Eski bir filmdir ama sağlamdır, define avcılığı olarak bu film geldi ilk aklıma,
İzlemişindir ama yazmakta fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: zUbE
+1
dostum bende senınle aynı kaderı paylasıyorum ama bosuna arama ben aylardır arıyorum yok o tarz film. iki tane var sadece saglam denilebılecek aradıgn tarz. biri the descent diğeri the cave.
dostum bende senınle aynı kaderı paylasıyorum ama bosuna arama ben aylardır arıyorum yok o tarz film. iki tane var sadece saglam denilebılecek aradıgn tarz. biri the descent diğeri the cave.
quote:
Orijinalden alynty: onur3474
dostum bende senynle ayny kadery paylasyyorum ama bosuna arama ben aylardyr aryyorum yok o tarz film. iki tane var sadece saglam denilebylecek aradygn tarz. biri the descent di?eri the cave.
ikisini de izledim maalesef bende
Indiana Jones serisi.Nicolas Cage-Kutsal Hazine'de fena değildi.Ama Indiana Jones serisi süper
o zaman şansına küs kardeşim arama bosuna :D he onlara yakın bıde primal dıye bı fılm var ama altyazı turkcesı yok ızlersen aklında bulunsun :D
quote:
Orijinalden alıntı: .:: Death ::.
kesinlikle izle
ızledım descentı. :D bi tane daha ızledım bu tarza yakın bı fılm pandorum dıye ızle tavsıye ederım :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme