Şimdi Ara

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
5
Favori
183.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fantomun cam olanini aldim cammi plastikmi belli degil alan varmi başka düşünceleriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizir K kullanıcısına yanıt
    Fantom KT4000 mi aldınız? Fiyatı neydi sorması ayıp :)
  • Evet kt4000 aldim 59 tl

• kizir K kullanıcısına yanıt
    Fantom KT4000 için kullanıcı yorumlarınızı bekliyoruz Sayın kizir.

Almak isteyen arkadaşlar lütfen iletişime geçerse aynı ürünü 53.76 TL + 4.90 TL ile alabilirler. 10 TL' lik hediye çeki kullanmak isteyenler iletişime geçerse kodu indirim kodunu paylaşabilirim.
  • Cihaz güzel ama daha önce bahsettiğim gibi cam denilen kisimin cam olduğundan süpeliyim plastik gibi duruyor

• aslında kettle sakat ve gereksiz bir alet. filtresi yıkanabilse de gövde içi hijyeni zor , temizliği zahmetli ve her zaman temizlenemeyen kısımlarının kalmasına mahkumsunuz.
    elektirikli ısıtıcı ve gövdeden oluştuğunu düşünürseniz en sağlıklı çözüm şu olacak :
    tek gözlü bir elektrikli ocak - 35 -40 TL civarı
    bunu kettle'ın oturduğu taban ve ısıtıcı rezistans olarak düşünün.
    üstüne de bulaşık makinesinde veya elde istediğiniz şekilde içini dışını rahatça yıkayabileceğiniz bir cam çaydanlık ( 24 -60 TL arası çeşit çeşit Paşabahçeden Esse'ye veya Brnardo'ya bir ton ürün var ısıya dayanıklı )
    ya da bir çelik çaydanlık koyun ve kaynamasını bekleyin o kadar.
    kettle kadar yer kaplayacaktır ve çok daha sağlıklı olacaktır.
    aynı şekilde ocak gözü elektirkli olan arkadaşlar elktrik ocağını da kullanabilirler , şahsen ben kettle kullanmıyorum. su 4 dkda kaynayacağına varsın 6 dakikada kaynasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarhosumgel

aslında kettle sakat ve gereksiz bir alet. filtresi yıkanabilse de gövde içi hijyeni zor , temizliği zahmetli ve her zaman temizlenemeyen kısımlarının kalmasına mahkumsunuz.
    elektirikli ısıtıcı ve gövdeden oluştuğunu düşünürseniz en sağlıklı çözüm şu olacak :
    üstüne de bulaşık makinesinde veya elde istediğiniz şekilde içini dışını rahatça yıkayabileceğiniz bir cam çaydanlık ( 24 -60 TL arası çeşit çeşit Paşabahçeden Esse'ye veya Brnardo'ya bir ton ürün var ısıya dayanıklı )
    aynı şekilde ocak gözü elektirkli olan arkadaşlar elktrik ocağını da kullanabilirler , şahsen ben kettle kullanmıyorum. su 4 dkda kaynayacağına varsın 6 dakikada kaynasın.

Demlik ve çaydanlığın, suyun aktığı ağız kısmını ne ile yıkıyorsunuz? O kısmı da temizlemek çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarhosumgel

aslında kettle sakat ve gereksiz bir alet. filtresi yıkanabilse de gövde içi hijyeni zor , temizliği zahmetli ve her zaman temizlenemeyen kısımlarının kalmasına mahkumsunuz.

İyi fikir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsiburada'dan 49 TL'ye (bana özel fırsatlardan) Cucinox KT 2201E Paslanmaz Çelik Su Isıtıcısı aldım. Fiyat-performans olarak çok iyi, tavsiye ederim. Gövde içinde max seviye işareti filan var, suyla temas eden plastik parça yok. Cihaz çalışınca kırmızı bir ışık yanıyor.
    Özellikleri için TIKLAYINIZ!!!

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 21 Mayıs 2014; 19:27:59 >

• Kullandığım ketıl bozuldu servise bıraktım tamirinin olup olmayacağı da belli değil bundan ötürü çelik ketıl alma gibi bir niyetim var ama her tarafı tamamen çelik iyi bir marka istiyorum. Araştırırken Electrolux'ün bu modelini buldum. Görünüş olarak da şık. Ürün Çin malıymış acaba kaltesi nasıldır?

http://www.electrolux.com.tr/Products/K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk_Ev_Aletleri/Su_Is%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1/Su_%C4%B1s%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1/EEWA7100

Olmazsa Fakir veya Arçelik 'in çelik çay makinalarına bakacağım.

• egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Paraya kiyacaksan media marktta breville marka var en iyisi bu. Watti yuksek bi modelini 2200 w den yuksek al kafan rahat etsin.

• Cevap için teşekkür ederim. Tavsiyeniz üzerine bu markayı inceleyeceğim.
  • Arkadaşlar banada içi ve kapağı tamamen çelik olan bir ürün tavsiye edebilirmisiniz. Konu çok güzel okudum baya yanlız sonunu getirmem çok zor vakit açısından.
  • seckinty kullanıcısına yanıt
    fakir armilla nın aynısı bu..
  • Hotpoint'in su ısıtıcısını kullanıyorum.gerçekten çok şık ve kaliteli..her gören beğeniyor kesinlikle tavsiye ederim

• Cucinox KU 17301 E Cam Su Isıtıcısı siparişi vereceğim ,

Alan arkadaşlardan memnun olmayan,tavsiye etmeyen var mı ?
  • ARKADAŞLAR HOMEND İN HEATROW 1602 INOX KATTLE ÇOK KULLANIŞLI VE UZUN ÖMÜRLÜ. MESUT3 İNDİRİM KODUYLA 70 TL YA SİZE ULAŞIYOR. AYRICA 2200 Watt gücüyle 1 litre suyu sadece 3 dakikada kaynatır.Gizli rezistans alt taban ünitesinin içinde yer alır. Böylece kireçlenmeyi zorlaştırır, temizliği kolaylaştırır. Su koymadığınızda ve aşırı ısındığında çalışmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhomend

ARKADAŞLAR HOMEND İN HEATROW 1602 INOX KATTLE ÇOK KULLANIŞLI VE UZUN ÖMÜRLÜ. MESUT3 İNDİRİM KODUYLA 70 TL YA SİZE ULAŞIYOR. AYRICA 2200 Watt gücüyle 1 litre suyu sadece 3 dakikada kaynatır.Gizli rezistans alt taban ünitesinin içinde yer alır. Böylece kireçlenmeyi zorlaştırır, temizliği kolaylaştırır. Su koymadığınızda ve aşırı ısındığında çalışmaz.

http://www.tekzen.com.tr/homend_heatrow_1602_inox_su_isiticisi_/2149887

burda indirim yok he :)

• 70 tl ye kadar cam veya çelik ısıtıcı tavsiyeleriniz nelerdir?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.