Şimdi Ara

şu çene yapısına nasıl sahip olurum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • adamda mükemmel kemikli yüz var, spora felan gidiyorum bu yüze nasıl sahip olurum
    https://www.youtube.com/watch?v=VQH8ZTgna3Q

soldaki adam sakız felan çiğnesem sert sakızlardan az çok gelişir mi sizce yani demek istediğim kemikli yüz için ne yapmak lazım şuan için vucüt yağ değerini düşürmeye çalışıyorum yeterli midir ? bu konu hakkında bilgi sahibi olan aydınlatırsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

yağ oranını %8 e çek, bir de her gün sakız çiğne, yumuşayınca soğuk suyun içine at sertleşsin. tekrar çiğne

bende öyle düşündüm %8 baya zor, karbonhidratı azalttım, proteine ağırlık veriyorum. Bakalım ne olacak, spora 30 dakikalık yolu yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum, ekmeği tamamen bırakmış durumdayım, karbonhidrat olarak sadece bulgur pilavı oda tuzsuz, definasyon düşünüyorum

Diamond yüz tipi var elemanda yada ben ona benzettim
    I know ... I know ...
    I know, the past will catch you up as you run faster
    I know, the last in line is always called a bastard
    I know, the past will catch you up as you run faster

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Sadece sporla olacağını pek sanmıyorum hocam ,yüz tipiyle alakalı olsa gerek.

Diamond yüz tipi var elemanda yada ben ona benzettim

yüzümü elleyince kemik yapısı çok belli ediyorda yağ oranlarım %17 civarında bayaaa yüksek ondan ortaya çıkmıyor olabilir, boy 184 kilo 95 felan normalden fazla.

• Sahip olmak istediğin çene seksi ve yüksek testosteron göstergesi bir çene değil, haberin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Sahip olmak istediğin çene seksi ve yüksek testosteron göstergesi bir çene değil, haberin olsun.

Biraz kilo alsa gıdısı çıkan kişilerin -ben de dahilim- çene yapısı hiç iyi değil, türk kızlarında da çok var maalesef, küçük çeneye sahip kızlar çok olduğu için sürekli dikkatimi çekiyor, çene tipte çok önemli bir unsur koskoca alna küçücük çene çok orantısız oluyor

Bir de, çenesi testosteronun simgesi haline gelse de sakalı çıkmayanlar hakkında ne düşünüyorsun, benim çenem o kadar iyi değil ama sakal uzatabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 7 Mart 2015; 14:24:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AGZINI TEKMELETTIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Sahip olmak istediğin çene seksi ve yüksek testosteron göstergesi bir çene değil, haberin olsun.

Yok hocam şuankinden iyidir [sm=s17.gif
    Benim alnım felan kapalı saçlarda kıvırcık çene yapımın kemikli olması daha çok hoşuma gdiyor, avrupada çocuklara sakız çiğnetiyolarmış manken olmaları için benim için çok da onemli değil ama olsa iyidi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.