selamlar Ilginize tesekur ediyorum.Pompa AquaStream XT USB 12 Volts gercekten harika bisey cok sessiz degistirecegimi sanmiyorum.Ancak ileride 2 lop yapmayi dusunuyorum sistemi, islemci ve mofseti tek loop,ekran kartlari ve kopruleride diger loop olarak yapacagim. Simdilik ihtiyac yok gibi gorunuyor,yazin havalar isininca ne olacak bilmiyorum
Hadi ya, dış kasası Eheim ıslak/kuru kafa motorlarının aynısı... Enteresan... Ama zaten Eheim'in o modellerini alana kadar en iyi su soğutma pompası alınır...
Güzel sistem kurmuşsun, tebrik ederim. Güle güle kullan :)
wayy güzel olmuş gtx260 slı yeter su ya muya ne gerek var
Herkese yeniden selamlar, Guzel yorumlarinizdan dolayi hepinize tesekur ediyorum. Bugun biaz test yaptim islemciyi ve ekran kartlarini 2 saat Resident evil 5 oynadiktan hemen sonra OCCT ile pcu yu 1 saati geckin test ettim,hemen ardindan da 3DMARK06 ve3D MARK VANTAGE testlerini yaptim isi degerlerive test sonuclari asagida yoruma acik
isletim sistemi Windows 7 64 bit ultimat (VISTA da daha guzel sonuclar almistim ekran testlerinde)
resmi duzelmek istedim,
bu ekran alintisi resimleri kaliteli bir sekilde buraya nasil aktara bilirim yardim ederseniz sevinirim,PNG Resmini JPEG e cevirince boyle oluyor
ben asil sicaklik degerlerini gormenizi ve yorumlamanizi istiyordum
,,
o kadar parçanın tek pompa ve tek 360 lik radyator ile işlemcinin bu derecelerde seyretmesi güzel ama ekran kartlarının nerelerde seyrettiğini göremedik
quote:
Orijinalden alıntı: menem
o kadar parçanın tek pompa ve tek 360 lik radyator ile işlemcinin bu derecelerde seyretmesi güzel ama ekran kartlarının nerelerde seyrettiğini göremedik
sistemde tek 360 lik radyator yok duzeltirim.1adet 360 lik, 1adet 240 lik, birde 120lik radya tor var. Ekran kartti sicaklik lari 35 ila 45 c° arasinda degisiyor. bu kartlar hava sogutmadada bu degerlerde calisiyordu zaten su bloklarinin bi getirisi olmadi simdilik ama mecburiyetten bu bloklari taktim guney kopru bloku ekran kartinin oturmasini engelliyordu
Güzel çalışma olmuş..
quote:
Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ
Güzel çalışma olmuş..
tesekurler!
ilk dikkatimi çeken şey kasa içi ferahlığı. Bunda hortum inceliği önemli rolü var. Radyatörden sonra işlemci bloğuna geçmeyi düşünmediniz mi?
elinize sağlık hocam, gerçekten çok titiz çalışmışsınız. kasa bayağı bir ferahlamış diyebiliriz. istediğiniz değerleri tutturduğunuza göre amacınıza ulaşmışsınız. güle güle kullanın
quote:
Orijinalden alıntı:YasiKa
ilk dikkatimi çeken şey kasa içi ferahlığı. Bunda hortum inceliği önemli rolü var. Radyatörden sonra işlemci bloğuna geçmeyi düşünmediniz mi?
slm oncelikle tesekur ediyorum.zaten su an pompa alt tarafta kalan radyatorlerden emdigi suyu direk islemci bloguna basiyor,ondan sonra usteki radyatore ,sonrada diger bloklaradongu bu sekil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme