Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.935
Cevap
405
Favori
601.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben satış yapmıyorum, forumda Royal Green firmasının temsilciliğini yapıyorum. Arıtmacı değilim. Web editörlüğünü yapıyorum bir nevi firmanın. Yani her marka tavsiye verebilirim kriterlerime uyan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 24 Ağustos 2023; 13:24:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    lastikçide 50 psi hava bastık getirip taktım oldu gibi. içindeki su musluktan çıktı tank hafifledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Direkt su varken 50 bastın ve su boşaldı, peki sonra 7 ye ayarlama yaptın mı hocam, eğer fazla bastiysan bu seferde su almaz tank, kontrol et eğer hava fazla ise biraz kaçırırsın havayı düzelir.

teşekkürler hocam,lastik basıncı ölçen bi uyduruk cihaz vardı bakayım.ölçerken tankıın vanasını kapatayımmı

Vana açık kalsın, kontrol et hocam eğer tankta su yoksa 6,7,8 psi yapmanız yeterlidir.

• mebransız bu firmadan 4lü seti aldım hb sitesinden kendi sitesi de varmış sertifikalarını koymuşlar karekodu okutunca

https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Standard=042&Company=C0495433& 

bu sayfa geliyor ben yinede pek emin olamadım bilen yardımcı olabilirmi.?

hb satış linki

• cloves C kullanıcısına yanıt
    Fas plastik üretimi filtre diyor hocam , sediment ve cto filtrelerinde nsf onayı var görünüyor .

Umarım gerçekten nsf onaylı ürünlerden satıyorlardır . Ama bu fiyatlara çok zor . İyisini kötüsünü artık siz kullanıp deneyimleyip bize söyleyeceksiniz . Artık almışsınız zaten .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir süredir İstanbul'da Ömerli'den gelen suyu musluktan olduğu gibi içiyorum. İlk başlarda klor kokusu geliyordu ama artık burnum alıştığı için o da gelmiyor. 5 litrelik suları sürekli alıp taşımaktan yorulduğum için gözü karartıp musluk suyuna yöneldim. Her şey iyi güzel taşımaktan ve para vermekten kurtuldum ama suda alüminyumdan tutun kadmiyuma, arsenike ve florüre kadar hepsi var. Zaten analizde gösteriliyor her ne kadar kabul edilebilir seviyelerde olsa da.

Size sormak istediğim şu: suyu distile edip saf su haline getirecek evde kullanılan bir alet var mıdır? Saf su elde edip kendim çeşitli şeylerle tatlandırmayı düşünüyorum. Böylelikle hiçbir işe yaramayan ve hatta vücutta biriken bu ağır metallerden kurtulmuş olurum.

Arıtma cihazı kullanmak istemiyorum, hem harcadığı su fazla hem de filtre yenilemek gerekiyor arada arıza da çıkarabiliyor. En temizi saf su elde etmek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 24 Ağustos 2023; 20:10:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciclista kullanıcısına yanıt
    Distile de su israf olmayacak mı! Ayrıca distile yapmak için harcadığın elektrik ya da gaz da israf sayılır.

Sana en basitinden filtre öneririm. 1 adet blok karbon 1 adet membran al sana en ucuz distile %96 yakın su.

1 adet membran kabı ve filtresi alıyorsun 250 lira

trendyol.com
    Evora Membran Filtre Kabı Seti + Membran Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/evora/membran-filtre-kabi-seti-membran-p-151683715

1 adet cto 5 mikron klor ve tortu için 80 lira

Not blok karbon için 2 adet dirseğini rica et satıcı eklesin eğer filtre ile birlikte satılmıyorsa

1 adet hat alma alıyoruz 70 lira

trendyol.com
    Evora Su Arıtma Kombo Hat Alma Plastik 3 8 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/evora/su-aritma-kombo-hat-alma-plastik-3-8-p-88873198

2 metrede hortum 40 lira diyelim

trendyol.com
    Evora Su Arıtma Hortum Yerli 1/4 1 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/evora/su-aritma-hortum-yerli-1-4-1-metre-p-269434782

Buyurun size en basit saf su yapman için düzenek.

Tank olmadığı için 1 litre saf su için max 1.5 litre de atık oluşturur.

Hepsini aynı satıcıdan ekledim.

Yılda bir filtreni değiştir toplam maliyet size 250₺ olur. Arıza yapmaz, koku yapmaz, yolda bırakmaz. Ha bunun kullanımı şöyle olmalı, 1 damacanaya yada 5 lik şişeye cihazın vanasını aç doldur sonra vanayı kapat, döngü bu şekilde devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 25 Ağustos 2023; 0:21:42 >

Detaylı cevap çin teşekkür ederim zaman ayırmışsınız.

