Şimdi Ara

Şuan Trenden Yazıyorum Size (3.Part) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

Sabah mesajini gordum vardin mi gidecegin yere...osmaniyeden nereyeydi...

Daha yoldayim. Elaziga gidiyorum. Suan malatyayi gecti az kaldi :D koltugu actim ayagimi uzattim :D tlf sarjda meyve yiyorum buyrun

@eroon
    Evet firat ta okuyorum da. Uzattim sadece sinavlar gidiyorum ;)

@Alcnyvz
    Osmaniyenin nesi guzel diye sormayacam git gide guzellesiyo guzel memleketim :D sinavim var ona girip geri donecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gölge_SakaL

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Bende metrodayim

Bu normal yolcu treni, metro daha hizlidir sanirim :)

ortalama 60-70 civarı gidiyorlar

Yolcu treni de baktimda 66km hizi yaziyor. Gittikce artiyo 70 sondur heralde

Ama birsuru durakta duruyor, onune tren gelince geri geri bile gidiyor. Neyse ki bugun sansliyim. Geri geri gittigini hatirlamiyorum. Hersey yolundaydi ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende metrodayim

Bu normal yolcu treni, metro daha hizlidir sanirim :)

ortalama 60-70 civarı gidiyorlar

Yolcu treni de baktimda 66km hizi yaziyor. Gittikce artiyo 70 sondur heralde

Ama birsuru durakta duruyor, onune tren gelince geri geri bile gidiyor. Neyse ki bugun sansliyim. Geri geri gittigini hatirlamiyorum. Hersey yolundaydi ;)

Aman ters birşey olmadan sağ sağlim var =)

• aslında güney ekspreside vangölüde hızlı gidiyor ama her durakta durmaları ve diğer ekspreslere yol vermeleri geciktiriyor. tuvaletlerin orada km göstergesi var panoda. toplam km ve anlık hız dönüşümlü gözüküyor. ben orada 103 km/h e kadar hızı gördüm ama ortalama hız çok düşük oluyor. yoksa nonstop gitse 3 saate rahat varır...
    Bende Eskişehir istanbul arası hsonları kullanıyorum. Normalde saatlerinden dolayı vangölünü ve güneyi kullanıyorum. seyir süresi 4:30 dakika tutuyor ama sadece bir kere bu sürede gelebildim normalde 5-6 saat:) sakaryanın eskişehirden kalkışı çok geç 19:45 de kalkıyor:( istanbula 23:50-00:00 civarı varıyor:(
    güneyde 4 nolu vagonda ve vangölünde 3 nolu vagonda priz yok. acaba hangi vagonlarda priz var. priz olmayınca laptopun şarjı yetmiyor sıkıntı oluyor:( ama tren otobüsten çok rahat.
    Arabayla gitmek en kolayı aslında ama oda masraflı oluyor:( mazot 4 tl oldu olacak tren çok çok ekonomik ama yol çalışmaları nedeniyle seferler iyice aksayacak yol 7 saate çıkar artık:(

• 11 ocak 2012 sinavima dun girdim, hoca butlere gelmeye gerek yok dedi yani gectim. Bugun ise sabah 9 da trene bindim suan yoldayim, tam olarak nerdeyim bilmiyorum. 6 li odanin birinde tek basima oturuyorum, kaloriferi de 27 dereceye getirdim, uyumusum biraz :)
    Aksam 7,30 gibi osmaniyede olurum sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

aslında güney ekspreside vangölüde hızlı gidiyor ama her durakta durmaları ve diğer ekspreslere yol vermeleri geciktiriyor. tuvaletlerin orada km göstergesi var panoda. toplam km ve anlık hız dönüşümlü gözüküyor. ben orada 103 km/h e kadar hızı gördüm ama ortalama hız çok düşük oluyor. yoksa nonstop gitse 3 saate rahat varır...
    Bende Eskişehir istanbul arası hsonları kullanıyorum. Normalde saatlerinden dolayı vangölünü ve güneyi kullanıyorum. seyir süresi 4:30 dakika tutuyor ama sadece bir kere bu sürede gelebildim normalde 5-6 saat:) sakaryanın eskişehirden kalkışı çok geç 19:45 de kalkıyor:( istanbula 23:50-00:00 civarı varıyor:(
    güneyde 4 nolu vagonda ve vangölünde 3 nolu vagonda priz yok. acaba hangi vagonlarda priz var. priz olmayınca laptopun şarjı yetmiyor sıkıntı oluyor:( ama tren otobüsten çok rahat.
    Arabayla gitmek en kolayı aslında ama oda masraflı oluyor:( mazot 4 tl oldu olacak tren çok çok ekonomik ama yol çalışmaları nedeniyle seferler iyice aksayacak yol 7 saate çıkar artık:(

Güzel bi tespit olmus, kullanim olanaklari olarak.
    En önemlisi tlf'u, notebook u sarj edebilecegimiz bi prizin olmasi dimi :D

• kesinlikle...
    Priz şart. bu sefer güneye gidiş dönüş aldım. 3 nolu vagonu aldım. bakalım vagonlardanmı farkediyor. Aslında vangölünde de güneyde de prizli vagonlar vardı ama hangi vagonlar. vagonlar değiştiriliyormu. Ne olursa olsun bu çağda mutlaka olmalı yahu. yoksa o kadar saat çekilmiyor... 31 ocaktan sonra ise istanbula tayin olana kadar mecburen arabayla gidip geleceğiz artık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.