Şimdi Ara

SU SOGUTMA VE MECBURI MOD (bol resimi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    resim boyutlarinin buyuk olmasi nedeniyle sayfa yavas aciliyormus AMFIBI arkadasim uyardi uyari icin tesekur ediyorum,butun formdaki herkesten ozur diliyorum! bunu duzeltmenin bir yolu varsa duzetmek isterim bundan sonraki fotograflarin boyutunun kucuk olacaginin sozunu verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: strasbourg

selamlar
    resim boyutlarinin buyuk olmasi nedeniyle sayfa yavas aciliyormus AMFIBI arkadasim uyardi uyari icin tesekur ediyorum,butun formdaki herkesten ozur diliyorum! bunu duzeltmenin bir yolu varsa duzetmek isterim bundan sonraki fotograflarin boyutunun kucuk olacaginin sozunu verebilirim

Anlayışın için teşekkür ediyorum.
    Resim boyutlarının büyük olması hem sayfaların açılma süresini uzatıyor, hem de kotalı arkadaşlarımızın kotasından harcıyor büyük oranda.

Foto boyutunu küçültmek değişik programlarla yapılabildiği gibi, resmi paintle açıp, daha sonra kaydedip çıkarsak, bu şekil de olabilir.

• sistemin henüz çalışır hale gelmedi sanırım geldiğinde ısı değerlerini
    bekliyoruz iyi çalışmalar..
  • Izgara işini iyi akıl temişin tebrikler ama pompa okadar block hortum ne olacak sistem bitince göreceğiz herhalde inş. performansı etkilemez.

ps: Resimleri küçük eklemen gerçekden daha güzel olmuş tşkler.
  • selamlar
    Dapzar ve Hak_an arkadaslarin soyledigi gibi ferformans ne olur inanin bende cok merak ediyorum 7 adet blok ve minicik bir pompa yaklasik 1.5 m hortum. Acikcasi pek bir performans alacagimi dusun muyorum belki iyi bir hava sogutma sistemi kadar olur diye dusunuyorum,ama sessiz liginden suphem yok! bugun sistemi calistirdim anakarta elektirik vermeden kacak falan varmi iyice konturol etmek icin su an calisir vaziyette inanin ses yok denecek kadar cok az pompa ses yonunden mukemmem,vasat bir harddisk kadar dahi ses yapmiyor ,ama sistem calisinca performansi ne olur bu pompanin simdiden kestirmek zor!
    Birde pompayla birlikte bir adet usb kaplosu gelmis ana karta takiliyor islevi nedir cok merak ediyorum! BILEN BIRISI VARSA aciklarrsa sevinirim icinden cikan kullanim kilavuzu almanca oldugu icin hic birsey anlamadim. simdiden tesekurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: strasbourg

selamlar
    Dapzar ve Hak_an arkadaslarin soyledigi gibi ferformans ne olur inanin bende cok merak ediyorum 7 adet blok ve minicik bir pompa yaklasik 1.5 m hortum. Acikcasi pek bir performans alacagimi dusun muyorum belki iyi bir hava sogutma sistemi kadar olur diye dusunuyorum,ama sessiz liginden suphem yok! bugun sistemi calistirdim anakarta elektirik vermeden kacak falan varmi iyice konturol etmek icin su an calisir vaziyette inanin ses yok denecek kadar cok az pompa ses yonunden mukemmem,vasat bir harddisk kadar dahi ses yapmiyor ,ama sistem calisinca performansi ne olur bu pompanin simdiden kestirmek zor!
    Birde pompayla birlikte bir adet usb kaplosu gelmis ana karta takiliyor islevi nedir cok merak ediyorum! BILEN BIRISI VARSA aciklarrsa sevinirim icinden cikan kullanim kilavuzu almanca oldugu icin hic birsey anlamadim. simdiden tesekurler.

AQUAsuite programını indirerek pompa debisi sıcaklıkları gibi bir çok özelliğini yönetebiliyorsun.

