Galatasarayın en büyük hatası böyle ruhuyla oynayan, yenilmeye katlanamayan , gerekirse takımı için kendini yakan (takımı ateşlemek için çok kart gördü) oyuncuların yok edilmesi oldu. Oynamasa önemli değil. Takımın bir parçası olması da yeterdi. Hasan Şaş ı sevmeyen bir Galatasaray lı var mı çok merak ediyorum. O ve onun gibi taraftar gibi oyuncular olmadıkça işimiz zor.
Herşeyiniz olur. Güzel stad , para , yıldız oyuncular, bam ... Ama ruh olmadıkça hiç birşey olmuyor. Son 3 sezondur bunu görüyoruz. Bütün ruhsuz , Galatasarayı sadece gelir kapısı olarak gören adamları toplamışız...
Bu kafayla işimiz zor...
Ben Foruma Takımdakilerin Hepsi Çöp Hepsi Ruhsuz Demiştim Zamanında Mesajım Silinip Uyarı Puanı Verilmişti.. Sonra Kasti Ban Yemiştim de O Uyarı Puanı Canımı Sıkıyordu Gördükçe..
Herneyse.. Yine Söylüyorum..
TAKIM ÇÖP! RUHSUZ!
hasan olsaydı sizde uzunn zamandır olmayan bişey olurdu. ; Hırs
Şu takımda Hasan Şaş olsaydı her maç sonu önce bu sahne,
buna benzer bir sahne yaşanırdı. Ama bi kaç maç sonra, Hasan Şaş'ı sevinçten ağlıyor görürdük.
quote:
Orijinalden alıntı: AbaraiRenji
Ben Foruma Takımdakilerin Hepsi Çöp Hepsi Ruhsuz Demiştim Zamanında Mesajım Silinip Uyarı Puanı Verilmişti.. Sonra Kasti Ban Yemiştim de O Uyarı Puanı Canımı Sıkıyordu Gördükçe..
Herneyse.. Yine Söylüyorum..
TAKIM ÇÖP! RUHSUZ!
yoruma katılmamak elde değil
Ben eski futbolcularımızdan en çok Hasan Şaş'ı seviyorum,ama saha kenarında olması şartıyla tabi.Bu adam gerçek bir kazanma delisi. Keşke teknik ekipte yada futbol şubesinde görev verilse.Fener'in Denizli ile berabere kaldığı ve şampiyonluğu bize verdiği zaman Hasan Şaş'ın görüntüleri unutulmaz.Sadece bu yaşananda değil,her zmaan her şampiyonlukta bu adam böyleydi. Hakan Şükür'ün takıntılarını ve tiriplerini pek sevmem ama yiğidi öldürelim hakkını yemiyelim,kazanma hırsı ve kariyer delisi Hakan Şükür ile Dobra dürüst ve hırslı Hasan Şaş bir arada Galatasaray'da görev alırsa başarılı olma ihtimali diğer bütün seçeneklere göre daha fazla hatta çok fazla.
Hakan Ünsal'ın tekstilden o kadar para kazanmasına rağmen Galatasaraydan sonra başka takımlarda oynamayı tercih edebilmesi,Hasan Şaş'a olan saygı ve sevgimi daha da arttırıyor,bu da ayrı bir ayrıtı bende.
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
hasan olsaydı sizde uzunn zamandır olmayan bişey olurdu. ; Hırs
Bir Fener taraftarı bile bunu söylüyorsa bu işte bir terslik var demektir...
Galatasarayın futbolunun Dünya da ses getirmesini sağlayan şey zaten buydu. Hırs... Ama bu yönetim ne yaptı etti bu hırslı adamları gönderdi ve yerine yeşil çimlerde koşan hiç bir sorumluluk almayan takımını sırtlamayan adamlar geldi ve ya bu tip adamlar gönderilmedi.
Hasan Şaş taki hırs şu takımda Arda dahil kimsede yok. Zaten olsaydı bu duruma düşmezdik.
Galatasaraylı olan, yenilmeyi kendine yakıştıramayan şerefli futbolculara ihtiyacımız var. Aynı zamanda bu futbolculardan daha hırslı ve agresif bir teknik hocaya... Galatasarayın bir futbol geleneği vardı ve herşeye rağmen çok güzel işliyordu. En parasız zamanda en vasat futbolcularla şampiyon olabiliyorduk. Ama ne olduysa son yılllarda oldu. Ben bu durumu direkt olarak yönetime bağlıyorum. Başka birşeye değil... Teknik direktör ve futbolcular değil. Onları getiren ya da göndermeyen zihniyet.
Bu takımın kaptanı takımını ateşlemek için kendini yakabilen Hasan Şaş iken. Dışarıda seyirci var mı? Diyen Ayhan oldu. İşte başarısızlığın en basit açıklaması.
Belki abartıyorum ama bu takımın değişikliği taraftara bile yansıdı . Eski hırslı başarıyı bekleyen Galatasaray taraftarı değişti gibime geliyor. Çok özlüyorum o eski hırslı takımı. Gol yerdik 1-0 geriye düşünce derdik ki, "Bizim takım gol yiyince kendine geliyor." Sonra maçı daha bir hırslı izlerdik aynı takımımız gibi. 90+ lara kadar saldırırdık o vasat! kadrolarla. Eninde sonunda o hırsın karşılığını alırdık ama. Nereye gitti bu takım?
