Şimdi Ara

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
415
Cevap
5
Favori
183.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam kapaklarda çok dandik plastik kullanıyorlar. Kaynayan su artık o plastiği ne hale getirir, bi türlü güvenemiyorum o ürünlere. O yüzden bir kaç ürün beğendim ama kapakları yüzünden vazgeçtim hep.
  • Arkadaşalr Tefal Express su ısıtıcısı almaya karar verdim.
    Bunu iki modeli var, biri plastik kapaklı çaydanlık gibi su çıkışı olan bir de plus dediğiğimiz model.
    Şimdi benim evde şu an kullandığım Fakir KT83 modeli,su çıkış yeri kullanım açısından çok kullanışsız.
    Su iytediğin miktarda dökemiyorsun,hazne geniş olduğu için.
    Yukardaki Tefal modellerini kullanan arkadaşlar özellikle suyu boşaltırken kullanım rahatlığı nasıldır acaba?
    Tefalin bu iki modelinde birini kullananların fikirlerine ihtiyacım var.
    Teşekkürler.
  • Tekzen'de 60 liraya çelik Premier ketıl var. İçinde termostat çubuğu, plastik aksam vs yok. Yerli üretimmiş. Kalitesi nasıldır bilmem ama almak istyen bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enarr -- 22 Kasım 2016; 21:49:9 >
  • 100-150 lira arası kettle arıyorum.Çelik şartıyla ne önerebilirsiniz ?
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar,
    7-8 yıldır evde kullandığımız Arzum Bollito su ısıtıcısı damlatmaya başladı ve yeni bir ürün alma ihticı doğdu. Bende netten baktım değişik fiyatlara değişik türde ürünler ve yorumlar var.
    Öncelikle çelik olmasını düşünerek PROFİLO PCK1274X ekli resimdeki ürününü aldım.
    Eski Arzum bollito ve bu ürün 2200 Watt ikisine de 1.7-LT su koydum aynı anda çalıştırdım. Arzum 6:50 saniyede, Profilo 7:40 saniyede kaynattı.
    3000 Watt, Çelik ve Türk markası olması sebebiyle Arçelik K 8405 KL 3000W 1.7 lt Su Isıtıcısını bir araştırayım dedim.
    Forumlarda aynı ürüne farklı sitelerde farklı isimler ile copy-paste yaparak yorumlarda bulunmuşlar.
    Bu başlık altında yazdıklarımı okuyan ve bu ürünü kullanan gerçek vatandaşlardan ricam fikirlerini yazabilir mi?
    Yada kullandıkları 100-200 TL aralığında hızlı ısıtan ve Çelik olarak tavsiye edecekleri bir marka, model var mıdır?
    saygılar.

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir? Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir? Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir? Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozdemir05 -- 6 Ekim 2017; 15:19:26 >

• Tencere ile ilgili bir konuda teflon’un sağlığa zararlı olduğunu öğrendim. Teflon, granit, titanyum sağlığa zararlı, Döküm demir tencere, döküm demir tava ise sağlığa yararlı, çelik tencere, emaye kaplı tencere ve cam ise sağlığa zararlı değil. Bu durumda 40-50 TL fiyata satılan ve çelik olduğu söylenen su ısıtıcılar sağlığa zararlı olabilir mi bunlar gerçek çelik mi? Çelikten çok alüminyum ’a benziyorlar. Su ısıtıcısı, tencere gibi ürünlerin çelik olduğunu nasıl anlarız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam ketıl almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir ürün var mı? 100 liraya kadar bir şey bakıyorum. Migros'ta 54 liraya Sinbo var ama malzemesini beğenmedim.
  • Mesajım bulunsun, ben de kettle önerisi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Celik olanlardan baska bisey almayin . Arceligin kaliteli . Ustunde boyali olan arzumunkileri asla tercih etmeyin hem ses yapiyor hem boyalari dokuluyor hemde cok yavas isitiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ürünle ilgili ne düşünürsünüz?
    Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    En Ucuz KitchenAid 5KEK1222ESX 1.25 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Fiyatları
    https://www.cimri.com/su-isiticilari-kettle/en-ucuz-kitchenaid-5kek1222esx-1-25-lt-su-isiticisi-fiyatlari,144758705

• Aliminyum vb. üzerine 0,35 milim kaplama yapıyorlarmış. Zaten okuduğumuz bazı kullanıcı yorumlarında 2-3 kaynatımda paslandı gibi serzenişler olabiliyor. Ben de aynı kalitesizliği daha sıfır ürünü incelerken bile hissediyorum, üstelik düzgün marka gibi görünenlerin ürünlerinde dahi gözlenebiliyor bu durum. 18/10 krom nikel oranına bakmamız gerekiyor çatal-kaşık alırken bile ama bazı büyük firmalar bile bu oranı yazmayıp çelik diye hile hurda çevirebiliyormuş.

Bu konuda uzman olan arkadaşlar, neye, nasıl dikkat etmeli daha başka aydınlatırlarsa çok iyi olur???

• Merhaba,

Demleme kahve yapanlar için istenilen ısı ayarına sabitleye bilen ve 1 saat aynı ısıda tutabilen bir pour over kettle tavsiye ederim.

Timemore Fish Pour-Over Elektrikli Isı Ayarlı Kettle

• 1000 w
    • 600 ml
    • Kaynatmak için 3 dakika
    • 1 saat sıcak tutma fonksiyonu
    • Sıcaklık kontrolü
    • Kuru çalışma emniyeti
    • Yüksek doğruluk; gerçek ve hedef sıcaklığı gösterir
    • Anahtar yok, sıcaklığı ayarlamak için parmağınızı kaydırmanız yeterli
    • Kaynatmak için sol düğmeye 1,5 saniye basın
    • Kireç önleyici, çift duvarlı kapak
    • Gizli kablo
    • 304 kalite paslanmaz çelik
    • gövde boyutu 117cm uzunluk, 163cm yüksek
    • Taban 147 mm uzunluğunda, 161 cm genişliğinde
    • 1kg ağırlığında
  •  Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir?

kaç yıl oldu bilmiyorum ama 7-8 olmuştur herhal

2 tane var

işyerinde ve evde kullanıyorum

dağa taşa vur yani o derece sağlam :)

• Homend marka porselen kettle kullanıyoruz. Bozulsa yine aynısından alırım heralde çok memnunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.