Şimdi Ara

Şu hayattaki en önemli şey, Tip.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tip olduktan sonra her şey beraberinde geliyor.

• ergen zihniyeti
  • Hayır dostum para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergenlikle ne alakası var. Tipin varsa sosyal, zengin, mutlu olmak için 100-0 öndesin. kısacası Tipin varsa Mutlusun yani.
  • Malına güvenme bir kıvılcım, güzelliğine güvenme bir sivilce yeter demişler.

Onurlu, namuslu yaşa. Zaten, hayattaki en önemli şeylerden birine sahip olmuş olursun. Dürüst insanın elini tutan daima bir kudret var, yoluna kurban olduğum.. :)

Hayırlı cumalar.

• Tip, kesinlikle yüksek moral ve özgüven veriyor ama tek başına yeterli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer6761

Tiple nasıl zengin olunuyor ?

Manken, Oyuncu olup bir çalışanın 1 yılda kazanamayacağı parayı bölüm başı kazanabilirsin. en düşük ihtimalle 1 gece için bile binlerce lira verecek bayan bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'da 2 Şey Önemlidir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seri katil nicki almasından ergen olduğunu anlayabilirsiniz. Ergen olduğu için de kafayı görünüşüne takmış durumda.

• Yüzüne biri kezzap atti.Ne olacak şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Seri katil nicki almasından ergen olduğunu anlayabilirsiniz. Ergen olduğu için de kafayı görünüşüne takmış durumda.

Aksini düşünüyorsan yazarsın. ama hakaret etmek daha kolay değil mi?

Nedir bu milletteki laf atma alışkanlığı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Hayır dostum para

Turbonun emmioğlu

• Aynen bak en basitinden tipin iyiyse espri yaptığında eğlenceli olursun

Tipsizsen şaklaban olursun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Malına güvenme bir kıvılcım, güzelliğine güvenme bir sivilce yeter demişler.

Onurlu, namuslu yaşa. Zaten, hayattaki en önemli şeylerden birine sahip olmuş olursun. Dürüst insanın elini tutan daima bir kudret var, yoluna kurban olduğum.. :)

Hayırlı cumalar.

Hala onur namus diyor.Çıkın o kalıbınızdan.Maalesef bu devirde kaliteli adam olmak kazandırmıyor.İlla üçkağıtçı,kurnaz olacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Orijinalden alıntı: Omer6761

Tiple nasıl zengin olunuyor ?

Manken, Oyuncu olup bir çalışanın 1 yılda kazanamayacağı parayı bölüm başı kazanabilirsin. en düşük ihtimalle 1 gece için bile binlerce lira verecek bayan bulursun.

her yakışıklı yada güzel olanda manken artist oluyo zaten . sokakta o dizidekilerden çok daha güzel yakışıklı binlerce insan var asgari ücretle çalışan yada işsiz. önemli olan para tabiki.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahalleAndroidi -- 5 Şubat 2016; 11:19:32 >
  • İmzaya da San francisco yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Aynen bak en basitinden tipin iyiyse espri yaptığında eğlenceli olursun

Tipsizsen şaklaban olursun :D

Tipin iyiyse bir kıza sarktığında çapkın olursun. Tipin kötüyse ise abaza olursun.
  • kişiliğiniz istediğiniz kadar sağlam olsun istediğiniz kadar bilgili ve aklı başında olun tip olmadıktan sonra bir cacık olmuyor kendimden biliyorum. ruh eşini bulursun kişilikleriniz uyuşur ancak o gider mal bir çocuğun biriyle çıkar hadi o çocukta çok yakışıklı bişey olsa anlayacağım yok neyse efkarlandım yine galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nagato Rinnegan

kişiliğiniz istediğiniz kadar sağlam olsun istediğiniz kadar bilgili ve aklı başında olun tip olmadıktan sonra bir cacık olmuyor kendimden biliyorum. ruh eşini bulursun kişilikleriniz uyuşur ancak o gider mal bir çocuğun biriyle çıkar hadi o çocukta çok yakışıklı bişey olsa anlayacağım yok neyse efkarlandım yine galiba.

+1
  • Tipin iyiyse gülerler, tipin kötüyse tepki bile vermezler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.