ise bildiğin binayı işgal etmiş :) ben yan komşunun ayakkabısını dışarı koymasına dayanamıyorum  bu arkadaş ne yapmış helal olsun. hukuki taraflarını bilemeyeceğim ama o bina çok sinir bozucu görünüyor.

tamam bende istifçiyim lazım olur diye çoğu şeyi atmıyorum ama 2 yılda bi girer odayı temizlerim baya bir şey gider çöpe :)

eşim benden habersiz zaten arada bi girip odayı boşaltır fazlası gerçekten zarar arada bi odayı temizlemezsem her şey üst üste biniyor lazım olan şeyleri bile bulamıyorum.

• yok artık ne desem bilemedim sosyal medyaya falan yaz bence neyse durum ortaya çıksın.

• Ben sana şöyle söyleyeyim, komşun çooook efendiymiş, çok düzgün kibar bir beyefendi, sana çok sabırlı davranmiş o haberde.

Başka bir yerde olsa başka komşular böyle bir duruma bu kadar efendice yaklaşmayabilir.

• zuahahaha iyi olmuş
    Allahım ya nasıl insanlarla yasıyoruz şu ülkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz durumlarda eve giren resmi ekipler mutlaka kamera kaydı ile girer. Polis ekibi de olur.

Sabaha kadar cennetten aldığım arsanın tapusunu da çalmışlar de hiçbir şey çıkmaz.

Videodan izlediğim kadarıyla arkadaşın durumu da pek iç açıcı değil. Allah yardımcısı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt

Arkadas dogru diyor. Oraya memurlar gelene kadar bi suru yerden izin aliniyor. Arastirma yapiliyor. Hakliyim diyorsan itiraz et.

ama bence hakli bir islem. Depo masrafim olmasin diye istiflemissin. Tut bi depo oraya koy. İsine bak

• Halk sağlığıı tehdit edecek hiçbir şey yoktu Atılan eşyaların %95 i elektronik, bisiklet parçası ve tv kolisi idi. Yarısından çoğu yeni veya yeni gibi idi.

Sadece bir poşette ayakkabılar ve bir kaç giyecek vardı.

Böcek, filan da yok idi.

Ve bu elektronik eşyaların hemen hemen hepsi nizami olarak dizilmiş dolapta, çekyat altında veya kutu içinde idi. Hırdavatlarımsda dolapta veya sandık içinde idi. Amir "geri dönüşüme yarar ne varsa at" diye emir verince hırsız işçiye gün doğdu.

Kaymakamlığa 2 defa dilekçe verdim ama işleme koymadılar bana geri iade ettiler. Olayı örtmeye çalışıyorlar. Yok numaranın tekini hatayı girmişsin yok yargının konusu cart curt..

Tam çilingir açacak iken kapıyı onlara ben açmışım diye ifade verip zabıtalar ittirlişim diye iftira attı 5 Allahsız memur birden.

Kız kardeşim üst kattan konuşmaları filan duymuş.

Eve zorla girdiklerini görmüş. İdari kararla eve zorla girildi. Hadi bunu inkar ettiler diyelim. Çilingiri niye çağırdınız? Savcı kararını sorduğumu da itiraf etmişler.

Çöp sayılabilecek şeyler ise ayakkabı ve birkaç tamir edilecek giyecekler idi. Kapı önündeki ahşap ise benim soba yakacağım. Beni şikayet eden kişiye tepki olarak koymuştum.çünük arka bahçeyi gasp etti. Bana yakacak koyacak yer bırakmadı.

https://www.banayeni.com/satici/mustafa-k-p-22278

Burda ürünlerin yarısı 6 metreden aşağıya atıldı

Anakart Hard disk, monitör, lcd tv, kamera kayıt cihazı, macbook, adaptörler modemler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 9 Ekim 2024; 22:24:43 >

• Yaw ne kadar gerizekalı var bu memlekette.

arka bahçeye ben yakacaklarımı koyuyordum. o gördüğünüz odunlar benim yakacağım. Soba yakıyorum. Yasak mı? orası ortak alan ve benim hakkım var.

herkesin evinden plastik, pet şişe çıkar. ben haftada bir onları satıyorum veya belediyenin sıfır atık projesine hibe ediyorum.

Değerli şeyler çalınır. Belediye işçileri paramı altınımı, yiyeceklerimi mutfak eşyamı traş makinamı çaldı. O kafa bile biliyor değerli olduğunu.

2 kg luk obsidyen taşım vardı. Allahın taşı diye atmışlar. Bisiklet dış lastiği çöp müdür? sen neden arabanın lastiğini saklıyorsun?

ayrıca burda hırsız çok olduğu(polis ve devlet sağolsun) için bisikleti demonte halde tutuyorum. Beyinsiz de bunu hurda zannediyor. Ben tamirciyim. İstediğim zaman birleştiririm. Bisiklet kolay çalınır. Çünkü üstüne binip gider hırsız.

ben her gerizekalıya bu şu işe yarar bu şey bu işe yarar diye anlatacak mıyım?

E ticaret ile satıyordum. linkini koyuyorum hala çöp çöp diye zırvalıyor.

bizim millet her yabani bitkiye ot der.

Her metale demir der.

Her taşa taş der geçer. Kafa bu.... Bu yüzden de 300 yıldır köle gibi it gibi çalışıyoruz. emeğimizin bini bir para etmiyor.

Gerizekalı işçiye ben "bu hard disk, bu modem, bu lehim aleti, yere düşerse bozulur değerli eşyadır" diye açıklama mı yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 30 Ekim 2024; 15:41:52 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.