|
Yağ oranım %28 Kilom 87 idi 2 hafta önce vücut geliştirme sporuna başladım şimdi 88 oldu :( Boyum 174cm 33 yaşındayım, zaman konusundan sıkıntım yok. Son 10 yılda 2 ay yakın dövüş, 3 ay vücut geliştirme, 6 ay yüzme sporlarını yaptım, ara arada koşu yaptım ancak 2 kere(1 kere koşu bandı, 1 kere zeminde) aşırı koşmaktan sakatlanınca koşudan uzaklaştım. Ancak, en kritik nokta burası: Bazal metabolik hızım düşük olduğu için ne yersem/yemezsem dahi kilo veremiyorum. Ve uyku düzenim bozuk. Günde 2 saat uyuyorum ertesi gün 10 saat gibi. Hedefim 65 kilo olmak ve yağ oranımın %10 olması, görüntüde estetik bir vücuda sahip olmak. Bunu nasıl ve ne kadar sürede başarırım? Dezavantajlarım: 1. Aşırıya kaçmak, kendimi çok vermek ve sonucunda sakatlanmak ve uzun aralar sonucu başarısızlık. 2. Uyku düzensizliği 3.Bazal metabolik hızımın düşük olması Avantajlarım: 1.Asperger sendromluyum, öğrenme isteğim hiç bitmiyor. 2.Önceden spor yaptım, 1650 metre yüzdükten sonra ardından gelen mutluluğun paha biçilemez olduğunu biliyorum. Başarı süper dopamin yaratıyor. 3. Bir plan ve programım olduğunda disipline gireceğimi biliyorum. 4. Zamanım var. Body building + yüzme/boks yapabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 144dokuz -- 14 Aralık 2025; 0:36:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler