Şimdi Ara

Sultanahmet GREEN CORNER KAFENİN AYIBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istedim çünkü duvarları yumruklamaktan elim şişti.
    bayram dolayısıyla arkadaşımla eminönüne gezmeye gittik ordan sultanahmete geçtik bi kafeye oturmaya karar verdik oturmaz olaydık nese hersey normaldi kahvelerimizi söledik ,nargilemizi söledik. önümüzde 3 kız arkadaş oturuordu kendini hilton otellerde garsonluk yapıor sanan apaçinin teki kızlara durmadan espiriler yapıor veya yaptığını zannediyor masaya durmadan gelip bi isteğiniz varmı demeler v.s bi süre kızlarla bakışmaya başladık birlikte atışmalar filan sonra gidip konuşmaya karar verdik gittik gayet efendi bir biçimde izin aldım ve kızların masaya oturduk hatta kızlara falımızı baktırdık biraz muhabbetten sonra garson gelip yerimize geçmemizi istedi biraz şaşırdım nedenini anlıyamadım çünkü kızların bizden rahatsız olur gibi bi hali yoktu olsa da zaten kalkmamızı söylerler bizde kalkardık sonra anladım ki bizim apaçi gururuna yedirememiş neden dio sordum aile olduğunu kızların rahatsız olduğunu sölediler kalkmayacağımız söledim kızlara baktım hiçbişey sölemediler hatta rahatsız mı ettik özür dilerim dedim biz bişey demedik dediler başgarsonu çağırıp konuştuk bizi dışarı aldılar kendi garsonunuz sağa sola salça olurken bişey yok sonra apaçiye bağırıp ne o zorunamı gitti dedim öbür arkadaş hesabı ödedi çıktık . Bu yaşıma kadar birisine ne sarkıntılık yaptım nede apaçilik gittim konuştum evet'se evet ,hayırsa çıktım gittim başıma gelen olay beni ok kızdırdı acaba kızlara gidip sakıntılık mı yapmalı apaçilik yapıp laf mı atmalı insan gibi konuşmak varken anlamıyorum ama bu kafenin yaptığı ayıbı herkesin duymasını istedim hemde içimi döktüm.

• Her yerde böyle dostum garsonlar

mekana gelen kızları kendilerinin sanıyo okuzler...

ben olsam o garsonun ağzına kürekle vururdum
  • bayağı kargaşa çıkardık hesabı ödemiyoruz dedik ama arkadaş ödedi ama bence zabıta veya polis çağırıp uğraşmaya değerdi su an hala içim içimi yiyor...
  •  Sultanahmet GREEN CORNER KAFENİN AYIBI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

Sultanahmet GREEN CORNER KAFENİN AYIBI

resimden bişey anlamadım ama ben liseli değilim üni yeni bitti.
  • Adam düzgünce bir yazı yazmış ve haklı da.Gidip "Ağır Liseli Alert" diye resmi koyan şahıs da ya apaçidir ya da kendisi liselidir.Neyse,sonuna kadar katılıyorum.Kafe taraflarına çok takılan birisi değilim ama yeri gelip gittiğim böyle tip garsonlar çok görüyorum.Utanmasa hayvan herifler çiftlerin kız arkadaşlarına da sulanacaklar.
  • Zorla dedirtiyorlar insana.Garsona diyemedin mi hocam git işine bak adamın asabını bozma diye onu mu kasıyormuş şöyle garsonlara gıcık oluyor sanki mekan kendilerinin arkadaş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye Burger Mekanı Ankara
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kafelere çok sık takılırım. kafede çalışan çok arkadaşım var. o garsonlara 2 yumruk atmazsan laf anlatamazsın.
  • o mekanı biliyorum,ben olsam kötü şeyler yapardım...
  • aynen ben olsam kafayı gömerdim o apaçi garsona. sanane lan nereye oturacağımı sana mı soracam bak kızdım şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Zorla dedirtiyorlar insana.Garsona diyemedin mi hocam git işine bak adamın asabını bozma diye onu mu kasıyormuş şöyle garsonlara gıcık oluyor sanki mekan kendilerinin arkadaş ya

hocam anlıyamadım ki acaba dedim kızlar mı rahatsız oldu kızlardan ses seda yok zaten kalkmıyorum dedim beyefendi aileler var rahatsız oluorlar dedi bende sizin kendi garsonunuz sağa sola laf atarken bişey olmuor dedim hala kendi kendime kızıorum git polis çağır git zabıta çağır..
  • apaçi sizi fena kıskanmış keşke kızlarada söyliyip burada oturmayalım gezelim falan desydiniz..
  • garson tam bir abazan apaçi de , sizin yaptığınıza ne demeli . sizler yüzünden kızların yanına yaklaşılmıyo havalarından . tanımadığın her kıza izin dahi istesen böyle yaparak arkadaşlık kuruyorsan hiç etik değil. kendi halinizde takılsanız ne olurdu
  • o garsonu dağıtırdım ben olsam kızlardada suç var hani bende sinir oldum şimdi böyle tipler dolu ortalıkta pantolon dar götü sarıyo artiz artiz yürümeler konuşmalar öldüresim gelio tipini ...lerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.