En son okuduğun kitap için başlık var ama bence başlığı ''Şuan okuduğunuz Kitap '' tarzında düzeltirsen iyi konu olur
Ben bunu okuyorum fantastik kitap ama yavan bir kitap pek fantastik ögeler bulamadım yada bulduklarım hoşuma gitmedi.
bu tip kitaplari niye okursunuz hic anlamam arkadas hadi okudun eline ne geciyor iste onu hic anlamis degilim
Sen nasıl kitaplar okursun mesela?
bana getirisi olan gunluk hayatta isime yariyacak kitaplar okurum
açlık oyunları 1. kitaptayım.
Şu an Adam FAWER ' in Empati adlı romanını okuyorum.. Daha başlarındayım kitabın , sonunu merak ediyorum açıkcası
Tehlikeli Oyunlar-Oğuz Atay
Grange - Ölü Ruhlar Ormanı
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
quote:
Orijinalden alıntı: MetadonDiaz
quote:
Orijinalden alıntı: Khán
gogol-ölü canlar
yarısındayım kitabın.tavsiye ederim...
Çok ünlü bir kitap biraz anlatır mısınız?
Bu sene üniv. sınavına girmiştim sorularda çok karşıma çıkıyordu bu eser. Biraz bahsedersen iyi olur.
arkdaşlar 19. yyın rusyasında bi adamın saygınlıgı köleleri yani sahip oldugu canların sayısı ile orantılı idi.kahramanımız çiçikov da koy koy kasaba kasaba dolaşarak ölü canları satın alıyor agalarından..bu sırada başına ilginç olaylar geliyor.sürürkleyici bir eser.tavsiye ederim.daha kitabın yarısındayım.bitirince daha ayrıntılı açıklayabilirim.ama dönemin rusyasını çok güzel anlatıyor.kesinlikle tavsiye ederim...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
quote:
Orijinalden alıntı: MetadonDiaz
quote:
gogol-ölü canlar
yarısındayım kitabın.tavsiye ederim...
Çok ünlü bir kitap biraz anlatır mısınız?
Bu sene üniv. sınavına girmiştim sorularda çok karşıma çıkıyordu bu eser. Biraz bahsedersen iyi olur.
arkdaşlar 19. yyın rusyasında bi adamın saygınlıgı köleleri yani sahip oldugu canların sayısı ile orantılı idi.kahramanımız çiçikov da koy koy kasaba kasaba dolaşarak ölü canları satın alıyor agalarından..bu sırada başına ilginç olaylar geliyor.sürürkleyici bir eser.tavsiye ederim.daha kitabın yarısındayım.bitirince daha ayrıntılı açıklayabilirim.ama dönemin rusyasını çok güzel anlatıyor.kesinlikle tavsiye ederim...
merakla bekliyorum.
Dan Brown - Kayıp Sembol bitti. Şimdi Hasan İzzettin Dinamo'nun Kutsal İsyan serisine başladım.
Duyduğuma göre Gogol, Ölü Canlar'ın ikinci cildini yakmış, yine de devamı olduğunu hissettirmiyormuş ve çok sürükleyiciymiş. Bunların pek önemi yok tabii, sonuçta klasik her türlü okunur.
Philip Gregory - Boleyn Kızı
quote:
Orijinalden alıntı: Origami Killer
hocam bu kitap nasıl aldım ama 2 aydır öyle duruyor..
Bunları unutmayın- Harun Yahya
Balzac-Vadideki Zambak. Bugün başlayacağım.
Olasılıksız'ı okuyorum.Bitirmek için yarını beklemeyeceksiniz falan bir şeyler yazıyordu.İnadına yavaş ilerliyorum.
Dan Brown -- İhanet Noktasına başladım bugün
Erik Jan Zürcher- Modernleşen Türkiye'nin Tarihi ve Hitler-Kavgam... İkisini dönüşümlü olarak okuyorum...