Şimdi Ara

Süheyl Batum şike hakkında konuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kişilerle kulüpleri ayıramazsın. Şikeyle şampiyon olan takım diğerlerinin hakkını yemiyor mu?

Bu kararlar hukukçu mantığını ve insanları isyan haline getirmiş durumda. Önce evrensel bir karar ver, şike kulüpleri bağlar de sonra dalga geçer gibi kararlar uydur.

Sonra bizim çocuklarımız namuslu spora nasıl inanacak?

Onlar da bizim babamız aptal mı, paramız varsa kupa satın alalım demez mi?

helal olsun

• geciniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayının tekrarı şu an show tv'de başladı. özellikle chp'yi fb partisi ilan edip, şikeyi aklamaya kalkan arkadaşların da dinlemesini öneririm.

bu arada konuyu siyasi bir amaçla açmadım. daha önce mehmet baransu'nun, hakan şükür'ün, şamil tayyar'ın da açıklamalarını paylaşmıştım.
  • Süheyl Batum sevmesem de hukuçu kökenli bir milletvekilidir. Başbakanın yaptığı açıklamaının hukukla alaksı olmadığını dile getirmiş. Öte yandan Chp'de Kılıçdaroğlu ayrı telden, bu adam ayrı telden çalıyor, ne olduğu belli değil.
  • süheyl batum, bu ülke topraklarında yaşayan en sağduyulu kişilerdendir, en bilgili kişilerdendir.
    ondan da böyle bir açıklama beklenir zaten.

bu adamın çıktığı programları izleyin, sorulan sorulara nasıl sabırla cevap vermeye çalıştığını göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris martin

Süheyl Batum sevmesem de hukuçu kökenli bir milletvekilidir. Başbakanın yaptığı açıklamaının hukukla alaksı olmadığını dile getirmiş. Öte yandan Chp'de Kılıçdaroğlu ayrı telden, bu adam ayrı telden çalıyor, ne olduğu belli değil.

Hukukun olmadığı ülkede hukukçuda yoktur, veya hukukçular kanunları istedikleri yöne çeken cambazlardır.. Bizde hukukçular siyasi saikle konuşur, bugün durdukları siyasi pozisyona göre söyledikleri şeyi yarın durdukları yer değişince değiştirirler.. Burası Türkiye buradan çıkış yok!!!
  • valla helal olsun mükemmel konuşuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

geciniz..

en çok zaten bu geçinizler, bilmemneler yüzünden şike yaptığınız ortada. yahu arkadaş, şike yaptıysan ceza almaktan ne korkucaksın? yaptıysan alırsın, yapmadıysan almazsın, ancak aklanana kadar adın kalır şikeci diye. bu dünyada da böyledir.
  • batuhan bile haklı düşünün artık, o derece bi yanlış var ortada.
  • yuh şimdi bi daha baktım da batuhan konuşmuş diye okumuşum, süheyl batummuş. ben yatayım artık. gözler sekiz görmeye başladı
  • bu şike olayı partiler içerisindeki çatlak sesleri de gösterdi bize.. kimin ne mal olduğu çıktı ortaya güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

bu şike olayı partiler içerisindeki çatlak sesleri de gösterdi bize.. kimin ne mal olduğu çıktı ortaya güzel oldu

İyi polis kötü polis oynuyorlardır.. Türkiye'de kim güçlüyse onun bir yerlerini yalamak için herkes sıraya girer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

süheyl batum, bu ülke topraklarında yaşayan en sağduyulu kişilerdendir, en bilgili kişilerdendir.
    ondan da böyle bir açıklama beklenir zaten.

bu adamın çıktığı programları izleyin, sorulan sorulara nasıl sabırla cevap vermeye çalıştığını göreceksiniz

İyi hukukçu ama siyasetçi değil bence.
  • chp lilerden bu yaşıma kadar gördüğüm tek doğru çıkış
  • bazı fblileri anlamak mümkün değil.
    baransu yazınca, bu cemaatçi buna inanmayın derler.Süheyl Batum söyleyince "GEÇİNİZ".
    yani her kesimden insanlar aynı şeyleri söylüyorlar, hepsine bir kulpları var.
  • Süheyl Batum bu ülkenin en büyük provokatörlerinden biridir.
    Rüstem Batum ondan daha mantıklı konuşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

Süheyl Batum bu ülkenin en büyük provokatörlerinden biridir.
    Rüstem Batum ondan daha mantıklı konuşur.

cümleyi söyleyene değil içeriğine bak , adam haksız mı?

daha önce yaptığı saçma konuşmalar varsa başka bir konuda tartışabilirsin
  • Doğru söylemiş bence. Kişiler ve kurumlar ayrılmamalı. Adaletli olduktan sonra kişiler ve kurumlar ayrılamaz.
  • adam doğru söylemiş. Kişi kurum ayrılamaz. Başkanımız şike yaptıysa cezasını hepimiz çekeriz.
    Türlü eyyamlarla başkanımızı kulübümüzden koparıp bizi de affetmiş gibi davranmak kimsenin haddine değil.
    Varsa şikeyi temizlemek gibi bir amaçları, kulübü de düşürsünler hadi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.