Şimdi Ara

Şu yeni Honda CİTY aklıma çok takıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimse City uretimden kaldirilacak demiyor Turkiye'ye artik gelmeyecek deniyor.

Honda Turkiye'de bu kafa olduktan sonra inanirim. Yemin ediyorum bu sirketlerin basinda yonetici olan adamlar iki koyunu gudebilmekten aciz ama gecmisler o koltuklara.

City'i de kurda kusa yem edecekler ellerinde bi Jazz bir Civic sen sag ben selamet.

Honda bayilerindeki musteri tensilcileri sinek avlama antrenmanlarina baslasinlar.. Ayrica harci borcu kredisi yoktur umarim pek cogunun...
  • Honda dizel arac yapmadigi surece trde isi zor acayip kafasiz bir firma yap civicin 1.6 dizelini satis rekorlari kir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic şu anda bile çok talep görüyor. Dizelini çıkarsalar silip süpürür ama adamlar sadece Türkiye için yatırım yapmak istemiyor. Diğer ülkelerde dizele bizim kadar rağbet yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Civic şu anda bile çok talep görüyor. Dizelini çıkarsalar silip süpürür ama adamlar sadece Türkiye için yatırım yapmak istemiyor. Diğer ülkelerde dizele bizim kadar rağbet yok..

Genel olarak zaten hondada dizel pek yok benim bildigim crv de var birde accorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Honda dizel arac yapmadigi surece trde isi zor acayip kafasiz bir firma yap civicin 1.6 dizelini satis rekorlari kir

hondanın asıl satışını yaptığı amerika ve arap ülkelerinde dizele rağbet yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.