Bildirim
Şu yeni Honda CİTY aklıma çok takıldı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben 3.5 ay önce almıştım.
1.4 ES Manuel 33.750 TL'ye.
Yakıt olarak 6.0 litre civarı yakıyor bu aralar. Ortalama.
Konfor olarak koltukları çok iyi.
Arka diz mesefasi kendi oldukça geride kullanmama rağmen yeterli.
Dijital Klima
ABS+EBD
Ön-Arka Sis farı
Ön-Arka Disk fren
Ön-Arka Kol Dayama
USB-AUX-MP3-CD Çalar
16"Alaşım Jant
Cruise Control
Fonksiyonel Direksiyon (Cruise Control + Müzik sistemi)
Ön + Yan + Ön Arka Perde Havayastıkları
Isıtmalı + Elektrikli Yan Aynalar
4 Cam Elektrikli
506 litre bagaj hacmi
1.4 100 Beygir IVTEC Motor
6 yıl - 150.000 km garanti
Uzunluk (mm) 4420
Genişlik (mm) 1715
Yükseklik (mm) 1470
Aks mesafesi (mm) 2550
Güzel bir araçtır. -
hocam hic yanaşma daha gecen honda bayisindeydim. zaten bilkdiğin üzere hiç 2. el piyasası olman bir arac satma derdin olmayacaksa alına bilecek en iyi b segmenti arabalardan birtanesi... fakat bayideki personel honda ctiynin birdaha türkiye pazarına sunmayacagını belirtti. personelde hondanın türkiyedeki satış pazarlamasından memnun kalmadıgnı ve bunun üzerine türkiyeye getirmeyecegini belirtti. bayinin elinde varsa alırsın yoksa alma gibi şansın yok personelin dedigne göre... bana full düz viteslisini 36.000tlye bıraktı...
civic preminum düz vitesliyide 42.000tlye bıraktı ama zorlasam 41.000tlye okeylerdim.... ama suan için aklımda yeni opel astra var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 20 Temmuz 2011; 16:06:07 > -
Honda City kalkıyor mu yani ?
Üzüldüm. -
Dün marmara hondadaydım. city'yi artık TR'ye getirmeyeceklerini bu yüzden martta 33-34'ten sattıklarını bayilerde kalmadığını söyledi (gerçi ben otomatiğini altunizadede görmüştüm sanırım).
Acaba artık TR'ye gelmeyecek bir modeli almak ilerde dezavantaj yaratır mı?? tabii daha almadan 2. eli düşünmek de ne kadar mantıklıdır... -
Honda City'nin kalkacağını zannetmiyorum.
Hatta bizim aldığımız bayi 2012 yılının ilk yarısında yeni kasanın çıkacağını söyledi.
Ülkemizde Sedan araçlar daha çok tercih edildiği için Honda ülkemize getirecektir.
Zaten Accent Blue'nun tasarım, kalite olarak biraz daha üzerinde bir araç. Bu B segmentindeki en premium araçlardan biri.
Eski kasası tipten kaybediyordu, bunun tipi de güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Hatta bizim aldığımız bayi 2012 yılının ilk yarısında yeni kasanın çıkacağını söyledi.
Ülkemizde Sedan araçlar daha çok tercih edildiği için Honda ülkemize getirecektir.
Zaten Accent Blue'nun tasarım, kalite olarak biraz daha üzerinde bir araç. Bu B segmentindeki en premium araçlardan biri.
Eski kasası tipten kaybediyordu, bunun tipi de güzel.
ben kafamdan uydurmuyorum ANKARA BORA HONDA yı ararsan sana bana yaptıkları gibi acıklama yaparlar...
benim ögrendiğim bu bunuda paylasmak istedim.... -
quote:
Orijinalden alıntı: leon_312
quote:
Eski kasası tipten kaybediyordu, bunun tipi de güzel.
ben kafamdan uydurmuyorum ANKARA BORA HONDA yı ararsan sana bana yaptıkları gibi acıklama yaparlar...
benim ögrendiğim bu bunuda paylasmak istedim....
Ben de kafadan uydurmadım zaten.
Benim aldığım bayi de 2012'de yeni makyajlı kasanın geleceğini söyledi.
Gerçi bu otomobil işinde bayiler bütün haberlerden tam olarak haber olamayabiliyorlar.
Ne bayiler var, araçlarındaki motordan habersiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: karavana
Dün marmara hondadaydım. city'yi artık TR'ye getirmeyeceklerini bu yüzden martta 33-34'ten sattıklarını bayilerde kalmadığını söyledi (gerçi ben otomatiğini altunizadede görmüştüm sanırım).
