Şimdi Ara

Su orucuna başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece sabah kahvalti yapicam cunku sigarada iciyorum. hedefim gunde 1 kg vermek. simdiden vucudumun yaglarimi yedigini hissedebiliyorum.

edit : diyetim gayet güzel gidiyor ilginc bir sekilde aclik hissetmiyorum sabah 1 tane yumurta ve 1 dilim ekmek yedim o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 29 Aralık 2021; 12:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su orucu ne alaka? Aga günlük 1-2 litre su ihtiyacını alman lazım, yoksa böbreklerin için büyük sıkıntı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt

oyle bisey degil hocsm bu. sadece su iciyorsun baska birsey yok

• ben 8 gün kadar tuttum çok iyi geldi bir daha tutmak istiyorum yalnız kahvaltıda yok sadece su. Bu sefer 10 günü aşmayı düşünüyorum

• Günde 1 kilo vermek? Yanlış okumuşumdur umarım. Hergün günde 1 kilo versen bile yemek alışkanlığını veya spor/günlük hayattaki aktivite alışkanlığını değiştirmesini sürece kalıcı bir kilo veremezsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rulingx33 R kullanıcısına yanıt
    8 gün sadece su mu içtin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde 1 kilo fizik kanunlarına aykırı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu başarmak için çoooook sağlam irade olması lazım ya da çok güzel bir ruhsal acı çekeceksin.

1 ay sırf çektiğim acıdan dolayı 15kilo vermiştim.
    1 ay boyunca sadece su ve ufak lokmalar…. 1 simidi bile zor yiyordum len midem kabul etmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 28 Aralık 2021; 23:58:31 >
  • bu konuyu okumayın en iyi ihtimal ölürsünüz

• farate kullanıcısına yanıt

evet toplam 15 20 gün tutmuşumdur. Bi anda 8 gün tutmak zor ama ilk önce 1 gün sonra 3 gün tutarak yavaş yavaş alıştırabilirsiniz kendinizi. Hem maddi hem manevi olarak çok şey katıyor size. Bir kaç kişi günde 1 kilo vermek imkansız gibisinden yazmış ama ilk 6-7 gün 1 kg veriyorsun sonra azalıyor kilo vermen. Ben zayıf biriyim 1.85 boy 65 kg kilo verme amaçlı tutmadım 58 kiloya kadar düştüm sonra yavaş yavaş aldım tekrardan. Bu arada biraz araştırırsanız çok sağlıklı bir şey aslında vucut kendi kendini onarıyor link bırakayım merak edenler detaylarına bakabilir.

havadis gazetesi | kıbrıs haber
    Dr. Aidin Salih'in Açlık Orucu (Su Orucu) Nasıl Yapılır? Faydaları Nelerdir?
    https://www.havadiskibris.com/aidin-salih-aclik-orucu-su-sifa-orucu-2

• insan bilmediğinden korkarmış diye boşuna dememişler 40 gün su orucu tutup gün gün youtube da paylaşan bile var. Bir çok hastalığa iyi geliyor bizzat kendimden biliyorum :) Kanseri yenenler bile varmış araştırırsanız görürsünüz. 3 gün den sonra artık vucut alışıyor sanki hiç oruç tutmuyormuş gibi oluyorsunuz hatta rüyalarınız berraklaşıyor ve çok daha konsantre ve net düşünebiliyorsunuz. Bence bütün herkesin denemesi lazım

• aclik hissetmiyorum cok ilginc

• Kaç gün yaptınız hocam

• 0 hocam protein diyeti yaptim 3 4 gun sadece et ile beslendim

• yemek yiyememek çok kötü bir ara 6 ay civarı hiçbirşey yiyemedim kola ve kahve içtim birde 2 3 paket sigara çok kötü oluyor beslenememek.allah bi daha o günleri yaşatmasın.zaten ne yiyoruzki gün içinde beslenme bozukluğu var yemek seçiyoruz onu yeme bunu yeme derken yararlı hiçbirşey yemiyoruz vücuda yarıycak sabah tost akşam makarna o kadar kahvaltıyı bile uyanınca yapamıyorum bir kaç saat sigara kahve içmeden.o değilde o kdar makarna yiyoruzki italyanlar bile bizim kadar yemiyodur :s son zamandada spagettiye sardım tek parça pişiriyorum yoğurt mayonez ve salçalı pul biberli yağlı sosla yani ana yemeğim bu yıllardır yiyorum makarna olmasa napardık bilmem :D bazende soslu mercimek çorbası içiyorum arada makarnadaki sosun salçasız olanını yapıyorum birde domates çorbası bazen onada kaşar rendeliyorum.eskiden patates hastasıydım sürekli yerdim bi ara yedim patetesi içtim kolayı sonra yattım her gün böyle sonra dışarı çıktım arkadaş dediki seni bi hafta görmedik nolmuş sana böyle göbeğin çıkmış diye.hayatta vazgeçilmezim olan patates bende böyle bir hasar bıraktı zayıf ve uzun boyluyum hiçbiryerde kilo yok sadece göbek var çok kötü duruyor.ama patatesten vazgeçemedim tabi burdan patates yemeye hollandaya giderim o kadar seviyorum   

• Kısa süreli yapılırsa bence sağlıklı vucud fonksiyonlarını normelleştirip mide bağırsak temizliyor aslında 3 ayda bir 4-5 gün yapılabilir fazlasıda tabiki zarar vucudun hızlı yaşlanır çöker sarkar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Su orucu yaparken bazı vitamin ve mineralleri takviye olarak alabilirsiniz orucu etkilemez kötü yönde. Onun dışında slow carb-keto beslenme şekline geçiş daha iyi olacaktır bu orucu uygulamadan önce. Kötü bir beslenme şeklinden direkt oruca geçmeniz çok zorlayıcı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 26 Ocak 2022; 10:26:25 >
  • Bunu 2 hafta yapanlarda tum kaslar erimezmi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

2 haftayı bilmiyorum ama 1 haftada bir şey olmuyor hgh çok çok yükseliyor bu da kasları koruyor. recyle oluyor vücuttaki proteinler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.