Şimdi Ara

Süleyman Şah İŞİD'e bırakıldı operasyonla askerlerimiz getirildi (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
12
Favori
27.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlara oy vermeyin, verdirtmeyin!! 5-10 yıl sonraki geleceğinizi düşünüyorsanız, sağlıklı bir yaşam istiyorsanız bunlara oy vermeyin.
    Ulan hiç mi çocuklarınızı, torunlarınızı düşünmüyorsunuz? Bilinçli yaşayın biraz allah aşkına.. Bu kadar boş olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan operasyon doğrudur.
    Askeri olarak başarılıdır.
    Zafer vs nitelemesi bizce yanlış ama siyaseten doğrudur, zira oy kavgası vs vs
    İşin özeti bu.

• The.ApoLLo kullanıcısına yanıt
    Yahu başı binbir bela ile meşgul Mısır bile uçaklarını kaldırıp IŞİD köpeklerini vurup dönüyor. Hadi orda askerimiz varken yapamadık ta şu an bize bu utancı yaşatan IŞİD köpeklerine bir hava harekatı düzenlemekten acizmiyiz? TSK bunun öcünü IŞİD ten almayacak mı? Kanıma dokunuyor arkadaş kanıma...
  • charisma10 C kullanıcısına yanıt
    pak yalan hükümet nerdeyse ne yapsa doğrudur diyenlere soracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 23 Şubat 2015; 11:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Şu konuda anlaşmalıyız. Dünyada genel bir kriz yaşanırken kendi ülkemizde de durum farksız iken kalkıp tek bir mermi dahi sıkmak tüm psikolojik, sosyolojik ve manevi durumlar bir kenara ekonomimize büyük zarar getirecektir. Geçerli bir sebep olmaksızın (ki bu sebep bana göre direkt olarak ülkemize fiili bir savaş hamlesidir) Orta doğu'da ki karmaşaya asla dahil olmamalıyız.

Hükümetin posta koyan basın açıklamalarını bir kesim çok yanlış anlıyor. Bu posta koyuşların sebebi tamamen sosyolojik bir deney ve ses duyurmak, sonraki yıllar için temel atmak, taban oluşturmaktır. Bunu düşünmeksizin "konuşurken iyiydi" demek bence gereksiz.

Ayrıca bu fikrime hiç katılmayabilirsin fakat IŞİD dediğin oluşum yıllardır hazırlanan ve amaçları savaşmak dışında başka bir şey olmayan bir yapıdır. Bugün masa başında bulunan bir çok devlet İngiltere, ABD, İsrail vs. IŞİD ile işbirliği yaparken bizlerin onlar ile savaşa girecek olmasının kazanılır bir yanı olamaz. Biz bu yapıyı ortadan kaldırsak, oraları kendi toprağımıza katsak bile bu gücün ve huzurun değil aksine büyük bir buhranı getirir.

Dolayısıyla bugün yaşananlara asla duygular yer verilmemeli ve hatalar daima minimize edilerek sürecin düzelmesine yönelik diplomatik adımlar atılmalıdır ve her şeyden önce kendimiz önce ayağa kalkmalıyız ki sözümüz silah sıkmak zorunda kalmadan geçebilsin.

sen git kendi topraklarını koruyama üstüne bir devletin topraklarını fiilen işgal et ve askerlerimizi kurtardık de .

Hem de işgal ettiğin toprakların vatandaşlarını mülteci olarak bundan önce ülkene rastgele sok.Yaklaşık 2-3 milyon Suriyeli mülteci bu topraklarda başıboş geziyor ve sen devlet olarak o vatandaşların ülkesindeki bir toprağı onların rızası olmadan ben buradaki toprağımı değiştiriyorum diyerek işgal et.

Ne içiyorsunuz hakikaten anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla87

Her ne söylenirse söylesin, böyle radikal bir hareket, yapılması gerektiği için yapılmıştır. olaya bu açıdan bakmak lazım. Tahminim perde arkasında bizlerin bilmediği pek çok şey vardır. Doğruluğu yanlışlığı veya yöntemi tartışılır.

Toprak kaybı falan değildir bu. 90 yıldır ilk kayıp hele hiç değildir. Böyle söyleyenler misak-ı milli sınırlarımızın ne olduğunu, yunan adalarının nasıl yunan adası olduğunu unutmasınlar. Olayı bu şekilde dramatize etmeye, zaten beğenmediğiniz hükümete bir de buradan vuralım demeye gerek yok. Beğenmesek ben açıkçası hiçbir iktidarın vatan toprağı da neymiş elden çıkaralım gitsin diyeceğini zannetmiyorum

zannetmiyorum demekle bu is donmez ..Tayyip utancindan operasyonu duzenlemeye yaveri davutoglu nu gonderdi..Yasalara gore Tayyip baskumandan olarak yonetmeliydi..Ama hos bisey olmadigini bildiginden ve utancindan katilmadi..Show yapmada tek rakibi Acun dur oysaki..

