Şimdi Ara

Şu Yolla Zengin Olunabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şimdi diyelim Ağrı ili türkiyenin yüksek illerinden birisi. Örnek veriyorum orada altının kilosu 80 lira. Oradan alıp Ankara'da 83 liraya satabiliriz.
    Sonuçta yerçekimi diye bi olay var. Şuan param olsa neyim var neyim yok bunu yaparım

• anladıysam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beirut

Beyler şimdi diyelim Ağrı ili türkiyenin yüksek illerinden birisi. Örnek veriyorum orada altının kilosu 80 lira. Oradan alıp Ankara'da 83 liraya satabiliriz.
    Sonuçta yerçekimi diye bi olay var. Şuan param olsa neyim var neyim yok bunu yaparım

Sen ne diyon la değişik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dışkı

quote:

Beyler şimdi diyelim Ağrı ili türkiyenin yüksek illerinden birisi. Örnek veriyorum orada altının kilosu 80 lira. Oradan alıp Ankara'da 83 liraya satabiliriz.

Sen ne diyon la değişik

sen ne komik bi adammışsın ya bence yeni bi edwird doğuyor bu adamı takip edin kaçırmayın derim ya öldürdü beni gülmekten helal olsun

• quote:

quote:

quote:

Sen ne diyon la değişik

sen ne komik bi adammışsın ya bence yeni bi edwird doğuyor bu adamı takip edin kaçırmayın derim ya öldürdü beni gülmekten helal olsun

Doğruyu söyle ne içtin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Şu Yolla Zengin Olunabilir
  • Arkadaşlar fizik dersi görmüş herkes anlayabilir. Tamamen yerçekimiyle alakalı bir durum. Ağrıda 80 lira olan altın Ankara'da yine yerçekiminden dolayı ağırlık artacaktır ve biraz daha pahalı gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantıklı ama Ağrıdan alınıp Ankarada satarak olmaz 80 liralık far 80,0012 olu 83 olmaz... Ha ilerde ayda hayat olurda insanlar bu durumu farkedemeden üşüşürsen olur
  • yaklaşık olarak 000000000000000000.1 gr kadar fark eder
    hayat fizik derslerindeki gibi değil dostum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

Mantıklı ama Ağrıdan alınıp Ankarada satarak olmaz 80 liralık far 80,0012 olu 83 olmaz... Ha ilerde ayda hayat olurda insanlar bu durumu farkedemeden üşüşürsen olur

Yapma hocam doğru şehirler bulunursa 2 lira oynar diye tahmin ediyorum. Bi kamyon altın alsak tamam işte
  • mantıklı lan
  • kuyumcuların tartısı da ona göre ayarlanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

Mantıklı ama Ağrıdan alınıp Ankarada satarak olmaz 80 liralık far 80,0012 olu 83 olmaz... Ha ilerde ayda hayat olurda insanlar bu durumu farkedemeden üşüşürsen olur

Yapma hocam doğru şehirler bulunursa 2 lira oynar diye tahmin ediyorum. Bi kamyon altın alsak tamam işte

Tamam kardeşim bende kamyon var sen altınları alacak parayı ayarla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen ne diyon la değişik

Doğruyu söyle ne içtin ?

Lan yürü git şurdan dışkı

• Bolivyanın başkenti dünyanın en yüksek şehiridir. Ordan al hollandada sat
  • Aklını yiyeyim mantıklı diyorsunda uygulamada olmaz o Başka arkadaşın dediği gibi gezegen farkının olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencan1911

yaklaşık olarak 000000000000000000.1 gr kadar fark eder
    hayat fizik derslerindeki gibi değil dostum :(

ölçtün mü la değişik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordenador

Bolivyanın başkenti dünyanın en yüksek şehiridir. Ordan al hollandada sat

Altın fiyatları heryerde aynı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordenador

Bolivyanın başkenti dünyanın en yüksek şehiridir. Ordan al hollandada sat

Hocam iyi diyorsunda gümrükte patlar. Olayın aynı ülke içerisinde geçmesi lazım. Ağrı-İzmir en temizi.
  • İyi o zaman hepimiz deniz seviyesine taşınalım daha geç yaşlanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 16 Eylül 2012; 18:32:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.