Şimdi Ara

Şu ürünü kesinlikle kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Store ana konusu var biliyorum ancak daha çok kişiye ulaşmak için konu açma ihtiyacı duydum. Linkteki ürünü 50-60 tl civarına aldım ve çok memnum kaldım, çok sağlam ve geniş bir çanta. Şu an fiyatı düşmüş, bir inceleyin bence.

Şu ürünü kesinlikle kaçırmayın

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=13182

• Bu da çok güzel fakat benim spor ürünlerimi koyacağım bir çantaya ihtiyacım var, alacaktım 25 liraya kadar düşmüştü, yeni formalar geldiği zaman kaldırdılar. bulamaz mıyım acaba hiç bir yerde? nike ve Galatasaray logosu mükemmel duruyordu.
  • Fiyatı gerçekten çok uygun.Bu sene üniversitede kullanabilir miyim?Genişliği falan yeter mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibolution2

Bu da çok güzel fakat benim spor ürünlerimi koyacağım bir çantaya ihtiyacım var, alacaktım 25 liraya kadar düşmüştü, yeni formalar geldiği zaman kaldırdılar. bulamaz mıyım acaba hiç bir yerde? nike ve Galatasaray logosu mükemmel duruyordu.

banada lazım spor çanta
  • Ne zamana kadar geçerli bu indirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: ibolution2

Bu da çok güzel fakat benim spor ürünlerimi koyacağım bir çantaya ihtiyacım var, alacaktım 25 liraya kadar düşmüştü, yeni formalar geldiği zaman kaldırdılar. bulamaz mıyım acaba hiç bir yerde? nike ve Galatasaray logosu mükemmel duruyordu.

banada lazım spor çanta

Sırt çantası aldım ama şu omuza takılanlardan bahsettim, tipi de çok güzeldi. Sırt çantasını da zamanında 50 liraya aldım ama çok memnunum

• Arkadaşlar bu çantanın büyüklüğü ne kadardır sizce?
    Maça falan giderken içine eşofman koyacak kadar küçük yada büyük müdür ?
    Almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış hatırlamıyorsam laptop çantası kadar vardı büyüklüğü
  • Sadece kafama takılan bişeyi sorucam neden 50-60tl civarı yazdın. Tam fiyatını mı unuttun
  • 17 inc notebook sığacak boyutlarda bana bugün geldi. Omuz askısı var ama elde taşınması için sap yok. Ürün kaliteli görünüyor. Oldukça şık yani.
  • " * Bu ürün stoklarımızda bulunmamaktadır "
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Fiyatı gerçekten çok uygun.Bu sene üniversitede kullanabilir miyim?Genişliği falan yeter mi?

Ben laptop ve baya bi kitap vs sigdirabiliyorum buyuklugu gayet iyi.

Mutlaka esofman vs de sigar ama bence o tarz kullanim icin uygun degil.

Fiyati da aldigim zamanki fiyatin kusurati aklimda kalmadigi icin 50-60 yazmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de urun stoklarda yok ki
  • yakında limango kampanyası olacak mı ?
  • Ben ilk çıktığında almıştım kışın. 56 liraydı sanırım fiyatı. Çok memnunum valla fakat tek sıkıntısı el ile taşıma yeri yok.
  • bende üniversite için bu tarz bi çanta almayı düşünüyordum ama stoklarda bitmiş
  • Yeni gördüm ve bitmiş
  • 15.6" notebook sığarmı diyecektim ama hem el tutanağı yokmuş hem tükenmiş
  • storada balık satmaya başalasalar o bile tükenir heralde bunedir arkadaş bi bordo forma bide bu ihtiyacım olanlarmı tükenir hep
  •  Şu ürünü kesinlikle kaçırmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.