Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.935
Cevap
405
Favori
601.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağda en üstte ve solda en altta duran filtreler jammy marka yerli filtre

Aşağıda resmi var aynısı 3lü ön filtresini 180-200 lira civarı tanesi 60,70 liraya geliyor.

(https://www.ciceksepeti.com/jammy-filter-marka-filtre-inline-kapali-kasa-3lu-filtre-seti-kcm13121236 )
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

Ürüne 6000₺ verdiysen çok vermişsin o fiyata 1 arıtma yerine 3 arıtma alırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tersosmos kullanıcısına yanıt

İkisini 6.000 TL almış ama o hâliyle bile fazla :) nette 8.000 ne satmaları olay zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ağustos 2023; 14:48:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Arıtma bir damla dahi su vermiyorsa önce giriş vanasına bak kapalı olabilir, açık ama hala su vermiyorsa atık su hortumunu sök bak su geliyormu diye, gelmiyorsa flowda tıkanmış olabilir komple filtre değişimi ve flow değiştir düzelir.

Cihazın elektrikli pompalı ve selenoid valfli ise selenoid valfin arızalı olabilir ya da cihazın elektrik problemi olabilir.

Cihazın filtrelerin boyları standart ise piyasadaki filtrelerle uyumlu olur takımı 500 ila 5000 arasında filtre çeşiti bulabilirsin kalitesine göre.

Hangi filtreler uyumlu olduğunu bilmemiz için Cihazın filtreleri görünecek şekilde fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Tanesi 3000 lira ise servis, montaj garanti kapsamında normal ama kendi alıp kurulum yaparsa elbette 1500 liraya mal edebilir cihazı.

Hocam içime dert oldu gerçekten :) Aradım arkadaşı iptal edelim dedim kartıma iade edecekler parayı almadan kurtulmuş oldum. Peki şimdi ne alacağız :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Heypee'den kurtulduğuna göre şimdi ki hamle keremcem'de. Bulur sana şimdi 3000 liraya 2 adet cihaz.

Hocam mesela 3000 liraya 2 adet olması değil de, iyi bir şey olsun arıtma düşüncemiz biraz ömürlük olsun, temiz su içelim olduğundan ben iyi diye düşünüp almıştım şimdi iyi olan neyse ona göre hareket ederim. 2’si için 6 bin vermiştim evet ama duruma göre esneyebilirim biraz daha veya bu paralara iki tane olmazsa en azından bir tane iyisinden alırım şimdilik

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

5.000 civarına güzel tayvan malı nsfli filtreler cihazlar bulabilirsin tabi first class olmaz ama bütçem 6.000-7.000 çıkar dersen öneririm sana pm den.

bu aldığın benzer cihazı 2.000 civarına pixel aqua mil su ower waterdan alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ağustos 2023; 15:17:56 >
    Yazıyorum PM den hocam

galip hocam bir arıtma pompasının ömrü genel olarak kaç sene ortalama? birde yıprandığını nasıl anlarız sağladığı basınç filanmı düşüyor?

• ok5800 O kullanıcısına yanıt
    Video çekebilirseniz ses geldiği zaman , ses gelen yerden vs daha kolay çözülebilir .

Pompa ariza yapana kadar çalışır, aşırı ses yaparsa, ya da bilye dağıtırsa genelde ses yapar öyle durumda pompa değişir, tabii elinden geliyorsa tamir bile edebilirsin, pompa birde stator tarafına contalardan su kaçarsa ve ıslanırsa tamiri olmuyor yenisiyle değişiyor.

Pompa genelde membran tıklandığında fark etmeyip uzun süre böyle yüksek basınçta çalışırsa hızlı ariza yapabiliyor.

Pompaya biçilmiş bir ömür yoktur. 20 yılda olsa görevini yapıyorsa kullanabilirsiniz.

Ama genel ortalama bakarsak bir pompa rahat 10 yıl gidiyor.

• Ankaradan Van a taşındım suda kireç o kadar fazla ki bırakın suyla iş bitince iz bırakmasını kaynayan suyun tibinde bembeyaz tortu bırakıyor. Şuan yeni bir arıtmanın maliyeti nedir. Su taşımaktan yoruldum

• Kıymetli arkadaşlar, hepinize iyi pazarlar diliyorum.
    Su aritma cihazi taktirmaya karar verdim ancak bu cihazlarla ilgili hic bilgim yok. Neye dikkat edilmeli, ne alinmali vb. fikre ihtiyacim var. F/p urunu hangi cihazi tavsiye edersiniz? Neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezinriken gördüm.

Su Arıtma Cihazları için Sıcak FırsatlarMineralli SUyoutube
    Mineralli SU su arıtma sistemi, suyunuzu klor, ağır metaller, kimyasallar ve bakterilerden arındırarak, size sağlıklı ve lezzetli bir su sağlar. Mineralli SU SP3, suyunuzun kalitesini artırır, tadını iyileştirir ve kokusunu giderir. Mineralli SU, suyunuzu arındırmak, suyunuzun kalitesini artırmak, suyunuzun tadını iyileştirmek ve suyunuzun kokusunu gidermek için dünyanın en iyi filtreleme sistemlerinden biridir. Dünyanın en iyi filtre teknoloji şirketi olan Alman filtre markası WatchWater ile birleşmiştir. Mineralli SU FilterSorp SP3 ile; • Suyunuzu arındırın: MineralliSU SP3, sudaki klor, ağır metaller, kimyasallar ve bakterileri gidererek, size sağlıklı ve lezzetli bir su sağlar. • Suyunuzun kalitesini artırın: MineralliSU SP3, suyunuzun pH seviyesini dengeleyerek, suyunuzun kalitesini artırır. Bu, suyunuzun daha iyi tadı, daha iyi kokması ve daha iyi görünmesini sağlar. • Suyunuzun tadını iyileştirin: MineralliSU SP3, sudaki klor ve diğer kimyasalları gidererek, suyunuzun tadını iyileştirir. Bu, suyunuzun daha yumuşak, daha lezzetli ve daha ferahlatıcı olmasını sağlar. • Suyunuzun kokusunu giderin: MineralliSU SP3, sudaki klor ve diğer kimyasalları gidererek, suyunuzun kokusunu giderir. Bu, suyunuzun daha taze, daha temiz ve daha ferahlatıcı olmasını sağlar. Mineralli Su SP3, suyunuzu arındırmak, suyunuzun kalitesini artırmak, suyunuzun tadını iyileştirmek ve suyunuzun kokusunu gidermek için ideal bir filtreleme sistemidir. Şimdi sipariş vermek için bizimle iletişime geçin: İletişim Bilgilerimiz: www.minerallisu.com - 0533 252 6436
    https://www.youtube.com/watch?v=DGves1gDETo

ilginç cidden hele sondaki 3.filtre kimya labı gibi :) alışılmışın dışında.

hocam bende PM den yazdım ,bana cihaz önerir isen makbule geçer ben bu işlerden hiç anlamaz. Teşekkürler

• ok5800 O kullanıcısına yanıt

Su basıncı düşerse mesela biri evde sifonu çekerse ani düşüşlerde anlık geri teper tak diye ses yapar.

Ankaradan Van a taşındım suda kireç o kadar fazla ki bırakın suyla iş bitince iz bırakmasını kaynayan suyun tibinde bembeyaz tortu bırakıyor. Şuan yeni bir arıtmanın maliyeti nedir. Su taşımaktan yoruldum

• benim arıtmanın deposu 8 litre ama 2 lirtelik şişeyi zor dolduruyor sorun nedir acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu bi cevap depomu bozuk nedir🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.