Şimdi Ara

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.901
Cevap
40
Favori
144.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzle geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat ötesi... Herzaman ki gibi trailerını izledikten sonra yazmıştım zaten kötü bir film olacagını.. Jokerde 5 para etmez.Gülüşü falan çok yapmacık iyi gülüş duymak isteyen youtube a "mark hamill joker laugh" yazsın görsün...

Filmin tek güzel yanı muzikleri/parça seçimi idi..

bu superman batman suice squad justice league ,yeni batman , spiderman vs bunlardan hayır yok ne gelmiş filmlerden ne gelecek filmlerden.Bunlar çünkü para kazanma amaçlı populer kulturun ruzgarına kapılmış arda arda fabrikasyon çıkan filmler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 8 Aralık 2016; 18:5:55 >
  • çoktan, yukarıda bahsettik ya hemen.
  • Filmi bugün seyretme imkanı buldum. Film sıkıcı değildi. Ne kötü ne de çok süper , normal bir filmdi. Müzikleri iyi seçilmiş. Batman&Süpermen filmindeki kopukluk yoktu bu filmde. karakterler renkli seçilmiş, hoş olmuş. Harley parlayan bir yıldız görülüyor. Dc onu daha çok kullanır diye düşünüyorum.
  • Filmin ilk saniyelerinde calan muzik neydi?

• tur1st kullanıcısına yanıt
    The Animals - House of the Rising Sun.
  • Abi bu neydi Ya?

BvS'ye kurgu yok diyordum birde. Yeminle BvS bunun yanında kurgu harikası çıktı.

Karakterlerin yansıtılma şekilleri iğrençti. Yemek yeme sahneleri gerçekçi olsun diye yapılmış ama öyle gereksizdiki. Gereksiz kahramanlık sahneleri,hiç komik olmayan bölümler. En berbat Joker. (Harley Quuin'i daha önce bir filmde görmediğim için birşey diyemeyeceğim. Ama gereksiz Aşk zırvalıklarıda sıkıcıydı.)

Keşke Zack Snyder yapsaydı filmi dedirttiler.

Yav birde bu filmin Bluray indirecektim. Yemin ediyorum yazık vallahi. Abi filmi yapınca oturup izlememişmi David Ayer. Biz ne yaptık bir bakalım dememişmi?

Sadece Harley Quuin sahneleri güzeldi.

Puanım 10/5 (Müzikler hatrına).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 12 Aralık 2016; 6:30:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

İzle geç

Keşke izleme deseydiniz hocam. Sinirlerim gerildi film bitince.

Ben ne anladım bu sondan. Birde hastalığımdır. Hiç bir filmi yarıda bırakmam, acayip meraklanırım yoksa.

Boşu boşuna 2 saat gitti.

• Kritik yapmaya bile değmez. Ne olduğu belli olmayan, içi boş diyaloglarla dolu bir film olmuş.

Filmin tek güzel şeyi Harley Quinn.
  • İzlediğim en kötü süperkahraman filmi diyebilirim.Bu tarz filmleri çok sevmeme rağmen bu filmin sonunu zor getirdim hatta bazı yerlerde filmi ileri sarmak zorunda kaldım.Harley Quinn için bile izlenmez o kadar diyorum.4/10
  • Normalde sonu hariç diğer saçmalıkları dahil edersem 7/10. Ancak son kısmı dahil edersek 4.5 ancak veririm. Bu kadat saçma ve sinir bozucu sonu olan film az vardır. Film izlenir mi, izlenir bana göre ancak finali görünce "bu muydu yani?" tepkisi oluşturdu bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryomancer -- 13 Aralık 2016; 12:21:58 >
  • Abi anlamıyorum ya. Bu adamlar kötü değilmi? Batmanın oyunlarında bin türlü dolap çeviren,kötülük için fırsat kollayan karakterler ki birinci örneğim Harley Quuin, neden bazen melek gibi gösterilmiş? Ve niye Harley Quuin acayip güçlü? Normalde oyunlarda yanında güçlü adamları olur.

Film çok zorlamaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 14 Aralık 2016; 19:41:19 >
  • bu film için yılın fiyaskosu diyebilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

bu film için yılın fiyaskosu diyebilirmiyiz.

Diyebiliriz
  • mabovski kullanıcısına yanıt
    BvS ile yarışır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yoo adamım o senin kadının" bu nedir arkadaş?

Böyle bir şey varmı DC romanlarında?
  • Yavv herşeyi geçtim bu ençantrek niye tuhaf tuhaf hareketler yapıyor?

Batmanı zora sokan Harley Quuin neden birden iyilik meleği oluyor? Harley Quuin'nin evlilik hayali neydi öyle ya.

"Kötü adam bir anlıkta olsa iyi olabilir " klişesi doluydu film.
  • Daha izlemedim ama Bluray indirdim akk ye kıyıp sanırım kötü ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Daha izlemedim ama Bluray indirdim akk ye kıyıp sanırım kötü ettim

etmedin dostum film gayet iyi sen aldırma olumsuz yerden yere vurulan yorumlara
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Ah hocam be keşke sorsaydın bi

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.