Şimdi Ara

şu özelliklerde bilgisayar almayı düşünoyorum. sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 gün içerisinde belirttiğim özelliklerde bilgisayar alıcam. Ağırlıklı olarak video montaj bluray rip gibi işlemlerde kullanıcam.ileride oyun oynayabilirim iyi bir ekran kart ile ama şu an için ekran kartına vericek param yok. birde hem ssd hem normal hdd var. intel smart response özelliği kapalı olucak. ssd C sürücüsü 1 tb olan d sürücü olucak. zamanla yavaşlıyan harddisklerden buktım. sizce nasıl iyi kötü yorumlarınızı belkliyorum.
    THERMALTAKE VL86021W2E V3 600W MIDT ATX SİYAH KASA

ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.) HDMI ANAKART

ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

INTEL CORE I7 2600K SOKET 1155 3.4GHZ 8MB CACHE 32NM İŞLEMCİ

2 adet CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1600MHZ CL9 TEK MODÜL RAM

OCZ 120GB AGILITY 3 SERISI SATA 3.0 SSD (525MB OKUMA/ 500MB YAZMA)

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 32MB CACHE 7200RPM HARDDISK

• Şu sistemde zayıf olarak bir tek kasa+güç kaynağı görünüyor,ayrıca 120gb kapasiteli ssd var ve smart response kullanmanız 1tb'lık hdd'ye ilaç gibi gelir.
  • ilk olarak 600 w güç kaynağı neden yetersiz harici ekran kartı almıyacam şimdilik. ileride ekran kartının modeline göre yetersiz olabilir diye düşünüyorum.

smart response özelliği ne kadar verimli olacağını bilemiyorum.c sürücüsünü ssd yapsam d yi 1 tb lık hdd . windows ve diğer bütün uygulamalar sdd üzerinde olacağı için performans sorunu yaşamam diye düşünüyorum. smart response çzelliğini kullanan arkadaşların yarumu nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: starmoon777

ilk olarak 600 w güç kaynağı neden yetersiz harici ekran kartı almıyacam şimdilik. ileride ekran kartının modeline göre yetersiz olabilir diye düşünüyorum.

smart response özelliği ne kadar verimli olacağını bilemiyorum.c sürücüsünü ssd yapsam d yi 1 tb lık hdd . windows ve diğer bütün uygulamalar sdd üzerinde olacağı için performans sorunu yaşamam diye düşünüyorum. smart response çzelliğini kullanan arkadaşların yarumu nasıl olur?

GIGABYTE Z68AP-D3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2133MHZ SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 286 TL

anakartı bunu alman daha mantıklı arada 200 TL ye yakın fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starmoon777

ilk olarak 600 w güç kaynağı neden yetersiz harici ekran kartı almıyacam şimdilik. ileride ekran kartının modeline göre yetersiz olabilir diye düşünüyorum.

yetersiz demedim sisteme bakınca bu bileşenler zayıf görünüyor dememde ki amaç diğer bileşenler gibi kaliteli, bir kasa ve güç kaynağı yer almalıydı,kasa zevk meselesi ona bir şey diyemem ama güç kaynağı önemli,ne olduğu belli bir psu lazım.

http://forum.donanimhaber.com/m_43255766/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 13 Şubat 2012; 20:37:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.