Şimdi Ara

Şu fotoğraftaki yazıyı silebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın orijinal halini silmişim sanırım. 8 temmuzda ölen oğlumun fotoğrafı. Eğer aranızda yazıyı silebilecek varsa çok minnettar olurum.

Şu fotoğraftaki yazıyı silebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim için önemli arkadaşlar, olmasa gereksiz uplamazdım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB

https://eksiup.com/p/me192685mjtd
    Hay Allah razı olsun. Çalışmadığım için çok param yok ama 10-20 tl atabilirim. Çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim. Yüzünüz hep gülsün umarım.

• Şu fotoğraftaki yazıyı silebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Manojok

Hay Allah razı olsun. Çalışmadığım için çok param yok ama 10-20 tl atabilirim. Çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim. Yüzünüz hep gülsün umarım.

Alıntıları Göster
    upload ettiğim yer iyi değilse istediğiniz başka bir yerede yükleyebilirim yorum için teşekkürler

• quote:

upload ettiğim yer iyi değilse istediğiniz başka bir yerede yükleyebilirim yorum için teşekkürler

Alıntıları Göster
    Yok hocam aynı attığım kalitede geri dönüş sağlamışsınız sanırım. Gerçekten Allah razı olsun. İngilizce çeviri işiniz olursa istediğiniz kadar yardımcı olurum. Gözlerim doldu çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manojok

Yok hocam aynı attığım kalitede geri dönüş sağlamışsınız sanırım. Gerçekten Allah razı olsun. İngilizce çeviri işiniz olursa istediğiniz kadar yardımcı olurum. Gözlerim doldu çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Önemli değil,çeviri işim olursa size yazarım bu tür önemli fotoğrafları 3 4 kez yedekleyin sonradan pişman olmaktan iyidir

• quote:

Önemli değil,çeviri işim olursa size yazarım bu tür önemli fotoğrafları 3 4 kez yedekleyin sonradan pişman olmaktan iyidir

Alıntıları Göster
    Yazın hocam. Arkadaş ekleyin not ekleyin ismime bir şekilde. Hatta özel mesaj atacağım şimdi bulunsun ismim. Her türlü çevirinizi yapmaya hazırım. Allah razı olsun tekrardan. Sizin de her işinize bir yardımcı olan çıksın. Kendine iyi bak.

• Manojok M kullanıcısına yanıt
    Çok sevimliymiş hocam cinsi nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş gerçekten başarılı bir çalışma yapmış. Her ne kadar ergen çoğunluğu olsada forumda çok baba insanlar var gerçekten. Yardımlaşmak, yararlı birşeyler paylaşmak ne güzel şey değil mi

• Hachiko filmi vardı köpeğin cinsi aynı zamanda izleyenler bilir. Orada ki köpeğe benziyor

• Bu tür fotoğraflardan yazı veya başkasını, cisimi kaldırmak için bana mesaj atabilirsiniz, tabii ücret almadan yapacağım amacım kendimi geliştirmek, photoshop'da biliyorum nasıl yapılacağını ama ne kadar çok yaparsam o kadar iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManuEngineer

Çok sevimliymiş hocam cinsi nedir?
    Chowchow (çin aslanı) idi hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: citiraga

Hachiko filmi vardı köpeğin cinsi aynı zamanda izleyenler bilir. Orada ki köpeğe benziyor
    Oradaki ya shiba idi ya da akita idi yanılmıyorsam hocam. Filmi izlemedim ama köpeği biliyorum.

• Manojok M kullanıcısına yanıt
    Filmi mutlaka izle hocam. Biraz durgun ve uzun bir film ama babadır emin ol. Şunları yazarken bile duygulandım

• citiraga kullanıcısına yanıt
    Hachiko golden değilmiydi ya 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

Hachiko golden değilmiydi ya 🤔
    Akita İnu
  • Allah rahmet eylesin kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.