Şimdi Ara

Sivilceye antibiyotik yazılması (augmentin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün cildiyeciye gittim. Tam sivilce gibi de değil. Ucu beyaz değil. Yüzümde şişlik var içi iltihapla dolu sertlik diyebiliriz. Kendi kendine şişiyor patlıyor kanıyor iniyor sonra tekrar çıkıyor bu 5-6 aydır var ara ara kayboluyor sonra tekrar çıkıyor. Cildiyeciye gittim 2dk baktı. Krem falan verdi bide hap verdi şimdi araştırdım da antibiyotikmiş.

Sizce bu durumda antibiyotik kullanılır mı ilacın adı augmentin 1000. İnternette okuduğum yorumlara göre yan etkisi falan fazlaymış serseme döndürüyormuş..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sivilce Tedavisinde Augmentin'in Rolü

Sivilceler, ciltte oluşan iltihaplı lezyonlardır. Çeşitli nedenlerden kaynaklanabilirler ve tedavi edilebilirler. Augmentin, sivilce tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir.

Augmentin Sivilceye İyi Gelir mi?

Evet, Augmentin sivilceye iyi gelebilir. Bunun nedeni, sivilcelere neden olan bakterileri öldürmesi ve iltihabı azaltmasıdır. Ancak Augmentin'in yalnızca doktor tavsiyesi üzerine kullanılması gerektiğini unutmamak önemlidir.

Augmentin Sivilce Geçirir mi?

Augmentin, sivilcelerin geçmesine yardımcı olabilir. Bununla birlikte, tüm sivilce türleri için etkili değildir. Sadece bakteriyel enfeksiyonlardan kaynaklanan sivilceler üzerinde etkilidir.

Augmentin Sivilce Yapar mı?

Hayır, Augmentin genellikle sivilce yapmaz. Ancak bazı kişilerde nadiren yan etki olarak sivilce oluşabilir.

Augmentin Sivilce Tedavisi

Augmentin, sivilce tedavisinde genellikle diğer ilaçlarla birlikte kullanılır. Doktorun, sivilcenin şiddetine ve altta yatan nedenine bağlı olarak uygun tedavi planını belirleyecektir.

Augmentin Sivilcelere İyi Gelir mi?

Evet, Augmentin bakteriyel enfeksiyonlardan kaynaklanan sivilcelere iyi gelebilir. Bununla birlikte, yalnızca doktor tavsiyesi üzerine kullanılmalıdır. Augmentin'in tüm sivilce türleri için etkili olmadığını ve nadiren yan etki olarak sivilce oluşturabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Süper ilaçtır iç kardeşim dağıtır intabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacıgerını kaybeden kadın geldı aklıma
  • Ben kullandım no problem iç

• Bir doktora daha gözükmende fayda var. Antibiyotiksiz bir çözüm sunabilirse çok daha iyi olur senin için.

• Çıban, abse (irin kesesi), selülit ve yara enfeksiyonları gibi deri ve yumuşak doku enfeksiyonları

Böyle yaziyor hocam

• Eğer sivilce olsaydı tetrasiklin türevi antibiyotik yazardı, doktorunuza güvenin. Abse tarzı yumuşak doku enfeksiyonlarında penisilin türevi antibiyotik kullanılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antibiyotik - alkol
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.