Şimdi Ara

Şuan Trenden Yazıyorum Size (3.Part) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tren simdi geri geri gidiyo. Noluyo lan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Bu tren simdi geri geri gidiyo. Noluyo lan ?

Karsidan hizli tren gelLiyormus pampa. Atla hemen trenden. Tren kazalari cok feci.
  • 2010 yazında Rusya' da toplam 35 saat tren yolculuğu yapmıştım
  • Avatarindaki kiz icin gittiysen 35 gun gitmeye raziyim pampa.
  • bende istanbula geldiğimdede mutlaka binerim. tuzladan kadıköye 1 saat
  • Bende hayatımda ilk defa Sakaryadan İstanbula giderken binmiştim ilk bindiğimde tedirgindim biraz ama acaip rahat kediyle minik kuş karışımı birşey. Uzun olduğum için en çok koltukların geniş olmasını sevdim. Ondan sonra çok defa bindim trene
  • Tren hala geri geri gidiyor. Anlamadim amac ne?
  • banliyöye binerdim eskiden. sonra halkalı-çorlu arasında kullandım. şimdiyse ankara- istanbul trenlerine biniyorum. hiç sorunlu bir olay gelmedi başıma
  • Yan tarafta bi amca oturdugu yerden namaz kiliyo. Kendimden utandim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala trendeyim :(( bi gr uyumadim. Aciktimda
  • quote:

Yan tarafta bi amca oturdugu yerden namaz kiliyo. Kendimden utandim :(

Koca trende mescit yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Yan tarafta bi amca oturdugu yerden namaz kiliyo. Kendimden utandim :(

Koca trende mescit yok mu

Yok demekki oturdugu yerde kiliyolar. Kac kisi gordum boyle. Baska trenlerde var mi ki?
  • iyi yolculuklar
  • ogrenci iken istanbul eskisehir arasi cok kullanirdim treni.hele o yemek vagonuna geçip demlenirken aldigim keyfi disarda cogu mekanda alamamisimdir
  • tren güzeldir. cam açılabiliyormu bu arada? ben otobüsle giderken havasızlıkta midem bulanır hep. Ama hava varsa sorun yok. Cam açılıyosa forever tren
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

tren güzeldir. cam açılabiliyormu bu arada? ben otobüsle giderken havasızlıkta midem bulanır hep. Ama hava varsa sorun yok. Cam açılıyosa forever tren

camların çoğu tek parçadır açılmaz. ama vagonlar arası geçiş olduğu için baya fazla hava sirkülasyonu olur. hatta biri vagon içindeki kapıyı açtığında inceden bir soğuk gelir insana.
  • 9 Ocak 2012 yine trene bindim, trenin ayri bi tadi var. Fotograf cekebiliyorsun, rahat rahat ayagini uzatabiliyorsun :)
    Bi de güzel kız düşürdüm mü 😄
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Ucak daha zevkli. Ustelik 15 tl degil 150 tl. Mini etekli hostesler var cesit cesit acik bufe var. Heryer mis parfum kokuyor.
    Trende heryer pis ter kokuyor. Biyikli biyikli insanlar var.

Ucak olsa gideriz de yok. Trene onyargili davraniyorsun. Bende oyleydim ama otobsten daha rahat inan. Otobuste ayaklarim sigmiyor bi kere :) asil otobus daha pis kokuyor. Trende pencereyi acabikiyorsun. Tayyip bey cok onem veriyor trenlere sanirim

Ucakdada pencere acabilirsin. Kabiliyetin becerin varsa dusurdugun bayan ile wc sex yapabilirsin. Adrinalin katmak istersen elimde bomba var deyip ucagi istedigin yere indirte bilirsin. Daha bir cok sey var. Amerika ucaklara cok onem veriyor.

K.b. ama saçmalamışsın :) hadi git yap :D ve koku için ise araba var onla herşeyi yapıyorsun ama arabaların içi hep aynı kokuyor neden böyle?

• Bende metrodayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite Hayatım Boyunca İzmir-Ankara arası mavi tren ile yolculuk yapardım arkadaşlarla.Baya zevkli olurdu. Türkiye'deki trenler bence oldukça güvenli. Moskova- Krasnoyark arası 3 gün süren bir tren yolculuğu yapmıştım ama oldukça zevkli geçmişti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.