Şimdi Ara

suda bozulur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone ipad gibi cihazları suya sokunca bozulur mu ?

• bataryayı çıkartıp suya atarsanız sadece lens ekran dokunmatik arızası çıkar geri kalan parçalarda sorun olma ihtimali biraz düşük ama önce statik elektriğinide alın kolay gelsin

edit: johnsons baby kolonyayla cihazı komple yıkarsanız sıvı teması sorununun ortadan kalkacağını düşünüyorum bakınız adamlar bebek yağı akvaryumu yaptı ama şöylede bir durum var ekran yine sıkıntı yani içerden gölgelenme kararma olur ekranada arkalı önlü pres filan lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 18 Nisan 2013; 17:50:40 >

• Suya sokulunca hemen bozulacağını düşünmüyorum bi denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Suya sokulunca hemen bozulacağını düşünmüyorum bi denemek lazım

Cevaplar gelsin de yazın sahilde şov yapalım kızlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozulur sanırım
  • dokunmatik bozulur sanırım
  • liquipel gibi bir kaplama yapilmadiktan sonra sivi temasi tum elektronik aletlere zarar verir. ozellikle de deniz suyu tuz oranindan dolayi aninda iphone, ipad gibi cihazlari kullanimaz hale getirir. ben sahsen n70 telefonumda sortun cebinde denize girmistim saniyesinde bozuldu. o zamandan beri denize girerken sortumun cebini kontrol ederim. sirf bu yuzden xperia z alasim vardi bi ara, ilk duyurusu yapildiginda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şampanya bozulur mu
    15 yıl önce açıldı
    Benzin bozulur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Kola Bozulur mu?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

liquipel gibi bir kaplama yapilmadiktan sonra sivi temasi tum elektronik aletlere zarar verir. ozellikle de deniz suyu tuz oranindan dolayi aninda iphone, ipad gibi cihazlari kullanimaz hale getirir. ben sahsen n70 telefonumda sortun cebinde denize girmistim saniyesinde bozuldu. o zamandan beri denize girerken sortumun cebini kontrol ederim. sirf bu yuzden xperia z alasim vardi bi ara, ilk duyurusu yapildiginda.

Aynen tuzlu suda hemen bozulur bu arada android sevmedigim icin xperia z den mahrum kaldim ama kullanamlara tavsiyemdir cihaz sivi temasina karsi dayanikli ama tuzlu sudan ciktindan sonra tatli su ile yikayin diye uyariyor sony

• quote:

Orijinalden alıntı: MetinMumcu

quote:

liquipel gibi bir kaplama yapilmadiktan sonra sivi temasi tum elektronik aletlere zarar verir. ozellikle de deniz suyu tuz oranindan dolayi aninda iphone, ipad gibi cihazlari kullanimaz hale getirir. ben sahsen n70 telefonumda sortun cebinde denize girmistim saniyesinde bozuldu. o zamandan beri denize girerken sortumun cebini kontrol ederim. sirf bu yuzden xperia z alasim vardi bi ara, ilk duyurusu yapildiginda.

Aynen tuzlu suda hemen bozulur bu arada android sevmedigim icin xperia z den mahrum kaldim ama kullanamlara tavsiyemdir cihaz sivi temasina karsi dayanikli ama tuzlu sudan ciktindan sonra tatli su ile yikayin diye uyariyor sony

Tatli su bulamaZsan gorursun Z'yi

• telefon veya pad i suya niye sokuyosunuz ki?
  • Duşta fantezi mi yapcan arkadaşım niye suya sokuyosun ki?!

• quote:

quote:

Aynen benimde alasim vardi ama androidin dezavantajlarini bildigim icin vazgectim. ios jb siz sekilde benim isteklerime karsilik veriyor. Zaten insan bir sure sonra hepsinden sıkılıyor. 3310 a gecesim vardi bi donem

• Plastik bitane al suya sok cikar cikarirken de orjinaliyle degistir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

quote:

Tatli su bulamaZsan gorursun Z'yi

Hemen sorun yaratmaz sanirim ama uzun surede deformasyon ve oksitlenme yapabilir

• sence....
  • Sen Bunu Sony Sandın :) Bi Sok Cıkart Bakalım Kaç Saniyede Pert Olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 20 Nisan 2013; 0:41:49 >
  • Dokumatik algılamayabilir [Bozulur yani] Bence sen sokma suya [sokcaksan]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.