Şimdi Ara

Şu Anda Takımın Başında Daum Olsaydı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıl olurdu?. adam son senesinde özer,guiza,önder,deniz gibi boş beleş topçularla ilk 8 maçın 8 ini kazandı. son maça kadar götürdü işi. yine de yaranamadı kimseye. ah hocam ah kıymetin bilinmedi bu topraklarda christopher hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

sözer,guiza,önder,deniz gibi boş beleş topçularla ilk 8 maçın 8 ini kazandı. christopher hocam
    Hocam akşam akşam Allah razı olsun tekrardan
  • 2 malubiyet 1 beraberlik falan olurdu daha fazlası olmazdı adım gibi eminim. haa bir diger fark gs de bu durumda olmazdı onlarda 3 4 puanla geliyor olurdu....
  • her maç 3-4 gol rahat atardık
  • Galatasaray'ın bu puanlarda sürünmesinin en büyük sebebi fb ve bjk zaten. Neden derseniz, biz kaybettikçe onlar da kaybediyor. Böylelikle liderlik tehlike altında olmuyor. Bunun sonucunda da oyuncular paniğe kapılmıyor. Olayın özü bu.
  • daum işini bilen bir adam...
    hemen hemen her sezonunda başarılı ve çok istikrarlı...
    ama oynattığı futbol zevksiz ve kötü...
    ben olsam getiririm tekrar daumu...
    aykutla kıyas bile yapılamaz...
  • Daum Fenerbahcede hic sevilmedi ama hocalik dönemi ise bence asiri derecede basarili gecti 4 sene calistirdi Feneri. 2 kere sampiyonluk 2 kerede son hafta kaybetti ama son hafta kaybettigi maclarda oyuncu hatalari ve sansizlik faktorunuzde vardi kabak Dauma patladi. Derbi maclarda aldigi sonuc tartisilmaz belki avrupa kupalari örnek verilebilir ama Türkiyede zaten bütün tkaimlarin avrupa karnesi parmakla sayiliyor.
    Su kadroyu Daum ve Lucescu tarzi hocalar eldeki malzemeye göre oynatir ve istedikleri sonucu arada kazalar haric elde ederlerdi.
    Aykut bitmek bilmeyen istifa ve geri dönmeleriyle zaten basarili olma sansini kendisi akybetti dik olamayan bir insan basarili zaten olamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan Aykut, bir gün Daum'u arayacağımız aklımıza bile gelmezdi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Lucescu buraya gelecek o kadar.
  • daumun felsefesi belli, sağlam defans oluşturup bir şekilde golün atılacağını düşünmesiydi. duran topları çok etkili kullandırtıyordu.. saçma sapan değişiklikleride yok değildi ama takım iyi mücadele ediyor zımba gibiydiler.. türk ligini çözmüş bir hocaydı
  • 34. haftaya lider girerdik. Sow yerine Semih'le başlardı. 3.kere aynı şeyi yaşatmış olurdu. Bize de heyecan olur ne güzel
  • Kocaman - Lig 20.hafta

G:8
    B:7
    M:5
    A:30
    Y:24

Daum - Lig 20.hafta

G:14
    B:2
    M:4
    A:40
    Y:20
  • Daum ile Aykut'un arasında hiçbir fark yoktur..Daum'un kondisyoneri ile Aykut'un kondisyoneri arasında fark vardır..İkisi de avrupada en ufak vizyona ve bir başarı elde edecek özelliğe sahip değil..Tr ligi başarıysa, koyun beni Fb'nin başına Fm'den öğrendiklerimle Aykut'tan başarılı olayım..En azından Selçuk Şahin'in sözleşmesini feshederim hemen antrenör olunca, Salih gibi 3-4 genç yeteneği 18'e alır, en az 2'sini ilk 11 çıkarırım..Taparsınız lan bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Daum ile Aykut'un arasında hiçbir fark yoktur..Daum'un kondisyoneri ile Aykut'un kondisyoneri arasında fark vardır..İkisi de avrupada en ufak vizyona ve bir başarı elde edecek özelliğe sahip değil..Tr ligi başarıysa, koyun beni Fb'nin başına Fm'den öğrendiklerimle Aykut'tan başarılı olayım..En azından Selçuk Şahin'in sözleşmesini feshederim hemen antrenör olunca, Salih gibi 3-4 genç yeteneği 18'e alır, en az 2'sini ilk 11 çıkarırım..Taparsınız lan bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.