Distilede çok daha az su israf olur diye düşünmüştüm. Distile cihazları tam olarak kaç watt yakıyor bilmiyorum ama saatte 1kwh harcasa ve saatte 1 litre su üretse sanırım litre başına 1,5₺ masraf çıkıyor.

Ama attığınız linklere detaylı bakıcam teşekkürler tekrar. Su içmek bile dert şu hayatta. Çeşmeden direkt içip hiçbir şeyini düşünmesek keşke şu su işinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 25 Ağustos 2023; 0:52:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün tank sorununu hallederken arıtmanın alt 3 filtresinide değiştirdim bi önceki bakımı royal gren servisine yaptırmıştım,değiştirirken şaşkınlığım şu oldu arıtmadan çıkan servisin taktığı filtreler trendyoldan aldığım muadil filtrelerin aynısı çıktı, ilginç değilmi şimdi ilana baktım ocean marka imiş🤔

Önceki değişim ne zaman yapılmıştı ? Fotosu var mı ? Ocean markası değil getiren ithalcı firmanın ismi diye biliyorum . Filtreler swun marka aslında .

Set olarak swun sette satıyorlar şu an Pentair sette . Ne zaman değişmişti bilmiyorum ama o zaman belki açık kasada o set olmuş olabilir, ya da siz o seti fiyatı daha uygun diye seçmiş olabilir misiniz ?

Swun marka olanlar daha ekonomik Tayvan malıdır , Pentair zaten dünya markası gac ları Çin’deki fabrikada yapılır içeriği baya fazladır . Parası da tabi ona göre değişiyor plastik kalitesi vs gibi .

Yani olabilir o set .

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    benim aldığım resimdeki ilan ama üç filtreyi tek tek değiştirdim hepsi royal green servisinin taktığının birebir aynısıydı. defalarca filtre değiştirdim hiç böyle denk gelmemişti üçüde %99,99 aynı.demekki aynı ürünü satıyolar.
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 25 Ağustos 2023; 16:15:56 >
    Ne demek istediğinizi anlamadım lakin Bu seti kullanan bir sürü firma zaten mevcut . Yüzde 99 değil yüzde yüz aynı filtre zaten.

A firması da satıyor üzerine kendi etiketini yapıştırıyor , b firması aynı filtreye kendi etiketini yapıştırıyor o da satıyor . Royalin kendi yaptırdığı ya da yaptığı bir filtre değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 25 Ağustos 2023; 16:20:1 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    ama fiyatta 2 kat fark var, yüzündeki naylon ambalaj farklı içerik aynı.

Firmanın gelirlerine göre çalışanlarına göre garantisine göre bu fiyat değişebilir .

Mesela benim dükkanım yok netten direk satış yapıyor 300 liraya alıyorum 400 e satıyorum direk taş atmadan 100 tl cebimde ve garantim yok , sattıktan sonra muhatap olmam .

Başka bir firma satıyor bir sorun olduğunda ilgileniyor dükkanı var satış sonrası desteği var va bunlar hep maliyet . Bu adam 300 e alıp 400e satarsa dükkan dönmez 600 e de satsın demiyorum tabii ki ama 400 e de istese de satamaz .

Satın almadan önce araştırma yapılmaz ise benzer sorunlar her üründe her alışverişte mümkün malesef .

royal green pahalı satıyor birebir aynı fabrikanın ürünü her şirketin kar beklentisi başka kendin değiştiriyorsan swun ürünü olarak ara piyasada.

swun ürünlerini.

Su Arıtma Cihazları için Sıcak FırsatlarEthic Su Arıtma Sistemleri
    Ethic Water Su Arıtma Sistemleri - Ankara
    https://www.ethicwater.com.tr

da uygun satıyor ,yada .p.w da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2023; 16:57:10 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    3 lü setler baya uygun ama 6 lı setler dupond mebran ve bioceralı olanlar aynı fiyat

rg nin hindistan üretimi dupont amerikan olanı %40 filan daha pahalı zaten tabi 6 lı 5 li setlerinde aman aman bir fark yok.

600 liramı hocam bu set. Aynı filtrelerin 4lüsünü 1030₺ satıyoruz pentair post ile birlikte aynı 475₺ pentair post çıkınca 555 liraya geliyor size zaten. Servis ile birlikte alırsanız 4lü set 1300 lira, pahalı satmıyoruz fiyatı daha uyguna geliyor hatta. Daha ucuza satanlarda illaki vardır.

Setin linki, biz 3 lü set satmıyoruz bunları royal green'den tek tek alırsanda tanesi 300₺ ama 4lü set ile alırsan tanesi 185 liraya geliyor size.

https://royalgreen.com.tr/urun/dortlu-filtre-kampanyasi/

Bu da pentair post karbon linki ve fiyatı.

https://royalgreen.com.tr/urun/pentair-gs-10ro-post-tatlandirici-filtre/

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.