Şimdi Ara

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
5
Favori
183.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cloer diye bir marka aldım, 1800 watt, yekpare paslanmaz çelik, çok şık.

http://www.cloer.de/produkte.php?uid=0&redi=1&id=4709
  • http://www.tefal.com.tr/All+Products/Breakfast/Kettles/Products/Express++Su+Isıtıcı/Express+Su+Isıtıcı+1+5+Litre.htm

arkadaslar
    linkteki urunu aldim ben cok mu kalitesiz
    aceleden aldim oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

http://www.tefal.com.tr/All+Products/Breakfast/Kettles/Products/Express++Su+Isıtıcı/Express+Su+Isıtıcı+1+5+Litre.htm

arkadaslar
    linkteki urunu aldim ben cok mu kalitesiz
    aceleden aldim oyle

Hayırlı olsun.
    Sonuçta TEFAL marka yani kalitesiz olması beklenmez. Ancak sağlık açısından sert plastik yerine cam veya çelik hazne tercih edebilirdiniz.

• paslaniyor mu bu plastik zamanla acaba?

• quote:

paslaniyor mu bu plastik zamanla acaba?

Hocam plastik elbet paslanmaz ama çalıştığım ofiste bir Tefal Çay Makinesi vardı. Belli ki uzun yıllardır kullanılıyormuş artık içinin rengi değişmişti. Sırf bu yüzden ofiste çay içmiyordum.
  • sarariyor zmnla sanirim.
    sararma baslayinca cope atarim artik

• quote:

sarariyor zmnla sanirim.
    sararma baslayinca cope atarim artik

Hocam Tefal ürün alıyorsunuz, muhakkak iyidir. Dandik markaların plşastik kalitesi ile Tefal'in plastik kalitesi elbette farklı olacaktır. Yıllarca sorunsuz kullanırsınız. İleride alırken aklınızda olsun cam hazne veya olmadı çelik hazne tercih edersiniz.
    2.200 watt tan daha düşükte almayın yoksa su geç kaynar.
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    ufaktan aşınıp çözünüyor zamanla bizde bosch vardı resmen un gibi olmuştu plastik bence metal yada cam al
  • artik aldim tefali arkadaslar yapacak birsey yok. 1 sene falan gecsinde yenileriz artik

tesekkurler

• quote:

artik aldim tefali arkadaslar yapacak birsey yok. 1 sene falan gecsinde yenileriz artik

tesekkurler

Hayırlı olsun ama çok karamsarsınız. Merak etmeyin yıllarca bu Tefal'i sorunsuz kullanırsınız.
  • yaklaşık 1,5 senedir plastik kettle kullandıktan sonra bunu aldım;

http://www.akakce.com/cay-makinasi/en-ucuz-king-p315-lea-fiyati,1095520.html

kettle olmasının yanı sıra çay makinesi aynı zamanda, içi tamamen çelik hiçbir aksamı plastik değil çabuk ısıtıyor, sessiz, ayrıca hacmi baya geniş 2 lt altı 1 küsür litre alıyor çokta şirin :) bilemiyorum bütçenizden biraz yukarıda ama böyle şeyler 1 defa alınıyor ve 5-10 sene kullanılıyor almışken iyi birşey alın derim.

bu arada cam kettlelara da bakmıştım ama onlar kırılabilir sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi link_87 -- 18 Ocak 2015; 22:11:35 >

• Bu çelik kettle ya da Türkçesiyle ısıtıcıların ses çıkarmayanı var mı? Bizdeki suyu kaynatırken acayip bağırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

Bu çelik kettle ya da Türkçesiyle ısıtıcıların ses çıkarmayanı var mı? Bizdeki suyu kaynatırken acayip bağırıyor.

Dostum sizin kettle kaç watt'lık? Bende ki 3.000 watt. Gelin bendekinin kükremesini dinleyin. Kettle su kaynatırken mutfakta durulmuyor, tv filan seyretmek hak getire artık
    Ancak ne yalan söyleyim 3.000 watt suyu çok çabuk kaynatıyor.
  • Dijital ayarlı olduğu için istediğiniz derece ayarlanıyor. Memnunum şimdilik. Isıtma süresi ses ve malzeme kalitesi tatmin edici.
     Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir?
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Bizdeki kaç watt bilmiyorum ama sizin ki kadar değil, zor da olsa duyuluyor konuşulanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

Ben bu ürünü aldım ve gerçekten çok memnunuz. Alman malı Schott cam gövdesi 6 ay kırılmazlık garantili. Darty'deki 69 TL'lik fiyat ise piyasanın en düşüğü!

Resimden pek belli olmuyor ama cam gövde alt tarafta çelik tabanla birleşiyor. Yani iç haznede suyun değdiği herhangi plastik bir yüzey yok. Ayrıca Homend ürünleri genel olarak çok kaliteli malzemeden çok iyi işçilikle üretiliyor. Tefal, Moulinex gibi markalardan daha kaliteli olup da bu fiyatlara satılan bir Türk markası ürün olması gurur verici. Ayrıca müşteri hizmetleri de bazı ilklere imza atmış. Ürünü aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp seri numarasını kayıt ettirirseniz fatura ve garanti belgesi saklamanıza gerek yok. Herhangi bir arıza durumunda da ürünlerin serviste kalma süresi maksimum 48 saat.

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Su-isiticisi/kettle/HOMEND/1610THERMOWATER-CAM-KETTLE-p-58218-c-65.htm

Merhaba,

Yaklaşık 2-3 yıldır bu ürünü kullanıyorsunuz yada kullandınız :)

Bugün bu ürünle ilgili düşünceleriniz nedir, Almayı düşünüyorum.

• yyusa Y kullanıcısına yanıt
    Memnunuz tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

Memnunuz tavsiye ederim..

Teşekkür ederim.

• serrrrro kullanıcısına yanıt
    Hiç birini kullanmadım ancak fiyatıyla ve marka algısıyla Arçelik öne geçiyor üstelik ısı ayarı olması tercih sebebi olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.