Şimdi Ara

Şu Ürünler Nasıl Kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Şu Ürünler Nasıl Kullanılır

Fan kontrollerin isi sensoru olanlarinda sensorlerden birinin yerine takicaksin bunu
    Digerini bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

Fan kontrollerin isi sensoru olanlarinda sensorlerden birinin yerine takicaksin bunu
    Digerini bilmiyorum

Saol Fan Kontrolcüsü Olmadan Kullanamammı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

quote:

Digerini bilmiyorum

muhtemelen
    benim tahminim di o. belki oyle olmayabilir
    Aldigin zaman bakarsin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

quote:

Digerini bilmiyorum

muhtemelen
    benim tahminim di o. belki oyle olmayabilir
    Aldigin zaman bakarsin

valla fan kontroller biraz pahalı boşuna almayım ozaman sonra alırım yada firebale sorarım

• http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=WA043
    bu ürünün nasıl kullanıldığını bilen yokmu?
  • diğeri gereksiz sıwı soğutması akım sewiye senserü yani suyun akış iddetini debisini ölçüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

diğeri gereksiz sıwı soğutması akım sewiye senserü yani suyun akış iddetini debisini ölçüyor...

ısı sensörümü gereksiz ben su tankımdaki suyun sıcaklığını ölçmek istiyorum
    sıvı soğutmanın debisini ölçtüğünü biliyorum nasıl kullanıldığını sordum
  • pompa çıkışına takıyosun içindeki dönen mil de gösteriyo

bende termal take nin sıvı için oloan ısı sensörünü kullanıyom mavi ekranlı güzel 1 şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

pompa çıkışına takıyosun içindeki dönen mil de gösteriyo

bende termal take nin sıvı için oloan ısı sensörünü kullanıyom mavi ekranlı güzel 1 şey

Ben Nasıl Ölçtüğünü Değil Nasıl Kullanıldığını Sordum Kablo Nereye Takılacak
  • Arkadaşım bunlar orjinal ekipmanların yedek parçası gibi birşeyler anladığım kadarıyla.Yani yalnız başına kullanılmaları pek mümkün değil gibi.
    Bunun PIC devresi felan vardır,bu cihazlar tarafından gönderilecek olan sinyali veya empedans değişimini algılayıp ona göre kendi içinde işleyerek bunu sıcaklık bilgisi veya debi bilgisi olarak görüntüye verecek...

Debi metresi için bu böyledir,sıcaklık sensörü zaten çok basit bir araçtan ibaret,ucunda bi termal sensör var ve bu algılayıcı sıcaklığa göre direnci değişen bir yapıda.Bunun direncini okuyarak çalışan bir sıcaklık algılama devresi vardır yani.

LCD Termometre devreleri var araştırırsan bulabilirsin,bunun 16YTL'lik sensörünün parasına sen tam tamına bi sıcaklık algılama sistemi yapabilirsin.Yazık gidip de firebal kazığını yeme.

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Arkadaşım bunlar orjinal ekipmanların yedek parçası gibi birşeyler anladığım kadarıyla.Yani yalnız başına kullanılmaları pek mümkün değil gibi.
    Bunun PIC devresi felan vardır,bu cihazlar tarafından gönderilecek olan sinyali veya empedans değişimini algılayıp ona göre kendi içinde işleyerek bunu sıcaklık bilgisi veya debi bilgisi olarak görüntüye verecek...

Debi metresi için bu böyledir,sıcaklık sensörü zaten çok basit bir araçtan ibaret,ucunda bi termal sensör var ve bu algılayıcı sıcaklığa göre direnci değişen bir yapıda.Bunun direncini okuyarak çalışan bir sıcaklık algılama devresi vardır yani.

LCD Termometre devreleri var araştırırsan bulabilirsin,bunun 16YTL'lik sensörünün parasına sen tam tamına bi sıcaklık algılama sistemi yapabilirsin.Yazık gidip de firebal kazığını yeme.

Lcd Termometre Devresi Nerden Bulabilirim??
    Debi Ölçme Cihazını Almıyorum Ozaman

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RZ023

Çok Teşekkür Ediyorum Bu Ürünü Alacağım

• sorduğunuz aleti
    pompanın çıkışına bağlıyorsunuz 1 giriş diğer taraftan çıkış olmak üzre üstteki 3 pin molex bağlantı yerinede fan kontrolcülerde arada kullanılan 3 pin molex bağlantıyı bağlayıp
    kontrolcünüze veriyorsunuz orda hız bölümünde size suyun girişine göre hız ını veriyor yukarıdaki aletdede gözükür zaten
  • aquanın sıvı soğutma kontrölcüsüyle birlikte kullanabilirsiniz iki parçayıda(fireball)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.