Bu hırsı en son 4-3 lük Bordoeux maçında görmüştüm. Sanki 90 ların sonundaki Galatasarayı izlemiştik o maçta değil mi? Ama işte o da tek maçlık bir şeydi hoca değişiminden sonra olmuştu... Bülent Korkmaz. Şimdide Hagi geldi. İlk maçında Saraçoğlunda 10 yıl aradan sonra yenilmedik. Ama bu da tek maçlık bir hırs olarak tarihe geçti... Sorun yönetimde değilse nerede biri bunu açıklasın.
Hasan Şaşı bende çok severim. Hırsı bambaşkaydı 2002de çok iyi gördük
Hayatımın her alanında dürüst insanlara,sinsi olmayan insanlara çok değer veririm konumları ne olursa olsun. Bence Hasan her yönüyle dürüst biri.Şöyle açıklayayım,mesela Hakan Şükür'ü bazı yönleriyle severim,bazı yönleriyle de sevmem.Yalnız gerçekten iç dünyasında plan ve projeleri uğruna sinsi olma ve dürüstlüğü doğruluktan taviz verme adına Hasan ile Hakan'ı aynı tutmam tutamam...
Ben TV programlarında bile bu farkı gördüm yakın zamanda futbol yorumları yaparken bile. Hakan Şükür bile bile,bişeyleri yönlendirebilmek için,hatta aramın iyi olduğu bazı Galatasaraylı futbolcular yöneticilerle aram bozulmasın diye kıvırırken,Hasan her zaman dobra dobra konuştu.
bu tarz adamlara "mentorluk" gibi bir gorev verilmesi lazim bence. takimdaki oyunculari mental olarak maclara hazirlayacak, konsantre edecek bir rol mesela.
Hasan Şaş, Yılmaz Vural'ın yardımcısı olsa nasıl olur? Manyak bir motivasyonla oynar takımları :)
Yahu etmeyin eylemeyin bırakın ruhu muhu, bu takıma önce futbolu az çok bilen futbolculara ihtiyacı var.
35 yaşına gelmiş adam üst üste 2 kere olmayacak pozisyonda ofsayta düşüyor, bu adamda ruh olsa ne olur olmasa ne olur.
Hani savunmanın arkasına sarkma girişiminde olsa tamam dicemde ofsayttayken arkası dönük halde top almak istiyor. 35 yaşına gelmişsin insan ofsaytta olup olmadığına bakar önce.
Sol bekte oynuyorsun yıllarca sağ bekin bindirdiğini gördüğün halde arkandan kademe olmadığını bile bile adama basmaya çalışıyorsun hemde stoperinde basarken.
Bu takımda en fazla hırslı oynayan adam Barıştır hiç kuşkusuz, hiç yılmıyor. Yılmıyorda ne yapıyor?
İlk önce futboldan az çok çakan adamları topluyup sonra sistem, taktik, ruh diyeceksin.
hasan olsaydı bol bol söverdi, ayağından bi iş gelmez bol bol çene çalardı
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Yahu etmeyin eylemeyin bırakın ruhu muhu, bu takıma önce futbolu az çok bilen futbolculara ihtiyacı var.
35 yaşına gelmiş adam üst üste 2 kere olmayacak pozisyonda ofsayta düşüyor, bu adamda ruh olsa ne olur olmasa ne olur.
Hani savunmanın arkasına sarkma girişiminde olsa tamam dicemde ofsayttayken arkası dönük halde top almak istiyor. 35 yaşına gelmişsin insan ofsaytta olup olmadığına bakar önce.
Sol bekte oynuyorsun yıllarca sağ bekin bindirdiğini gördüğün halde arkandan kademe olmadığını bile bile adama basmaya çalışıyorsun hemde stoperinde basarken.
Bu takımda en fazla hırslı oynayan adam Barıştır hiç kuşkusuz, hiç yılmıyor. Yılmıyorda ne yapıyor?
İlk önce futboldan az çok çakan adamları topluyup sonra sistem, taktik, ruh diyeceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut
quote:
150 kiloluk haliyle Hamburg maçında ''kurtarıcı adam '' adam olarak sahaya girdiğini hatırlıyorum en son.
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
quote:
Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut
quote:
Ayrıca Hasan Şaş'ın Galatasaray kulübünü sırf önceden kalma bir alacağı için, şikayet ettiğini sonra dava ettiğini unutmamak lazım ki o zamanlar Galatasaray'ın en zor zamanlarından biriydi. Artı olarak aynı alacak için Taffarel (yabancı olmasına rağmen) şikayet falan etmemiş 2 sene bekleyip alacağını alıp, teşekkür etmişti.
Son maçlarında top ayağına geldiğinde bütün stad tarafından yuhalanan Hasan Şaş şimdi keşke takımda olsaydı deniliyor. Çünkü biri keşke olsa diyor, sonra bütün forumda onu demek zorundaymış gibi "evet keşke olsa" "ah keşke." tarzı yorumlar yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
150 kiloluk haliyle Hamburg maçında ''kurtarıcı adam '' adam olarak sahaya girdiğini hatırlıyorum en son.
hatırladım sanki
Adama söve söve yolladık be ayıptır ayıp burda süper adam ruhlu adam diyen adamların %75 i ozamanlar hasana sövüyorlardı 180 derece dönmeyin hemen