Şimdi Ara

ŞU EMEKTARA BİR TAVSİYE VERİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mf4-21k
    Ne yazayım yav tıpı kaybettik diş okumam, itü iyi mühler tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started From The Bottom -- 12 Temmuz 2017; 2:15:34 >

• benzer durumdayım.hayatta bir tek itü elektrikte okumayı bu kadar çok istedim.o da obp yüzünden kaçtı.itü inşaat gelir veya yıldızda birçok mühendislik gelir ama ona da gönül razı değil.hayatımda yaşadığım en büyük hayal kırıklığı.her gün saatlerce duvarlara baka baka ders çalışmak ve istediğini kazanamamak çok üzüyor.o kadar anlamsız ki her şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patasana20

benzer durumdayım.hayatta bir tek itü elektrikte okumayı bu kadar çok istedim.o da obp yüzünden kaçtı.itü inşaat gelir veya yıldızda birçok mühendislik gelir ama ona da gönül razı değil.hayatımda yaşadığım en büyük hayal kırıklığı.her gün saatlerce duvarlara baka baka ders çalışmak ve istediğini kazanamamak çok üzüyor.o kadar anlamsız ki her şey.

ben 39dan çektiğim için bir hayal kırıklığı yok da ne bileyim boşlukta kaldım, bütün aile seviniyor ben sessizce oturuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp bence tutar sınırdan
  • Hacettepe lets

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Hacettepe lets

iyi midir hocam bilgisayar mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son up kimse takmıyor
  • Hangi mesleklere bölümlere alanlara ilgin var mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silent Man

Hangi mesleklere bölümlere alanlara ilgin var mesela

makine, elektrik, endüstri, bilgisayar bu 4 lüden birini istiyorum
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama da sen bu bölümleri sıralamasi en yüksek en tanınmış en isim yapmis en cok para kazandiran bolumler olduklari icin mi istiyosun yoksa ilgi duydugun icin mi

• quote:

Yanlış anlama da sen bu bölümleri sıralamasi en yüksek en tanınmış en isim yapmis en cok para kazandiran bolumler olduklari icin mi istiyosun yoksa ilgi duydugun icin mi

Başlıca mühendislikler olduğu için, hiçbir mesleğe aşırı bir ilgim yok şu anda
  • Bilkent sabancı koç gibi yerlerde müh. okuyabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Bilkent sabancı koç gibi yerlerde müh. okuyabilirsin

O kadar param olsa zaten yurtdışında okurum
    Farkettim. Meslek açısından düşünme önce bu 4ü göz önüne alarak sonra da genel olarak düşün, günlük hayatta bölümlerle bagdastirabilcegin seylerde neylerden daha zevk alirsin neyleri sıkılmadan yaparsin gibi sekilde düşünerek yap tercihini. Ha yok illa bu 4u diyosan ben bilgisayari tercih ederdim.

• quote:

Farkettim. Meslek açısından düşünme önce bu 4ü göz önüne alarak sonra da genel olarak düşün, günlük hayatta bölümlerle bagdastirabilcegin seylerde neylerden daha zevk alirsin neyleri sıkılmadan yaparsin gibi sekilde düşünerek yap tercihini. Ha yok illa bu 4u diyosan ben bilgisayari tercih ederdim.

İşte hocam üni sıkıntı Hacettepe iyi midir sence mühendislikte
    Hacettepe de fena değildir de su aralar nasil bilmiyorum da yildiz falan tutmuyo mu o 4luden. Ve sana tavsiyem kesinlikle yelpazeni o 4luden daha geniş tut. 21k ile itude cok guzel bolumlere gidebilirsin ve hayatta da cok guzel yerlere gelirsin merak etme her sey o 4lu degil

• quote:

Hacettepe de fena değildir de su aralar nasil bilmiyorum da yildiz falan tutmuyo mu o 4luden. Ve sana tavsiyem kesinlikle yelpazeni o 4luden daha geniş tut. 21k ile itude cok guzel bolumlere gidebilirsin ve hayatta da cok guzel yerlere gelirsin merak etme her sey o 4lu degil

İtü de bölüm söyler misiniz hocam 21kya,yıldız bilgisayar hariç hepsi tutuyor,itüde gemi inşaat,metalurji,kimya falan tutuyor. İtü uzay 19,5 k dan 21 e gelse de girsem keşke.
    Uzaya ilgin varsa yaz cok iyi bölüm tutarsa baya iyi olur. Onun disinda kimya müh dunya çapında cok cok onemli bi muh ama anlam veremedigim sekilde ulkemizde bu kadar onem verilmiyorum ancak su siralar yukseliste ama kimya muh en zor bolumlerdendir onu söyleyeyim(ki itude hangi bolumu okuyan ogrenciye sorarsan sor en zor bolum kendi bolumudur ve hepsi de haklidir :) )gemi makine metalurji insaat olsun hepsi aslinda cok guzel bolumler is hayatında onemli ve para kazandiran bolumlerdir. Mesela metalurji dandik gibi gelebilir ama cok kilit bi bölümdür gemi makine de gayet avantajlı bi bolumdur meslek acisindan parasi da cok iyi

• quote:

Uzaya ilgin varsa yaz cok iyi bölüm tutarsa baya iyi olur. Onun disinda kimya müh dunya çapında cok cok onemli bi muh ama anlam veremedigim sekilde ulkemizde bu kadar onem verilmiyorum ancak su siralar yukseliste ama kimya muh en zor bolumlerdendir onu söyleyeyim(ki itude hangi bolumu okuyan ogrenciye sorarsan sor en zor bolum kendi bolumudur ve hepsi de haklidir :) )gemi makine metalurji insaat olsun hepsi aslinda cok guzel bolumler is hayatında onemli ve para kazandiran bolumlerdir. Mesela metalurji dandik gibi gelebilir ama cok kilit bi bölümdür gemi makine de gayet avantajlı bi bolumdur meslek acisindan parasi da cok iyi

Uzayla uçağın derslerinin çoğu aynıymış baya ilgim var o konulara, hacettepe otomotiv de düşünüyorum bakalım tercih zamanı yazarım tekrar sıralamam çok arada kaldı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started From The Bottom -- 12 Temmuz 2017; 3:1:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.