Bildirim
Şu fotoğraftaki yazıyı silebilecek var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim için önemli arkadaşlar, olmasa gereksiz uplamazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hay Allah razı olsun. Çalışmadığım için çok param yok ama 10-20 tl atabilirim. Çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim. Yüzünüz hep gülsün umarım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB
https://eksiup.com/p/me192685mjtd
-
upload ettiğim yer iyi değilse istediğiniz başka bir yerede yükleyebilirim yorum için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Manojok
Hay Allah razı olsun. Çalışmadığım için çok param yok ama 10-20 tl atabilirim. Çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim. Yüzünüz hep gülsün umarım.
Alıntıları Göster
Yok hocam aynı attığım kalitede geri dönüş sağlamışsınız sanırım. Gerçekten Allah razı olsun. İngilizce çeviri işiniz olursa istediğiniz kadar yardımcı olurum. Gözlerim doldu çok teşekkür ederim.quote:
upload ettiğim yer iyi değilse istediğiniz başka bir yerede yükleyebilirim yorum için teşekkürler
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önemli değil,çeviri işim olursa size yazarım bu tür önemli fotoğrafları 3 4 kez yedekleyin sonradan pişman olmaktan iyidirquote:
Orijinalden alıntı: Manojok
Yok hocam aynı attığım kalitede geri dönüş sağlamışsınız sanırım. Gerçekten Allah razı olsun. İngilizce çeviri işiniz olursa istediğiniz kadar yardımcı olurum. Gözlerim doldu çok teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazın hocam. Arkadaş ekleyin not ekleyin ismime bir şekilde. Hatta özel mesaj atacağım şimdi bulunsun ismim. Her türlü çevirinizi yapmaya hazırım. Allah razı olsun tekrardan. Sizin de her işinize bir yardımcı olan çıksın. Kendine iyi bak.quote:
Önemli değil,çeviri işim olursa size yazarım bu tür önemli fotoğrafları 3 4 kez yedekleyin sonradan pişman olmaktan iyidir
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok sevimliymiş hocam cinsi nedir?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaş gerçekten başarılı bir çalışma yapmış. Her ne kadar ergen çoğunluğu olsada forumda çok baba insanlar var gerçekten. Yardımlaşmak, yararlı birşeyler paylaşmak ne güzel şey değil mi
Hachiko filmi vardı köpeğin cinsi aynı zamanda izleyenler bilir. Orada ki köpeğe benziyor
Bu tür fotoğraflardan yazı veya başkasını, cisimi kaldırmak için bana mesaj atabilirsiniz, tabii ücret almadan yapacağım amacım kendimi geliştirmek, photoshop'da biliyorum nasıl yapılacağını ama ne kadar çok yaparsam o kadar iyidir.
Chowchow (çin aslanı) idi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: ManuEngineer
Çok sevimliymiş hocam cinsi nedir?
Oradaki ya shiba idi ya da akita idi yanılmıyorsam hocam. Filmi izlemedim ama köpeği biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: citiraga
Hachiko filmi vardı köpeğin cinsi aynı zamanda izleyenler bilir. Orada ki köpeğe benziyor
Filmi mutlaka izle hocam. Biraz durgun ve uzun bir film ama babadır emin ol. Şunları yazarken bile duygulandım
Hachiko golden değilmiydi ya 🤔
Akita İnuquote:
Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği
Hachiko golden değilmiydi ya 🤔 -
Allah rahmet eylesin kardeşim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yazın hocam. Arkadaş ekleyin not ekleyin ismime bir şekilde. Hatta özel mesaj atacağım şimdi bulunsun ismim. Her türlü çevirinizi yapmaya hazırım. Allah razı olsun tekrardan. Sizin de her işinize bir yardımcı olan çıksın. Kendine iyi bak.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X