Acaba artık TR'ye gelmeyecek bir modeli almak ilerde dezavantaj yaratır mı?? tabii daha almadan 2. eli düşünmek de ne kadar mantıklıdır...
hocam mantıklı 2. el alırsan misal volvo piyasası tam olmasa bile aynı fiyatından gidiyor. bu ctiyde ise fiyatının kat kat asagısında verilen bir araba haline aldı 27.000tllik araba 21 bin,20 binlere satılıyor... bu arabayı begenenler icin avantaj ama arabayı satanlar icin dez avantaj oluşturuyor...
söyle bir mantıkda var türkiyeye tam anlamıyla satıs yapamayan arabanın kaldırılmasıyla yedek parcanın pahalı olmasına neden ve her yerde bulunmamasına etkendir...
parcada sıkıntı olcagı icin 2,3 güün parcanın gelmesini beklersin tabi bu sürecte araba serviste yatacaktır....
diye düşünüyorum...
-
2.el piyasası çok satılanlar kadar olmasa da Honda olduğu ve az benzin tükettiği için olan bir araç.
2010 modelleri 30.000-38.000 arasında satılıyor. Boya, değişen ve donanımına göre.
Yani zarar ettiren bir araç değil. Bir Alfa Romeo hiç değil merak etmeyin. -
quote:
Ben de kafadan uydurmadım zaten.
Benim aldığım bayi de 2012'de yeni makyajlı kasanın geleceğini söyledi.
Gerçi bu otomobil işinde bayiler bütün haberlerden tam olarak haber olamayabiliyorlar.
Ne bayiler var, araçlarındaki motordan habersiz.
ben kafadan uydurmak derken kastım..
sen nasıl bayiden ögrendiysen bizde ögrendik biz ona göre konusuyoruz demek istedim...
emin olarak konusman kasa degilmeyecek hatta makyajlancak demen benim söylediğimi yalanlar tarzda oldu...
makyajlı kasa cıksaydı emin ol aylar öncesinden nette sızardı ve 2012 modelin cıkmasına 2 hafta varken böyle birsey kendimce imkansız oldugunu düsünüyorum...
şu dedigne katılıyorum bayiler gercekten arablarından habersiz ve bilgisiz sekilde yönlendiriyorlar ve bilgi veriyorlar...
aracını savunmana gerek yok resmen savunma cümleleri kuruyorsun. bilen zaten biliyor hondayı ve honda cityi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 20 Temmuz 2011; 16:59:17 >
-
İlk çıktığı dönemde dergilerde okuduğum yazıları hatırlıyorum da, Civic'e çok yakın bir etiketle yüksek fiyattan piyasaya girdğini yazıyordu.
Sonu da böyle olur, modelin eksiği olduğundan değil markanın hatası.
Yazık oldu... -
Aslında Honda ile ilgili en büyük sorun reklam yapmamaları.
Civic hariç diğer modelleri ülkemizde az satılıyor.
Aslında bundaki en büyük neden Honda Türkiye'nin Jazz ve City için biraz yüksek fiyat belirlemesi. Civic zaten ederine satılıyor.
Ülkemizde son yıllarda Dizel araçlar artışta olduğu için İnsanlar 4-5000 fazla verip B sınıfında örneğin dizel alıyorlar.
City ve Jazz araç olarak ve donanım olarak rakiplerinin önünde. Ancak liste fiyatları 28.000 civarından başlamadığı için insanlar önyargılı.
Örneğin Opel Corsa ve Fiesta 28.000-29.000 civarından başlıyor. Bundan dolayı insanlar kafadan bu araçları eliyorlar.
Ben City'yi 3.5 ay önce aldım. Bugüne kadar 3500km'yi geçtim. Genel olarak araçtan memnunum.
Zaten aracın en büyük espirisi Benzinli olmasına rağmen uzun yolda 5 litre, şehiriçi karma kullanımda 6 litre yakması.
Ayrıca motoru 7000 devir çeviriyor.
Esasında ülkemizde değerini bulmayan, az sayıda sürücünün farkına varabildiği bir araç.
Ayrıca aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz. Yeni Makyajlı City ile ilgili.
http://www.oncars.in/Car-News-Detail/2012-Honda-City-facelift-coming-soon/568
-
işin diğer boyutlarını bilemem ama tasarım olarak güzel bir araç özellikle de önden transformers vari bir şey
-
Modifiye'ye de güzel gidiyor.
-
ben 2.el sorunu yaşanacağını pek zannetmiyorum , kaliteli araç her türlü satılıyor , eski kasa hyundai elantraların da yenisi daha gelmicek denmişti ama bugün bile hala tutuluyor.. -
Modifiye devam
-
http://motoroids.com/news/official-honda-city-diesel-by-2013.html
Dizeli 2013'te çıkacakmış. -
yüzde 1500 eskilerinden bahsetmiyorsundur çünkü bahsedilecek bir tipi yok(konforunu ve motorunu bilemem) ama 2.nesli gerçekten çok harika benim de ilgimi çekiyor -
quote:
Modifiye devam
bence çok şık
Benzer içerikler
- amarok yakıt tüketimi
- araba sprey boya ile boyanır mı
- dizel araba alınır mı
- egea 1.6 multijet baskı balata volant
- polo 1.4 otomatik vites yorumları
- fiat scudo 2025 fiyat
- audi q4 e tron fiyat
- togg zam
- yeni transporter
- nissan xfk townstar 1.3 dig-t
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X