Şimdi Ara

Şuan Trenden Yazıyorum Size (3.Part)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa trene biniyorum. Eskiden capulcularin bindigi, insanlari bayiltilip soyuldugu tren korkusu bilinc altina yerlesmisti ki. Onu bugun yendim.

Osmaniyeden Elaziga gidiyorum. 9 saat suruyor ama 15 tl bilet. Cok uygun ayrica cok da rahat. Tavsiye ederim.
    Tren korkusunu yenin artik !!!
    -
    -
    9 Ocak 2012 yine trene bindim, trenin ayri bi tadi var. Fotograf cekebiliyorsun, rahat rahat ayagini uzatabiliyorsun :)
    Bi de güzel kız düşürdüm mü 😄

-
    -
    11 ocak 2012 sinavima dun girdim, hoca butlere gelmeye gerek yok dedi yani gectim. Bugun ise sabah 9 da trene bindim suan yoldayim, tam olarak nerdeyim bilmiyorum. 6 li odanin birinde tek basima oturuyorum, kaloriferi de 27 dereceye getirdim, uyumusum biraz :)
    Aksam 7,30 gibi osmaniyede olurum sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 11 Ocak 2012; 15:23:32 >

• Tren yolculuklari dunyada bana en cok keyif veren bir kac seyden birisi yatakli trenler ozellikle
  • bende ilk fırsatta hızlı trene binecem....biryere gitmek için değil trene binmek için...saatte 250 km den bahsediyorlar...
  • ben saatte 180km üzerine hiç çıkmadım sülalem havacı hayvan gibi havacılık meraklısıyım üstelik

böyle hayata
  • Sende nasıl bi tren izlenimi varmış öyle önceden
  • Tren otobuse 10 basar birazcikta hizli olsa. :) hizli trenin buraya gelmesi lazim yaw
  • Ben de hiç binmedim daha yaaa denemeliyim kesinlikleee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende trendeyim..

Tık.
  • fakirliğin anlamı yokki, söylesen a3 ün anahtarlarını verirdim yöel bi bak araba anahtarı nasıl olur sonra geri alırdım, tabiki arabayı vermezdim
  • kar yagınca izmitten karsa gidiyorum beyler 36 saat sürüyor ama müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

kar yagınca izmitten karsa gidiyorum beyler 36 saat sürüyor ama müthiş

Uzak doğulu:D

Bkz İvedik
  • Arkadaşlar peki İstanbul-Elazığ arası bilet fiyatı ne kadardır?
  • Kemal Sunal'ın filmi aklıma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

Kemal Sunal'ın filmi aklıma geldi.

tokatçı.avi
  • Ucak daha zevkli. Ustelik 15 tl degil 150 tl. Mini etekli hostesler var cesit cesit acik bufe var. Heryer mis parfum kokuyor.
    Trende heryer pis ter kokuyor. Biyikli biyikli insanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

Sende nasıl bi tren izlenimi varmış öyle önceden

Hatta dövüyolar felan diye biliyordum.

Bilinc altima bunlari sokanlari kiniyorum
  • Sen bir de izmit-erzincan seferi yap bakalım keyifli mi değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Ucak daha zevkli. Ustelik 15 tl degil 150 tl. Mini etekli hostesler var cesit cesit acik bufe var. Heryer mis parfum kokuyor.

Ucak olsa gideriz de yok. Trene onyargili davraniyorsun. Bende oyleydim ama otobsten daha rahat inan. Otobuste ayaklarim sigmiyor bi kere :) asil otobus daha pis kokuyor. Trende pencereyi acabikiyorsun. Tayyip bey cok onem veriyor trenlere sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

Kemal Sunal'ın filmi aklıma geldi.

tokatçı.avi

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Ucak daha zevkli. Ustelik 15 tl degil 150 tl. Mini etekli hostesler var cesit cesit acik bufe var. Heryer mis parfum kokuyor.

Ucak olsa gideriz de yok. Trene onyargili davraniyorsun. Bende oyleydim ama otobsten daha rahat inan. Otobuste ayaklarim sigmiyor bi kere :) asil otobus daha pis kokuyor. Trende pencereyi acabikiyorsun. Tayyip bey cok onem veriyor trenlere sanirim

Ucakdada pencere acabilirsin. Kabiliyetin becerin varsa dusurdugun bayan ile wc sex yapabilirsin. Adrinalin katmak istersen elimde bomba var deyip ucagi istedigin yere indirte bilirsin. Daha bir cok sey var. Amerika ucaklara cok onem veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.