• Bazı devekuşu gibi davrananlara bir miktar fikir verebilir diye düşünüyorum.Gerçekleri görmüş AKP li bir gazeteci.

https://www.youtube.com/watch?v=YfAMr02-K4A
  • Son derece başarılı bir operasyon, Süleyman Şah türbesindeği manevi değerlerimiz ve askerlerimiz güvenli bir bölgeye sevk edilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakkaş Reklam -- 23 Şubat 2015; 11:38:37 >
  • Genel kurmay harekat merkezi vardiyalı bir şekilde çalısıyor. Anlasılan vardiya değişimi olmamış, yoksa geride ki üs noktasına geçilmesini operasyon olarak vermezlerdi. Hele resimler tam komedi, kukla harita üstünde bir şeyler gösteriyor necdet paşa yanında onun yanında hava kuvvetleri komutanı kuklanın solunda kara kuvetleri komutanı hele arkadaki emir subayı tam komedi.diğer ülkeler resimleri görünce ne demişlerdir acaba? Üs noktaları değişimini, işidin eline vermesini bile operasyon olarak veriyorlar adamlar ki zekaya bak mı demişlerdir yoksa kıçlarıyla mı gülmüşlerdir?

• Olaya tarafsız bakmak gerekirse, aslına bakarsanız Türkiye'nin bir otorite kaybı yok. Çünkü yapılan açıklamalar doğrultusunda ordaki bayrağın inmeden başka bir yerde bayrağın açıldığı söylendi. Bir diğer açıdan biz istesek Suriye'de istediğimizi yaparız, karışamazsınız denmiştir, olumlu mudur olumsuz mudur bilinmez tabii..
    !!!ANCAK!!!
    Kardeşim, burası senin toğrağın, her ne kadar yerini de değiştirsen, türbeyi de taşısan bu toprağın MANEVİ DEĞERİ vardır. Benim atalarım o toprak için canını vermiştir, kanı dökülmüştür.(İllaki karşı çıkan olucak, anlaşmaydı alındı, biliyoruz susun) O toprak değil Suriye'de, güney afrikada bile olsa, gerekirse orduyu yığacaksın, orayı koruyacaksın.İki tane asalaktan mı korkuyorsun? Kesin olmayan ihtimallerden korkup yerini taşırsan bu senin otoriteni desteklemez. O toprak Türkiye'nin asıl sınırları içinde olsaydı nasıl muamele görecekse, orada da o muameleyi görmeli. Benim atalarımın yaptığını bu kadar basit yargılayıp değiştiremezsin.
    Evet, bu toprak daha önce yeri değiştirildi. Ama o zaman kendini Müslüman sanan asalaklardan korkarak değil, baraj gölünün suları nedeniyle, yani elde olmayan nedenlerden değiştirildi, su altında kalmaması için. Dönemin hükümeti hiçbir stratejik değeri olmayan kayalıklar için, az daha Yunanistanla savaşa giriyordu. Orda ne vardı sizce? Söyleyeyim mi? Türk düşmanlarının ve benim milletimden olmayanların anlayamacağı bir şey, o toprağın manevi değeri vardı. O toprak bizimse, isterse kum tanesi olsun, ister kayalık, isterse türbe. Koruyacaksın kardeşim.

• Birde utanmadan vatan toprağını taşıdık diyorlar ulan vatan toprağı taşınır'mı birde osmanlıdan bahsediyorlar
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Çay içiyorum kardeşim. Alkolden biraz uzaklaşırsanız ne demek istediğimizi anlarsınız.
  • Orası Suriye toprağı olsa ve İŞİD den korumak için, maneviyata ve türbeye zarar gelmesin diye yapılsaydı dediğiniz tamamen katılırdım. Ama sorun şu ki orası Türkiye Cumhuriyeti toprağıdır ve bir TSK karakoludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.ApoLLo

Bunun ödleklikle alakası yok tek derdimiz askerlerimizin güvende olması. O küçük alanın ne bize faydası vardı nede bi geliri. Tamam manevi değeri vardı ama manevi olanı alıp çıktılar. Yok efendim saldırı olsa bilmem kaç dakikada Türkiyeden uçaklar varırmış haberleri çıktı falan filan, arkadaş işid köpeklerinden bahsediyoruz. Benim abime kardeşime orda bir fiske değse bunun hesabını kim verecek. Bu seferde hükümete yüklenecekler neden tedbir alınmadı v.s. v.s... isteyen klavyesini mausesini alsın gitsin ordaki toprağı korusun haydi.. Ama emir kulu olan askerlerimizi kimse riske atmasın tek derdim bu sizde bunu anlayamıyorsunuz.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Medine_m%C3%BCdafaas%C4%B1

Medine kaç kilometre uzak ana vatana?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kanije_Savunmas%C4%B1

Koskoca haçlı ordusuna karşı Tiryaki Hasan Paşa neden askerleri riske atmış ola?

Bu topraklar için o kadar ölenin abisi, kardeşi anası babası yok muydu?

• star ve aksam oyle demiyor ama

akapeli guruh yine aldi sazi eline, milliyetci oylara oynamak icin evet sirf secim yaklasiyor diye, yalan ustune yalanlar yaziyor forumda orada burada. PES!
    basa getirdikleri necdet ozeli gorun iste!

demokrat pasa su bu diye diye pkkyi da tanidilar, dogu ve guneydoguyu pkkya da biraktilar yetmedi ulkede ne kadar gerici yobaz ziniyet varsa palazlandirdilar... egitimden sagliga her turlu curumusluk artti, herkes din alimi olup fetva vermeye basladi ve ustune bir de bu vahim olay eklendi.

BIZ SU KADAR OSMANLIYIZ BIZ BU KADAR GUCLUYUZ BIZ SOYLEYIZ BOYLEYIZ DIYENLER KENDI TOPRAGINA SAHIP CIKAMAZ HALE GELDI! HAL BOYLE IKEN HALA
    JANDARMAYI VE SAHIL GUVENLIGI DE AKAPEYE BAGLAMAK ICIN DE CIKARILACAK IC GUVENLIK YASASINI ONAYLAMAK neyle aciklanabilir?

Avrupanin en guclu ordusunu oyle bir hale dusurduler ki iside karsi bile pkkcilarla gidiyor. O KADAR REZIL BIR DURUM. YAZIKLAR OLSUN LAN TURK ORDUSUNU
    BU DURUMA SOKANLARA!

Daha hangi yuzle savunuyorsunuz? hangi yuzle kilif ariyosunuz YIKTIRDIGINIZ TURBEYE? hani siz MUSLUMANDINIZ?

Emasya'dan baslayip, Ergenekon balyoz vs. ile orduyu pasifize edip, sonrasinda askerin hareket alanini iyice sinirlandirmak icin valilerden izine baglayan kimdi ? KIM OY ISTEDI BUNLAR ICIN YILLARCA? akapeye oy verenlerin hepsi sorumludur bu rezaletten. ORDUNUZ OLMAZSA BIR HICSINIZ ARKADAS! SOKUN BU KAFANIZA!

NEREDESINIZ IKIYUZLU MUSLUMANLAR? GUCUNUZ ANCAK yurttaki MASUM INSANLARA YETIYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 23 Şubat 2015; 11:46:52 >

• Bak işte buna sonuna kadar katılıyorum kardeşim bunun uygulanması gerekiyor.

• evet güzel stratejiymiş işgal ettiğimiz toprağın hükümetinden açıklama suriyeden yani

şah fırat operasyonu savaş sebebidir adamlar haklı sen işgalci devlet oldun orada savunma yapılmalıydı boşuna demedik biz 2gündür kendi toprağında öl yada öldür en azından terörle mücadele derdin şimdi savaç çıkıcak buyrun bakalım

sevgili akp yandaşları bide buna cevap verin

on numara beşyıldız kaçtınız savaştan afferim , şimdi türbeyi antepe taşıyın
  • 37 km otedeki turbe + 10 km lik emniyet halkasi maksimum 47 km mesafe rahatlikla 24 saat topcu birlikleri ile ucaga filan da gerek yok ates cemberine alinabilir. Is id in asla bu turbeye saldirma cesaretinde bulunacagini dusunmuyorum. Saldiracak olan zaten etrafi cevrilmis coktan girme tesebbusunde bulunurdu zaten.

Demek ki ciddi anlamda bir tehdit yok. Tehdit yok ama topragi alel acele birakip terkedecek bir yonetim var.

Birde bilmem nereye tasinmis turbe.

Iyide o toprak uluslar arasi hukuka ve devlet arasi sozlesmeye atfen bizim topragimiz mi?

Deil. Ne uluslar arsi hukuka nede devletler arasi sozlesmeler isiginda o toprak bizim degil.

Peki biz simdi neyi irdeliyoruz? Burada mesele ne?

Mesele bizim olan topragi koruyamayip isid denen teror orgutune birakip kactik. Yahu anlamayan bir kere daha okusun biz uluslar arsi hukukun ve devletler arasi sozlesmelerin verdigi hakla sahip oldugumuz topraktan birileri istedi diye apar topar kacarak ciktik gittik.

Bumu basari? Bumu stratejik hamle? Fikirsizliginde bu kadarina da pes.

Aslinda burada bu hezimeti basari olarak kabul etmemizi isteyenler ve bunu dikte edenlerde bu gercegi cok iyi biliyorlar ama sorun su ki olumune savunduklari ideolojiye zarar gelmesin. Ona zarar gelirse avantalari kesilir.

• Süleyman Şah İŞİD'e bırakıldı diyenlerin beyninde problem var.Haber sitelerine bakın orada bulunan bütün emanetler şu anda Türkiye'de ve Suriye'deki türbede imha edildi.Sırf hükümeti karalamak için bu operasyonu bile kötüleyenler net VATAN HAİNİDİR.Türk falan değilsiniz siz.
  • yigit105 Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sende haklısın ancak işid köpeklerinden bahsediyorum. Bak türkiye işide karşı operasyon düzenlese anlarım ama askerlerimizin o kücük alanda hedefte bırakılması gerçekten olmazdı. Her ne kadar burdakiler oraya hemen yetişiriz deseler bile bizden bir can bile gitseydi bunun hesabını kimse veremezdi. Tamam vatan sağ olsun diyoruz ama böyle pisi pisinede ölüm olmaz be kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.