SU SOGUTMA VE MECBURI MOD (bol resimi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqh -- 29 Mart 2010; 23:00:57 >

• kılavuzu koyarsanız çeviride yardımcı olabilirim, ama arkadaş yazmış zaten anakarta bağlanıp hız ayarı yapmada kullanılıyormuş. Kulağa bayağı mantıklı geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 2 Nisan 2010; 0:45:51 >
  • Herkese uzunca bir aradan sonra selamlar,
    Nihayet sistemi kurdum ve bitti yorumlarinizi bekliyorum

• ,,

• ,,,

• ,,,

• ''''

• ,,,

• Güle güle kullan. Güzel olmuş dicem ama bence görsel olarak hiç birşey yok sistemde performans olarak da pek iyi birşey ortaya cıkacağını sanmıyorum o pompa ve borularla..
    Ortada harcanan bir para ve emek var. parcalara yazık olmuş..
  • güzel bir çalışma eline sağlık
  • Resim 9 - Mavi bandrollu Uzun Marlboro
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardware wizard

Güle güle kullan. Güzel olmuş dicem ama bence görsel olarak hiç birşey yok sistemde performans olarak da pek iyi birşey ortaya cıkacağını sanmıyorum o pompa ve borularla..

sessizlik için yola çıkılmıştı ona ulaşılmıştır

ancak sormak istediğim bir soru var o kasa yerinden kalkıyormu :)

50 kg a ulaşmıştır ağırlığı
  • Orijinalden alıntı: Druigard

Orijinalden alıntı: hardware wizard

Güle güle kullan. Güzel olmuş dicem ama bence görsel olarak hiç birşey yok sistemde performans olarak da pek iyi birşey ortaya cıkacağını sanmıyorum o pompa ve borularla..

Elestirin icin tesekurler, gorsel olarak birsey yok demissin ancak hangi gozle baktiginada bagli bence bu olay Tabasinda vede basliktada belirttim ben modcu degilimve abartili seylerden ozellikle kacindimsada cok sessiz bi sistem kurdum. isin performansina gelince bekledigimdende iyi performans aldigimdan emin ola bilirsin, soyleki 7 adet plok okadar hortum ,3 adet ratyator 120,240,360 ve ceviz kadar pompa ve islemcide %36 overcloklu sicakliklari bence gayet iyi daha ne olsun test sonuclarini, isi degerlerini hepsinin resimlerini buraya eklicem o zaman tekrar yorumlarini alirim saygilar.

• O pompa eğer eheim'ın çakması değilse, orjinal Eheim'sa ve güçlü modellerden biriyse, daha iyi bir pompa bulmak imkansız gibi birşey. Herhangi bir bilgisayar soğutma sistemi pompasından çok daha güçlü, çoğundan da daha uzun omurludur... Omurunu kısıtlayan sey de mıknatıs, mil ve kanat takımıdır ki, bu pompanın takımını bulmak kolaydır... O yüzden bozuldu dediğinizde bile bozulmamıştır, yapmanız gereken 30TL'ye takımını değiştirmektir. Tek problemi ses olabilir. O da sinir bozarsa yalıtım yapılır. Bence çok iyi bir pompa secimi. Tabii eğer Eheim'sa ve güçlü modellerdense...
  • Çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık rezarvutarın yeri biraz kotu ve ileri dönük olarakda pompanı değiştirisen gerçekten güzel bir sitem olulacak kanımca tebrikler.

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!

O pompa eğer eheim'ın çakması değilse, orjinal Eheim'sa ve güçlü modellerden biriyse, daha iyi bir pompa bulmak imkansız gibi birşey. Herhangi bir bilgisayar soğutma sistemi pompasından çok daha güçlü, çoğundan da daha uzun omurludur... Omurunu kısıtlayan sey de mıknatıs, mil ve kanat takımıdır ki, bu pompanın takımını bulmak kolaydır... O yüzden bozuldu dediğinizde bile bozulmamıştır, yapmanız gereken 30TL'ye takımını değiştirmektir. Tek problemi ses olabilir. O da sinir bozarsa yalıtım yapılır. Bence çok iyi bir pompa secimi. Tabii eğer Eheim'sa ve güçlü modellerdense...

AquaStream XT USB 12 Volts

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.