Şimdi Ara

şu aletin adı neydi ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
34.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani sokaklarda asfalt zemini kıran ve topraklı kısmın çıkmasını sağlayan şeyin? işci iki eliyle yere doğru tutup dıgı dıgı dıgı diye kırıyo. şimdi google dan arattırılıpta bulunacak bişey değilki .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beton, Asfalt ve Yer Delme Makineleri

İnşaat ve yol yapım projelerinde, çeşitli yüzeyleri delmek ve kırmak için özel olarak tasarlanmış makinelere ihtiyaç duyulur. Bu makineler, sert malzemeleri dahi kolaylıkla işlemenize olanak tanır ve projelerinizin verimliliğini artırır.

Beton Delen Aletler

Beton delme işlemlerinde kullanılan aletlere "delici çekiç" veya "karot matkap" adı verilir. Bu aletler, betona yüksek hızlı darbeler uygulayarak delikler açmanıza yardımcı olur.

Yeri Delen Aletler

Toprak, kaya ve diğer zemin türlerini delmek için "yer delici" veya "kazıcı" adlı makineler kullanılır. Bu makineler, döner bir burgu veya darbeli bir mekanizma kullanarak zeminde delikler açar.

Asfalt Delme Makineleri

Asfalt yüzeyleri delmek için özel olarak tasarlanmış makinelere "asfalt delici" denir. Bu makineler, keskin diskler veya tamburlar kullanarak asfaltı temiz bir şekilde keser ve delikler açar.

Asfalt Kırma Makineleri

Asfaltı kırmak ve parçalamak için kullanılan makinelere "asfalt kırıcı" adı verilir. Bu makineler, hidrolik çekiçler veya döner tamburlar kullanarak asfaltı kırar ve daha küçük parçalara ayırır.

Beton Kırma Makineleri

Betonu kırmak ve parçalamak için kullanılan makinelere "beton kırıcı" veya "beton kesici" adı verilir. Bu makineler, hidrolik çekiçler veya elmas bıçaklar kullanarak betonu kırar ve istenen şekillere getirir.

Bu makineler, inşaat, yol yapım, onarım ve yenileme projelerinde yaygın olarak kullanılır. Uygun makineyi seçmek, ihtiyaçlarınıza ve projenizin özelliklerine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hava kompresörü ile çalıştığından kompresör diyen işçi çok
  • teşekkürler ya ben orjinal bi adı vardı zannediyodum sanki seneler önce duymuşum gibi bi his vardı ama dediğin doğrudur teşekkürler
  • işçiler tabanca da diyorlor ama orjina adını bende bilmiyorum
  • Ben arattırdım adı asfalt delme makinası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalciruh -- 27 Şubat 2005, 12:22:41 >
  • Exkavatör dostum
  • arkadaşım merakın anlamını bilmiyorum ama sölim o aletin adı hilti havalı olan ise havalı hilti orjinal ismi bu eğer istersen elimde resimleride var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    bu aletin ismi???
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 kişi 5 farklı isim söyledi , birileri yalan söylüyo ama onları ben bulamıcam benim kafa zaten karışık
  • ya arkadaşım açık konuşmak gerekirse merakımın sebebi , bi spor yazarına mail atıcamda, kafanı o aletle delerim gibi bi cümle kurmayı tasarlıyorum , aletin ismini bilmediğim için orda tıkandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoHnCAREVV1903

Hani sokaklarda asfalt zemini kıran ve topraklı kısmın çıkmasını sağlayan şeyin? işci iki eliyle yere doğru tutup dıgı dıgı dıgı diye kırıyo. şimdi google dan arattırılıpta bulunacak bişey değilki .

koptum ya dıgı dıgı dıgı...
  • baba, işine karışmak gibi olmasın ama "pnömatik drill" yaz, daha tıbbi bir alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

arkadaşım merakın anlamını bilmiyorum ama sölim o aletin adı hilti havalı olan ise havalı hilti orjinal ismi bu eğer istersen elimde resimleride var

• Delgi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.