Şimdi Ara

Şu Jahrein denilen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şişko,asosyalliğini havalıymış hissini yaratmak için kullanan, kız gibi saçı olan... adamın bile sevgilisi var. ben 26 yaşındayım hala elime kız eli değmedi... nerde hata yapıyorum lan ?

• insanları dış görünüşüne göre yargılayıp aşağılayan birisi sonsuza kadar yalnız kaldır umarım.

not:jahrein kim bilmiyorum.
  • Adam yurtdisinda üniversitelerde egitim veriyor ama sen bilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açtığı konuya, içeriğe, şekline bakarsan nerde yanlış yaptığını anlayabilirsin...Jahrein twitch topluluğunun en kültürlü, en yararlı adamıdır ayrıca Türkiye'de.Sanane ulan saçından kilosundan ? Git lol yayınları izle sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: clancularius

quote:

Orijinalden alıntı: Strawberry Swing

Adam yurtdisinda üniversitelerde egitim veriyor ama sen bilirsin

ne eğitimi be g2a'de çalışıyor.

Önceden yapmistir o zaman. 130 kilo,bilgisayar oyunu oynayan ve saci kiz gibi olan biri kadar olamiyorsan yazik sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

adam ingilizce ve almancayı anadili gibi konuşuyo, g2a'de çalışıyo, Almanya da biyokimya ve moleküler fizik bitirdi sanırım. Uzun saçı var diye kız gibi saçı olan diyen bi adamsın kendinle onu mu kıyaslıyosun?

Hahahaha Belki okumadım ama onun yılda kazandığını ben ayda kazanıyorum
  • ekşi sevmez kullanıcısına yanıt
    ama hala adamı kıskanıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boş beleş işler. avukatları da gelmiş hemen siz birbirinizi yiyin o alamanyalarda paraları yesin
  • Ooo jahreini izleyen 15-18 yasindaki veletlerde gelmis.He anam anadili almanca he biyokimya bitirdi.Birincisi universiteyi bile bitiremedi birakti yayincilikla geciniyor.2. Si almanca ana dil degil agir aksani var.4. Su kendini havalarda sanan sisko.

Ha dersen yayinciligi nasil bende derim turkiyede en iyisi.Ama adami johnny deep yapmaya gerek yok bildigimiz asosyal sisko yayincilikla gecinen biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok fazla ana baci kufur etmese iyi birisi ancak kufurlerinde yayini kapatiyorum genelde, cok abartiyor
    Ayrica adami tanrilaştiran tipler var uyuz oluyorum. Oda allahin kulu normal bir insan

• Bu kafayla yaşamaya devam et, umarım dahada yanlız kalırsın.
  • pintipanda ve jahrein digerleri yalan
  • Olay özgüvenle alakalı.Gördüğüm üzere Jahrein denilen adamda özgüvensizlik gibi bi sorun yok.

• Jahrein'i yanlış hatırlamıyorsam 2013 twitch yayınlarından belli izlerim ara sıra.Tek sevmediğim yanı var fazla küfür etmesi.Twitch aleminde benim gözümde en iyi yayıncılardan birisidir.Zamanın da 200-350 kişi günlük izleyicisi vardı ancak 1- 1.5 yıl içerisinde reklam filan döndürdüğü için şuan ki kitlesini bende cok sevmiyorum.Eski havası kalmadı.
    Sevip sevmemeniz size kalmış tabi.Ben sadece sıkıldığım zamanları izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 30 Ağustos 2016; 18:52:35 >
  • Bu kadar kezban ,egosu tavanlarda , burnu havada aşkı parada olan karşı cinsi fazla olan ülkede 26 yaşına kadar eline kız değmemesi normal.
  • Valbilken kullanıcısına yanıt
    Oğuz sasi?

• İzleyen izlemeyene, izlemeyen izleyene laf atıyor

Bir rahat olun bırakın kim neyi izler ise izlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto Pheles -- 30 Ağustos 2016; 18:59:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.