Bildirim
Daihatsu Sirion 1.3 Motor...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende zamanında daihatsu vardı 2 sene kadar kullandım 99 yılında 90 model olmasına rağmen gayet hızlı seri ve sağlamdı .
bence süper bi marka ama bizde tutulmuyor nedeni; parçaları pahalı._____________________________ Lenova Ideapad Y510P//Canon Eos 7D- Sigma 50mm f1.4//Iphone 7 Plus//4x2 Kingston ddr2 Hyperx 1066 //Samsung 250gb+500gb Sata2 Ncq//Skystar2.6D//Audigy2ZS Platinium//Razer Plazma//Tagan 480//CMStacker -
wala 2tane test surusundede olumluyu izlenimleri yaw dergi ve bi programda gordum! yani fiyati cok gusel ama bilmem bikac sene soora noolur _____________________________ -
riske girilmeye değmez.yadek parça sorunu va r kesin en azından pahalı _____________________________ skoda turkey / detailing turkey -
quote:
Orjinalden alıntı: TGP
Bu araba bir zamanlar 17.350.000.000 TL'ye satılıyordu. Peki bu arabayı kullananlar var mı? Uzun yolda nasıl gidiyor bu araba? Yani durmadan hararet yapar mı? Ve ya 2-3 sene sonra her tarafı bozulmaya baslar mı? Yorumlarınız???
1,3 Motor 103 bg guc uretiyordu motoru sanırım...
1.3 motora göre çok yüksek bir güç değil miş???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleWolf -- 10 Şubat 2004, 19:11:43 >_____________________________ HWA Oc Team Creator -
quote:
Orjinalden alıntı: bkalaz
quote:
Orjinalden alıntı: TGP
Bu araba bir zamanlar 17.350.000.000 TL'ye satılıyordu. Peki bu arabayı kullananlar var mı? Uzun yolda nasıl gidiyor bu araba? Yani durmadan hararet yapar mı? Ve ya 2-3 sene sonra her tarafı bozulmaya baslar mı? Yorumlarınız???
1,3 Motor 103 bg guc uretiyordu motoru sanırım...
Walla dostum bu araba 100 beygirin uzerinde guc uretiyor. Ama 102 mi yoksa 103 mü tam hatirlamiyorum. 0/100'e cikmasi ise 9,5 saniyede gerceklesiyormus...
Ama uzun yolda durmadan hararet yapar mi? Yada 2-3 sene sonra bozulmadik ve degismedik yani kalmaz mi? Bu konulara aciklik getirecek bi arkadas var mi?
1.3 motora göre çok yüksek bir güç değil miş???
-
torksuz motor bir halta yaramaz ps devirle gelir tork her zaman vardır ps li kullanacam diye yersin motoru sürekli yüksek devir hem gürültü hemde yakıt mantıksız yani _____________________________ -
Bir yonden bu otomobilin fiyati Palio ile hemen hemen ayni sayilir. Palio biraz daha pahali ama en azindan bilinen bir marka. 2004 yılının ocak ayından itibaaren uretilen palio ve albealarda peek cok hata giderilmis...
2004 model paliolar 1.3 motor dizel fiyati 20.500'den itibaren basliyordu...
2005 modellerde ise 2 milyar farkvar...
Ya galerilerin verdikleri fiyatlarla internet sitelerinde ki fiyatlar bir degil. Albea'nin pesin alim indirimi ile beraber fiyati 20.500'du ama galeri 23 milyar demisti (2004 model). Sonradan iskontomu yapiyorlar yoksa metalik renk dahil fiyatımıdır bilmiyorum....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler